eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

merhaba mirage. zeytin dalı uzatıyorum ben de... annaanne için allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. ben de yakın zaman önce çok sevdiğim anneannemi kaybettim. çok yaşlı ve hastaydı. ölüm onun için kurtuluş diyorduk sürekli acı çekiyor ve kendinde değ,ildi. ama insan sanki bi kanadını kaybediyor. acısı baki kalıyor...

gelelim güzel konulara. dondurulmuşla bu ay hamile kalacaksın inş. görüyorum buradan. ayrıca benim için de start :)))))

MİRAGEM inşallh bu sefer olacak,anneannen için Allahım acı çektirmesin inşallh,Allh şifa versin.Bnm arkadaşımın çocuğu oldu o hafta babası vefat etti,sonra 2.çocuğu oldu ve annesi vefat etti kötü bir örnek ama bazen böyle şeyler olabiliyor hayatta.

Kızlar nerlerdesiniz iki gündür kimsecikler yok girip çıkıyorum(
Bu arada benim boğazlar feci sabah bir kalktım feci acıyor
evde otururken grip oldum sanırım(((((Baş ağrısı aldı başını gidiyor(
Yarın kontrolüm var ikili test yaptırcaz meleğimin ense ölçümü yapılcakmış.
Umarım her şey iyi olur.

Mirage annanen için çok üzüldüm( Benim annanemde çok hasta
hastaneye kaldırmışlar. Ve onu göremiyorum afyonda kendi umarım
sağlıgına kavuşurlar biran önce yaşlılık çok zor rabbim yardımcıları olsun(
Seninde buğün kontrolün vardı noldu transfer günün belli oldumu?????

evet tatlım bu ara kimse yok nedense.sana geçmiş olsun kendine dikkat et.ballı süt tek çare.yarın içinde umarım herşey güzel geçer.bebeğinin ensesini yerim yaa çok güzel duygular bizede nasip olsun inşallah.

kedi ne yapıyon canım görüşemiyoruz bebeklerin nasıl.

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu mutlu bir akşam diliyorum nasılsınız canlar

miragem yanlış aklımda kalmadıysa bugün kontrolun vardı inş herşey güzel devam ediyodur

canım o kadar zorlu yollardan süreçlerden geçiyoruzki bunlara dayanmak bile çoğu insan için zor bizler bu yola rabbimde nasip ederse bebeklerimize kavuşmak için çıktık yazdıklarını okudumda kendimden çok şeyler var hepimiz güçlü görünmeye çalışıyoz inş rabbim hepimizin zahmetinin rahmetini sağlıklı hayırlı evlatlarımızı bize hediye eder bu tedavilerimizin sonunda

canım benim inş azar azar kusmalarında biter rabbim kolaylık versin rabbim bebişlerine sağlık versin inş sağlıklı büyüyüp gelişsinler

canım benim annanene rabbim şifa versin

inş canım rabbim bu sefer seninde yüzünü güldürecek bebişini önce göbüşüne inş gününde saatinde de kucağına alacaksın

canım benim bende seninle sohbeti özledim illa yazacak bişey arıyosan havadan sudan konuşuruz canım

havinim sana da hayırlı akşamlar ben iyiyim sağolasın sen nasılsın.mirage gelmedi aysegül iki gündür kayıp gamzeden haber yok bu ne yaa herkez nerede.

yuks canım çok geçmiş olsun kendine ve meleğine dikkat et inş yarın güzel haberlerle gelirsin meleğinin ense kalınlığı herşey olması gerektiği gibidir

canım senin annanede de geçmiş olsun allah şifasını versin

sen tedavşne başla da bir geri dön buralara yavrum yaa, valla olmuyo böyleeeee.

selam kızlar giremiyorum bende bu ara nasılsınız? miragenin kontrolü bugündü sanırım..nasıl geçti acaba?

kızlar büyük anneannemiz için güzel yorumlarınıza teşekkür ederim. ben şimdi kontrolümü anlatayım. kayınvalidem bizde bu akşam o yüzden kocama bile anlatamıyoruz size anlatayım :))

rahim kalınlığı 7,5 mm olmuş, daha kalınlaşmasını bekleyeceğiz. şu anki tahmini transfer tarihi perşembe. amerikan hastanesini aradı doktorum ben yanındayken, dondurulmuşlarım orda ya. haber verdi işte önümüzdeki hafta transfer yapacağımızı. benim kalbim küüüt küt atmaya başladı. bu arada ben ordayken doktorumun bir tüp bebek hastası aradı ve sonucunun pozitif olduğunu söyledi, bana umut oldu. estrofeme ve lucrine devam ediyorum. sonraki kontrolüm cumartesi sabah 11de. bana son kontrolde pazartesiye kadar yaparız demişti ben de anlam verememiştim nasıl bu kadar çabuk diye, şimdi benim hesabıma denk geldi.

yukscum senin anneannene de Allah şifa versin canım.

iyiyim canikom çalışıyorum 22:00 ye kadar( yoruldum yaw,az önce uyuz bi kadın aradı birsürü bağırdı bana sırası için bir arkadaş yanlış bilgi vermiş acısını benden çıkardı

bana baksana ben hamileyim sinirlerimi zıplatma bütün topiği üstüne salarım deseydin.bilip bilmeden bağıranlara sinir olurum zaten.kendine dikkat et.öptüm tatlım.

kontorlün güzel geçmesine bayıldım senin doktor benimde gözlemim altında olabilir belki zaten artık bir doktora karar versem iyi olucak.

burdayım canım geldim bazen çok yğun oluyorum giremiyorum tatlım

mirage bu çok güzel bi haber hadi hayırlısı büyükannene de Rabbim şifalar versin inş. senin yavrunu oda görür =)

kontorlün güzel geçmesine bayıldım senin doktor benimde gözlemim altında olabilir belki zaten artık bir doktora karar versem iyi olucak.

acayip bi adam yaaa, giderken yine bana sarıldı dedi ki herşeyin hayırlısını dile, güzel olacak inşallah, benden sana pozitif enerji geçsin dio :)))) dayım, abim falan gibi yani adam. hakkaten müthiş bir enerjisi var ve aynı enerjiyi tüm hastalarına geçiriyor. hepsine bıkmadan usanmadan güler yüz gösteriyor. ama tabi önemli olan şu bebeği bi kucağımıza almamız aslen :)) doktorun sevimli olup olmaması değil de mi? :))

havinim sana da hayırlı akşamlar ben iyiyim sağolasın sen nasılsın.mirage gelmedi aysegül iki gündür kayıp gamzeden haber yok bu ne yaa herkez nerede.

canım bende iyiyim bugn beklenen kırmızılar geldi doktorumu aradım yarın sabah tekrar ara dedi yoğundu konuşamadık inş bende hayırlısıyla tedavime bir aksilik çıkmadan start veririm

mirage canım çok sevindim rabbimin izniyle rahim kalınlığın güzel gidiyo inş transfer gününe kadar tam istenilen kalınlığa ulaşmış olacak bebişinin sana sıkı sıkı tutunması için rabbim bu sefer inş doldurur kucağını canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…