- 20 Nisan 2012
- 498
- 172
- 123
daha doktor hiçbir şey demedi yarın belli olacak yumurtaların durumu
canım benım yumurtalar gelışmeye başlamışbakalım artık hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha doktor hiçbir şey demedi yarın belli olacak yumurtaların durumu
canım biz 13 yıllık evliyiz ve evlendiğimizin 1. yılı dolduktan sonra neden bebek olmuyo diye doktora gittik eşimde sorun çıktı iki yumurtasının üstünde ur varmış bunun ameliyat olması gerekiyomuş ama hiçbir doktor emeliyatla yüzde doksan normal yolla çocuğunuz olurda demedi hücreleri güya urlar öldürüyo diye birde kılıf buldular böylece hiçbir şekilde bebek için yeşil ışık yakmadılar gel zaman git zaman bügüne geldik bursada bir kaç doktorda aynını dedi şimdi tedavi olduğumuz doktor hücrelerin zayıflığının urlarla alakasız olduğunu ve bu hücrelerle de tek şansınısız tüp bebek olduğunu söyledi bizde böylece çıktık yola rabbim sonunda bebişleri olanlardan eyler inş
canım benım yumurtalar gelışmeye başlamışbakalım artık hayırlısı
ynz06, canım ne durumdasın? kırmızılar geldi mi?
yeşimmm nerelerdesinnn? heyecan durumların nasıl? :)
çok sagol bilgiler için bu ay görüşmeye gidicem kısmetse
Allah kolaylık versin.inşallah hayırlısıyla olur..30 yumurta maşallah iyiyymiş..ama sayende bende bişey öğrenmiş oldum..sağol canım benim ikinci trasferim tutmuştu 24 ağustosta yani benim doğum günümde 7 haftalık bebişimi kaybettim şimdi kısmetse 3. trasferimi olucam ve 2tane koyulacak inşallah
canım sen 5 yıldır bekliyosun benim 13 yılım beklemeyi bırak ışıksız geçti yeğenlerimi bir evlat gibi baktım annesi kızdı ben bağrıma bastım rabbim kimseyi anne olma duygusundan mahrum bırakmasın rabbim aratmasın bizlere tedavilerimiz hayırlı sonuç versin hepimiz bebeklerimizden güzel şeylerden konuşalım inş
nasipse yarın akşam doktor bana çatlatma iğnesini vuracağım saati söyleyecek bir aksilik olmazsa bugün konuşmuştuk cuma toplanacak yumurtalar inş sağlıklıdır yumurtalarım ve güzel sağlıklı döllenip tutunurlar bana
yarabbi el açtık yakarıyoruz sana duamız bir senden dileğimiz bir bu başlıkta anne olmayı isteyen bu uğurda emek harcıyan biz kullarını görüyorsun sen elimizi böğrümüzde bırakma hazreti imrahime züriyet verdiğin gibi bizede hayırlı evlatlar ver hazreti zekeriyya a.s yahyayı müjdelediğin gibi bize hayırlı evlatlar müjdele kapındayız yarap tek isteyeceğimiz yerdeyiz sen boş çevirme bizi kapından amin ..
ya biliyon mu bu opu nedir ben anlamadım??operasyon, ortopedi, Optimal Prostat Uygulaması(kel alaka, hemde kadınlar kulübünde) felanmı?????:))inan ben çok cahilim bu klübün kısaltmalarına karşı..ben olmadım çünkü ilk kez tüp yaptıracam yazmıştım..sanırım yanlış anlaşıldı..aşılamadakı operasyonlardan bahsediyorsan oldum öyle bişey..ne bileyim.Canim sen de mi opu oldun masallahh ne guzel atlatmissin.az girdigim icin iyi takip edemiyom.aciklayici bilgilerin icin cok tesekkurler.ben ara ķanamadan ve agridan korkuyomda biraz olursa diye.yumilerin nasil umarim cok iyilerdir.
Günaydın cnm burdayım dün akşam girdim size yazdım yazdım net koptu yazdıklarımda boşa gitti bağlantı
gelmeyince uyudum erkenden... heyecan yok şimdilik sebebi ise daha çoooook var test gününe :) birde sanki hamileymişim geliyo olumsuz düşünemiyorum...dün embriyonun 5.yani blaskosist günüydü dış zarını atıp rahime tutunmaya çalıştığı gün yani ve dün acayip ağrım vardı gece yatana kdr şimdi çok hafif bir ağrı var...ilk 3 günde kasık ağrısı olması olumlu bişeymiş...ama tuhaf bir ağrı çok hafif,rhatsız edici ağrı...inşallah sonucu güzel olur hayallerim yıkılmaz kimsenin emekleri boşa gitmesin çok zor bir tedavi
vaaaaaaaaaaaaaayy.aşamalarıda biliyoruz:)blaskosist
hayat bize neler öğretmiyorkiiiiiiiiiiiiiiiiiii
buketdemet cnm opu yumurta toplamanın tıp terimi...
