eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

sevgili arkadaşlarım kader kardeşlerim hepinizin mübarek mevlid kandili şimdiden mübarek olsun rabbim ayeti kerimede ne diyor sen olmasaydın bu alemleri yaratmazdım. alemlerin nurundan yaratıldığı sevgili peygamber efendimize rabbim bizleri layık ümmet eylesin ve sevgili peygammer efendimizin şefaatine rabbim hepimizi nasip eylesin bu mübarek gecenin hürmetine sevgili peygamber efendimiz yüzüsuyu hürmetine rabbim hepimizin gönlünden geçen duayı kabul eylesin rabbim bu topikte bebeğimiz olsun diye verdiğimiz gayreti çabayı görüyo rabbim bu gecenin hürmetine bu tedavilerimizi son tedavilerimiz eylesin rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin rabbim bizleri daha fazla bu imtihana tabi tutmasın rabbbim hepimizin önce bebişlerini göbüşünde büyütüp gününde saatinde kucağımıza almamızı nasip eylesin

miragem bu gecenin ve günün hürmetine inş seninde transferin hayırlısıyla gerçekleşir bebişini göbüşüne alırsın ve göbüşünde dokuz ay büyütüp beslersin inş dokuz ay sonrada kucağına alırsın bebişini sağlıkla

hepinizin kandili mübarek olsun kuzular rabbim şu günlerin yüzü suyu hürmetine herkesin gönlünün muradını versinn...

kızlar nasılsınız geçmişi okumadım çok sayfa ilerlemiş...biri bana özetleyebeilirmi gelişmeleri sizleri çok merak ettim ben 3 gündür giremedim...çok yoğun geçiyor günlerim...evi sattık şimdi yeni eve bakıyoruz ...şubattada yeni tedavime start veriyoruz inşallah genetik testler şubat başında geliyormuş:)))

şekerim hayırlı olsun evin inşallh.Artık dekorasyon tiyoları verirsin bana.Bu topicte taşınacak olan 3.kişide benim.Sen,bebeğimolsun,ben:))tedavin içinde duacıyım inşallh,bu mübarek günde Allahım yapılan tüm dualarımızı kabul etsin inşallh

Kızlar hepinizin kandili mubarek olsun.

mirage transferin buğün bol bol dua ediyorum. Bu güzel günde rabbim dualarını kabul etsin.

Kedicik dün yazmışsın nasılsın diğe şimdi gördüm dün net gitti girmemle çıkmam bir oldu topiğe
biz meleğimle gayet iyiyiz şükür sen nasılsın?

Güzeller öncelikle bütün dualarınıza yürekten âmin diyorum. Hepimizin kandili mübarek olsun dualarımızı birbirimize eksik etmeyelim. Rabbim gönlümüzü biliyor hepimizin gönlündekini versin inşallah.
ayşegülcüm tedaviye beraber start verecek yine inşallah hadi hayırlısı. Evide satmışsın gönlünce oturacan bir ev bulursun inşallah.
miragem kalktığımdan beri aklımdasın. Dualarım seninle muhtemelen bebişini almışsındır şimdi kocaman öpüyorum seni.
havinim ne güzel dualar etmişsin yürekten âmin diyorum.
ezgim_ez canım Rabbim sabrını versin yeniden umutlar yeşerecek biliyorum kendini toparlaman dileğiyle
boyacı,kedi, hkere, Ayşe,Merve,gamzear,yuks, burcu,tuba,türk,demet, bebeğimolsun, bebişimolsun ve diğer kızlar dualardasınız dularda unutulmamak dileğiyle kocamaaaaan öpüldünüz

