- 27 Ekim 2011
- 951
- 4
tuba söylemesi kolay diyeceksin ama ben var ya bir hamile kalayım bu saydığın tarz şeylerin hiçbiri umurum olmaz. boşver kızım yaaa, kim ne derse desin sen hayaline kavuştun. yalnız değilsin artık o bünyede. her daim kenetleneceğiniz evlatların var artık. şimdi gerçek bir ailesiniz. annen baban ablan onlar da canların, ne de olursa olsun düzelir ilişkileriniz. bence sen kendini bu duygusallığının hamileliğinden kaynaklandığına kendini inandırırsan baş etmen daha kolay olur. sürekli kendine onu söyle, ben hamileyim ondan, yoksa acayip bir durum yok. ikiz gebeliği ve hormonlar tavan, bir regl olduğumuzda bile nasıl çileden çıkabiliyoruz onu hatırla.
ahh kuzucumm ahhh ben öyle duygusal takıntılı biri değilim nadirdir topikte de duygularımdan bahsettiğim mantık üzerine kuruludur bende herşey tedavi korkularımı negatif üzüntülerimi dahi eşimle bile paylaşmamışımdır ama artık anlatmazsam çatlayacaktım hamilelik duygusallığı desem hep insanların huzurunu kaçırıyorum diye üzülüyorum hem de en yakınımdakiler bana anlayışlı olmayacaksa demekki ben çok yalnızım diyorum bu beni daha çok hırpalıyor hem ablam aslında oldum olası böyledir nitekim babamda frekanslerımız çok tutmaz ama birbirimize değer verdiğimizden geçinir gideriz de hadi ben hamileyim onlara ne oluyor allah aşkına anlamıyorum ki...
inşallah sen bu dediklerini yapabilrsin ben de öyle diyordum şimdilerde sık söylediğim bişey var hamile kalınca tüm dertlerim sıkıntılarım bitecek sanıyordum rabbim daha büyük dertler vermesin ama bizim sınavımız hamilelikle de bitmiyormuş... rabbim en kısa zamanda güzel haberleri alıp hamilelik konuşmayı nasip etsin