aynen canım hayat neler öğretiyor neler...eşim de diyo doktor gibisin aynı 3 sene sana neler öğretti...insanın başına geldikten sonra herşeyi öğreniyo inşallah tutmuştur bebelerim çok özledim bebeğimi
sağol bişey daha öğrenmiş oldum...
sen opu ne diye sorduğun için cvp vermiştim ben ama...
tutmuştur tutmuştur merak etme sen..ya sendede yardımcı yuvalama tekniği diye bişey kullandı mılaar?..lazerle embriyonun dış kabuğunun tutunmaya yardımcı olması için aşındırılması işlemi??(baaaaaakk bende bunu biliyorum))
arkadaşım herşey gönlünce güzel olsun inş. yolunda gitsin çokkk guzel haberler al :)
bu arada ameliyat olacak arkadaşıma da şimdiden acil şifalar diliyorum herkese iyi akşamlarrrrrrrrr
geldimmm... perşembe sabahı minnak kuzularımla OPU ya gidiyoruz teyzeleriii::::))) çok tedirgin olmakla beraber bu aşamaya gelmiş olmak bile benim için mucizeydi biliyorsunuz.. duları takip edemiyorum affedin 6 saatlik yol sıcakta baygın düşüyorum .. ankaraya git gel hederim:)) ama olsunn..
onun dışında okul açıldı 140 km gidip geliyorum okulum uzak devlet baba sağolsun((
dışarıda byücekler kısmetse kızlar 8 mm oldu sadece... mucize sıvı yumilerime iyi gelir umarım.. Allah sığınıyorum ..
felaket yorgunummm
ebruli canım ii haberlerini gördüm çok mutlu oldumrabbim tamamına erdirsin...
herkesler inşallah çok iyidir..
sizleri koccaman öpüyorumm
tedavide olanlar başlayanlar yolunuz bahtınız açık olsun rabbim yar ve yardımcımız olsun...
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı bir akşam diliyorum bugün bende doktordaydım sağ yumurtalık ameliyatlı olduğundan orda yumurta oluşmadı ve sol yumurtalıkta 4 tane yumurtam olmuş nasipse yarın gece çatlatma iğnelerini vurulcam ve cuma yumurtalarım toplancak inş herşey yolunda gider ve yumurtalar sağlıklıdır güzel döllenirler ve bana sıkı tutunurlar çok farklı duygular yaşıyo insan rabbim bütün emeklerimizi yaşadıklarımızı görüyo rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı evlatlar versin inş.
merhaba kızlar bugün kontrole gittim raporum yetişmediği için başlayamadık o kadarda heycanlanmıştım hazırlamıştım kendimi çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor herşeyin hayırlısı miragecim diğer regle kaldı benim tahminen 2 ekim gibibütün arkadaşların ve anne olmak için mücadele eden bütün kadınların Rabbim yardımcısı olsun siz yolu açın hepinizin güzel haberlerini alalım arkadan geliyoruz inşallah
iyi akşamlar arkadaşlar sizin yazdıklarınızı takip ediyorum bende yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim.2 tane tutmayan aşılamamdan sonra tüp bebeğe karar versik.eşimde ve bende sorun yok yani sebepsiz dediler. pazartesi sabahı 16 tane yumurtam toplandı. 7 tanesi döllenmiş bugün altıya düştü.yarın tekrar haber verecekler.hayırlısı
ebrucum hayırlısı olsun güzelim...tek yumurta veya kaç yumurta olursa olsun 1000 tl istediler domduırma ücreti
yok bunu bilmiyordum..önceden bilseydim ssorardım...eminimki tedavi gördüğüm merkez gerekli olan herşeyi yapmıştır..olucak olduktan snra embriyo kendiside sıkı sıkı tutunur :)
kızlar kasıklarım çok ağrıyo çok huzursuzum yaa...sürekli bir ağrı var :18: inşallah miniklerin yaramazlığıdır
ebrucum bugün nasılsın cnm ağrın falan varmı?opudan sonra 2 gün ağrın oluyo transfer gününe bişey kalmıyor heyecandan olsa gerek
eminim yapmıştır..çoğu şeyi zaten normal prosedür gibi yapıyorlar..artık o kadar çok yapıyorki adamlar belkide anlatmaya üşeniyorlar..bende bu forumdan okumuştum onu..sonra benim gittiğim merkezin sitesindede bu işlemi yaptıklarını okudum..öyle yani..
Allah ım OL dedikten sonra üçünün birdende tutunmaması için hiç bir engel yok inşallah güzel haberler alacağız senden..
miniklerın yerleşmeye çalışıyordu canım.içerıde kazı çalışması var.koşay değıl:)
iyiyim canim bazen geciyor bazende aniden kasiklarima sanci gibi agri giriyor evet guzelim heyecandan heralde...sana opudan sonra ve transferden sonra hangi ilaclari verdi doktorun