Son düzenleme:
selam kızlar hepinizin kandili mubarek olsun bu gece dualarımız kabul olsun hepimizin kucakları dolsun taşsın havincim transferin ne zaman canım allahım yüzünü güldürsün inşallah
bana gelince benim sonucum 6.54 ten 10.8 olmuş gine düşük bir sonuç doktorumla konuştum umutsuz olma böyle düşük sonuçlarla bebeğini kucağına alan hastam çok oldu dedi sen şimdi hamilesin dedi ay içimden birşeyler koptu gitti hamile kelimesi bile mutluluk veriyormuş cuma gine var tahlil allahım inşallah yükselir içimde çok korku var kızlar ya kötü biterse sonu diye hepinizi seviyorum geçmişi okuyamadım herkez iyidir inşallah

kızlar benim ağrılarım çok oluyor normal mi ya regl olcak gibiyim günümde geldi panik atak oldum resmen sürekli lavaboya gidip bakıyorum oldum mu diye herkezde olıyormu bu ağrı

sevgili arkadaşlarım kader kardeşlerim hepinizin mübarek mevlid kandili şimdiden mübarek olsun rabbim ayeti kerimede ne diyor sen olmasaydın bu alemleri yaratmazdım. alemlerin nurundan yaratıldığı sevgili peygamber efendimize rabbim bizleri layık ümmet eylesin ve sevgili peygammer efendimizin şefaatine rabbim hepimizi nasip eylesin bu mübarek gecenin hürmetine sevgili peygamber efendimiz yüzüsuyu hürmetine rabbim hepimizin gönlünden geçen duayı kabul eylesin rabbim bu topikte bebeğimiz olsun diye verdiğimiz gayreti çabayı görüyo rabbim bu gecenin hürmetine bu tedavilerimizi son tedavilerimiz eylesin rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin rabbim bizleri daha fazla bu imtihana tabi tutmasın rabbbim hepimizin önce bebişlerini göbüşünde büyütüp gününde saatinde kucağımıza almamızı nasip eylesin

aminnnnn.

selam kızlar hepinizin kandili mubarek olsun bu gece dualarımız kabul olsun hepimizin kucakları dolsun taşsın havincim transferin ne zaman canım allahım yüzünü güldürsün inşallah
bana gelince benim sonucum 6.54 ten 10.8 olmuş gine düşük bir sonuç doktorumla konuştum umutsuz olma böyle düşük sonuçlarla bebeğini kucağına alan hastam çok oldu dedi sen şimdi hamilesin dedi ay içimden birşeyler koptu gitti hamile kelimesi bile mutluluk veriyormuş cuma gine var tahlil allahım inşallah yükselir içimde çok korku var kızlar ya kötü biterse sonu diye hepinizi seviyorum geçmişi okuyamadım herkez iyidir inşallah

inşallah sağlıklı hamilesin doktoruna güven inan bence.hiçbir zaman boş yere ümit vermezler doktorlar vardır bir bildikleri.

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı huzurlu mutlu bir akşam diliyorum

hepinizin tekrardan mübarek mevlit kandili mübarek olsun bu gecenin hürmetine rabbim hepimizin duasını kabul eylesin sıkıntısı olanların rabbim sıkıntılarını def eylesin rabbim hanelerimize huzur versin rabbim çocuk için mücadele eden tüm nanne adaylarınada banada sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin rabbim bu yolda yürüyen biz anne adaylarının boynunu bükmesin bu tedavilerimiz son tedavimiz olsun inş

miragem canım hala ses çıkmadığına göre senden hayırlısıyla bebişini göbüşüne aldın şimdi dinleniyorsundur rabbim bu gecenin hürmetine bebeğinin sana sıkı sıkı tutunmasını dokuz ay seni hiç bırakmamasını dokuz ay sonra hayırlısıyla kucağına almanı nasip eylesin inş

feriha canım ne güzel değerin yükseliyo inş dahada yükselecek bebeğin sana sıkı sıkı tutunmaya çalışıyo annesi sakın üzme onu inş herşey güzel olacak canım

eşimle alakalı ama burayı daha fazla kendi prob. meşkul etmeyeyim sizi seviyorum kızlar.

