eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

bir sorum var. bugün kur an dan falan yada başka bir yerden özellikle okunması gerekn bir dua var mı ? yani mevlid kandilinde şu dua okunur diye..

bir sorum var. bugün kur an dan falan yada başka bir yerden özellikle okunması gerekn bir dua var mı ? yani mevlid kandilinde şu dua okunur diye..

canım bu gece bol bol dua edilir salatı selam çekilir rabbim bütün dualarımısı salatı selamlarımızı kabul eyler inş bu gece peygamber efendimizin doğum günü olduğu için dualarla salatıselamlarla kutluyoruz canım

Uzun bir süre siteye giremedim canım. Bu topiğin bildiğini bilmiyordum. Mervem'den öğrendiğiniz sanırım. Evet öyle. Rabbim böyle istedi. Yapacak birşey yok. Herkes kaderini yaşıyor. Benim bu olayım gösterdi ki ; herşey nasip. Ötesi yok. İnsan başına ne geleceğini bilemiyor. Tamam oldu derken bir anda dünya tersine dönebiliyor. O yüzden hiçbir şeye çok üzülmeyip , çok sevinmeyip hayırlısı olsun demek gerek. Negatif alan arkadaşlarım da üzülmesinler. Beterin beteri var. Negatiften kötüsü de var. Allah hiç kimseyi evlat acısı ile sınamasın. Ben şu an daha iyiyim şükür. Zaman herşeyin ilacı derler ya aynen öyle. Acılar tamamen geçmese de külleniyor. İnsan oğlu yeniden ümit ediyor.

Havinim inşallah sen de bu tedavinde bebişine kavuşursun. Dualarım seninle ve anne olmak isteyen tüm arkadaşlarımla :KK16:

akasya canım güzel dileklerin için sağol bu süreç zorlu süreç rabbim inş bu tedavimi son eylesin rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin canım hepimize

senin haberini bu topikte başka arkadaş yazmıştı canım rabbim kuluna taşıyamıyacağı yükü yüklemezmiş bundada bir hayır vardır diyeceğiz rabbim sabırlar versin alışma dayanma gücü ihsan etsin her gün bıraz daha acın küllensin inş canım yaşadığımız sürece umut vardır umudumuz olmasa hayatın ne anlamı olurki hep bişeylere umut edip sürdürüyoruz yaşamayı

bu gece tüm dualarım sizler için canım.İşten çıkınca abdestimi alıp okuycam size inşallh.Rabbim imtihanınızı kolaylaştırsın inşallh

canım rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin rabbim bebişlerine kavuşmak için gün sayan tüm hamilelerin hayırlısıyla saklıla bebişlerini kucaklarına almasını nasip etsin benim gibi tedavide olan herkesinde rabbim bu tedavilerini son eylesin rabbim hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmamızı sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlarımızın olmasını nasip eylesin rabbim daha fazla bu yolda uğraştırmasın bizleri inş

kızlar nerelerdesiniz kaçtır giriyorum kimseler yok.((((((((((

burdayım ben şeker çalış çalış nereye kadar yaa.eski hayatıma gerimi dönsem ev kadını mı olsam yine sahiden en azından tek kişilik yorulurum şimdi hem işte hem evde çalışıyom.birde değse biriside kıymet bilse yaa.işte olunca durumum bu evde olunca tedavi sorunları heryerde sorun anlıcağın.selam verdin borçlu çıktın gördünmü::)))

konu sahibim topik kurucum. annende bebeğin göbeğinde dinleniyorsun heralde olsun ben yazayım sanada.en kısa zamanda gel bizide haberdar et durumundan.dualarımız seninle tatlım.

kızlarr nasılsınız.hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah.bu arada salı gitiik doktora ve herşey yolunda eşime vitamin verdiler şubat 10 da adet olucam ve iğnelere ilaçlara başlıycam.bizim herşeyimiz tese ameliyatına bağlı arkadaşlar inşallah sperm bulunur ve umutlarımız yıkılmaz.şimdilik şubat 10 u bekliyoruz hakkımızda hayırlısı geç olsun da güç olmasın.hepimizin yolu açık ve aydınlık olsun.

merhaba güzelle gıt gıt gıdak yumurtaları doktora verdim geldim...ayrıca dün gece giremedim bol bol dua ettim hepimiz için rabbim herşeyin en güzelini hayırlısını verir inşallah..biraz kanamam var sancım oldu şimdi evdeyim ve daha iyiyim insan ilk te olsa ikincide olsa heyecanlanıyormuş rabbim hepimizin evine bebişleri sokacak inşallah...

dün akşam hepinize dua ettim Allah hepimizin dualrını kabul etsin inş.
mirage ın transferi olmuş sanırım hayırlı olsun bu kez hamile kalsın inş.

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı huzurlu mutlu bir akşam diliyorum

kızlarr nasılsınız.hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah.bu arada salı gitiik doktora ve herşey yolunda eşime vitamin verdiler şubat 10 da adet olucam ve iğnelere ilaçlara başlıycam.bizim herşeyimiz tese ameliyatına bağlı arkadaşlar inşallah sperm bulunur ve umutlarımız yıkılmaz.şimdilik şubat 10 u bekliyoruz hakkımızda hayırlısı geç olsun da güç olmasın.hepimizin yolu açık ve aydınlık olsun.

burcu canım inş herşey güzel olacak hep olumlu düşün canım hayırlısıyla tedavine başlamanada az kaldı rabbim bunca zahmetin rahmetini nasip eyler bize inş

merhaba güzelle gıt gıt gıdak yumurtaları doktora verdim geldim...ayrıca dün gece giremedim bol bol dua ettim hepimiz için rabbim herşeyin en güzelini hayırlısını verir inşallah..biraz kanamam var sancım oldu şimdi evdeyim ve daha iyiyim insan ilk te olsa ikincide olsa heyecanlanıyormuş rabbim hepimizin evine bebişleri sokacak inşallah...

demet canım hayırlı olsun yumoşlar toplanmış inş sağlıklı döllenip bölünürler rabbim bu sefer güldürsün yüzünü canım kaç yumoşun toplandı kız

dün akşam hepinize dua ettim Allah hepimizin dualrını kabul etsin inş.
mirage ın transferi olmuş sanırım hayırlı olsun bu kez hamile kalsın inş.

amin canım amin rabbim bu topikte bir birine dua eden tüm arkadaşlarımın dualarını kabul etsin rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin inş

hkere canım nerelerde kaldın bugün ayrıntılı ultrasona girecektin meleğimiz nasıl cinsiyetini öğrendinmi merak ettik

kızlar iyi akşamlar bugün usgyi yaptırdım ancak girebildim, kızım geliyor inşallah sağlığı yerindeymiş maşallah:nazar: ben çok yoruldum şimdi yatıcam geceye doğru uğrarım hepinizi öpüyorum..

kızlar iyi akşamlar bugün usgyi yaptırdım ancak girebildim, kızım geliyor inşallah sağlığı yerindeymiş maşallah:nazar: ben çok yoruldum şimdi yatıcam geceye doğru uğrarım hepinizi öpüyorum..

canım gözün aydın rabbim sağlıklı gelişip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

X