canım inş en kısa sürede eşinle olan sıkıntıları halledersin canım

canım nasılsın hoşgeldin

iyi olmaya çalışıyorum canım insanğlu hemen kaptıryoruz sıkıntılara kendmizi şahsen ben opu işlemi oldum hadi şişersem hadi ohs olupta bana transferimi yaparlarsa kafanızı şişirdim doldum sıkıntılarla sonra ameliyathanede hıçkırıklara bğuldum ay komikti halim doktorar beni susturmak için nasıl uğraştılar şimdide caım çok korkuyorum kendimi hamile olarak göremiyorum ya değerim artmazsa zaten az artıyor böyle giderse sağlıklı bi gebelikte olmaz
hep kendimden bahsediyorum sen nasılsın ya nasıl gidiyor tedavi yasin okudum senin için dua ettim allahım inşallah yavrunu kucağına almayı nasip eder

ben içine beyaz peynir koyarım canım kalsiyum alayım ondan ne yesem kardır valla:KK1:
teşekkür ederim tarif için

evet canım çok da güzel olur.. :) rica ederim :)

feriha canım bak ne güzel yavaşda olsa artıyor değerin.. canım yaşın küçük belki bünyen zayıftır daha çok dikkat etmen gerekiyor olabilir. yapabileceğin hiç bişi yok canım yatmaktan başka bende değerim 9 çıktı ama dr. yapılacak hiç bişi yok demişti yikselmesini bekleyeceğiz. heem bak benm adetime 6 gün vardı adetim kanamam başladı senn günün gelmiş ama daha bişi olmamış bu da çok güzel bişi.. lütfen stres yapmamaya çalış ve sakın sakın kalkma yat hep yat..Rabbim bu kutlu günde yardımcın olsun inşallah canım

iyi olmaya çalışıyorum canım insanğlu hemen kaptıryoruz sıkıntılara kendmizi şahsen ben opu işlemi oldum hadi şişersem hadi ohs olupta bana transferimi yaparlarsa kafanızı şişirdim doldum sıkıntılarla sonra ameliyathanede hıçkırıklara bğuldum ay komikti halim doktorar beni susturmak için nasıl uğraştılar şimdide caım çok korkuyorum kendimi hamile olarak göremiyorum ya değerim artmazsa zaten az artıyor böyle giderse sağlıklı bi gebelikte olmaz
hep kendimden bahsediyorum sen nasılsın ya nasıl gidiyor tedavi yasin okudum senin için dua ettim allahım inşallah yavrunu kucağına almayı nasip eder

canım sabredeceğiz biz kul olarak herşey hemen olsun bitsin hiç sıkıntı yaşamıyalım istiyoruz ama sıkıntı olmazsa ferahladığımızda şükür etmemiz bıraz zor böyle zorluklar yaşadığımızda ferahladiğımızda rabbime şükürler ediyoruz hep inş umutsuz olma senin bebeğin son dakika tutunmuş annesi ve hala yerini sağlamlaştırmaya çalışıyo inş değerin dahada katlanacak sakın umutsuz olma sana tutunmaya çalışan bebeğine sende tutun canım

bende iyiyim sağol cuma ilk kontrolum var nş rahim kalınlaşmaya başlamıştır bende adım adım bebişlerime kavuşmak için gün sayıyorum rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin

canım hep duamdasınız rabbim razı olsun rabbim dualarımızı kabul eylesin inş

evet canım çok da güzel olur.. :) rica ederim :)

feriha canım bak ne güzel yavaşda olsa artıyor değerin.. canım yaşın küçük belki bünyen zayıftır daha çok dikkat etmen gerekiyor olabilir. yapabileceğin hiç bişi yok canım yatmaktan başka bende değerim 9 çıktı ama dr. yapılacak hiç bişi yok demişti yikselmesini bekleyeceğiz. heem bak benm adetime 6 gün vardı adetim kanamam başladı senn günün gelmiş ama daha bişi olmamış bu da çok güzel bişi.. lütfen stres yapmamaya çalış ve sakın sakın kalkma yat hep yat..Rabbim bu kutlu günde yardımcın olsun inşallah canım

evet canım azda olsa artıyor ama elimde değil doktorumda dedi bak tutunmuş inşallah dahada yükselir diye
evet elimden hiç bişey gelmiyor canım yatıp duruyorum kalkmıyorun pek fazla tahlil yaptırmaya gidip gelirken bişey olcak diye korkuyorum adetim 2 gün geçti ama bu ağrı beni korkutuyor inşallah kanama felan olmaz
sen napıyon canım

X