selam kızlar. biz evde yoktuk, kocamla kaçamak yaptık gezdik arkadaşlarımızla. hani evin yansa arkanı dönüp bakma muhabbeti var ya tedavide, büyük büyük anneannemiz, yani annemin anneannesi 96 yaşında, hep benim çocuğum olursa tornunun tornunu görecek deyip durduk, ama ben o bebeği ona bir türlü gösteremedim. şu an ölüm döşeğinde. şher ne kadar çok yaşlı olsa da insan burkuluyor tabi. bu kadın vakti zamanında annesini babasını toprağa verdi, sonra askerdeki evladını kaybetti, sonra kocasını kaybetti, sonra amerikada yaşayan oğlunu kaybetti, sonra iki kardeşini kaybetti ve bütün bunlardan sonra devam eden o güçlü duruşu ve yaşama sevincine inanamıyorumi ailenin bütün kadınları olarak duruşça hiç ona çekemeyişimizi anlayamıyorum gerçekten. kadın ölüm döşeğinde bile sizinle bugün ne kadar güzel bir gün geçirdik dedi yaaa. eli kulağında onun acı haberini almak üzere olduğumu hissediyorum.
onun yanısıra güzeller güzeli yengemin hastalığı ile ilgili yine bir pörtlemeler olduğuna dair bir haber aldım bugün.
yani evim yansa arkamı dönüp bakmayayım da nasıl olacak bakalım. benim tedavi sürecimde de hayat bir atağa mı kalkıyor nedir.
HAVİNİM - annemin anneannesi için imkansızı dileyemem Allahtan. 96 yaşında ve biliyoruz ki hiçbirmizim ölümsüz değiliz bu hayatta. ama hani her olan şeyde bir umut arıyoruz ya, belki söylediğim şey size saça gelecek ama Allahım bir kulunu ailemizden alırken diğerini getiriyor mu acaba diye düşündüm bir an.
TUBAM - Dillendikçe büyüyor acılar, çok çok haklısın, çok sevdim bu tabirini. bende de bir sürü şey oldu. ilk başta düşük ve kürtaj, kürtajdan sonra spazm oluştu regl olamadım, kanülle açıldı. sonra rahim filmi ardından polip ameliyatı. şimdi de tüp bebek serüveni ki inşallah bu defa hedefi 12den vururum. ama ben her bir aşamayı yedi ceddime duyurdum, herkese ağladım. ne kadar güçsüzmüşüm meğer. ilginçtir söylemeyince daha güçlü hissediyorum kendimi. ama bence bende büyük ihtimal psikoloğun payı var. topladı o kadın beni bayağa. içinde biriktirdiğin ne varsa yaz yaz dök burda tuba. bunu yapmak için burdan güzel yer mi var?
mesaj kutum dolu değil sadece burda bende bebek konusunda konuşmak istiyorum.hadi bakalım başlada görelim seni takip edicem.tam olarak ne zaman start.merhaba. sana da msj göndermiştim özelden. cvp vermedin özel bi nedeni mi var msj kutun mu dolu:)
Kızlar nerlerdesiniz iki gündür kimsecikler yok girip çıkıyorum(
Bu arada benim boğazlar feci sabah bir kalktım feci acıyor
evde otururken grip oldum sanırım(((((Baş ağrısı aldı başını gidiyor (
Yarın kontrolüm var ikili test yaptırcaz meleğimin ense ölçümü yapılcakmış.
Umarım her şey iyi olur.
Mirage annanen için çok üzüldüm( Benim annanemde çok hasta
hastaneye kaldırmışlar. Ve onu göremiyorum afyonda kendi umarım
sağlıgına kavuşurlar biran önce yaşlılık çok zor rabbim yardımcıları olsun(
Seninde buğün kontrolün vardı noldu transfer günün belli oldumu?????
MİRAGEM inşallh bu sefer olacak,anneannen için Allahım acı çektirmesin inşallh,Allh şifa versin.Bnm arkadaşımın çocuğu oldu o hafta babası vefat etti,sonra 2.çocuğu oldu ve annesi vefat etti kötü bir örnek ama bazen böyle şeyler olabiliyor hayatta.
canım aslında okurken baktım nasıl hafifleterek anlatmışım ameliyat kararımı verirken tedavilerde hep gözümü karartım içime atıp çoğu zaman kocamla bile konuşmadan kendi ayaklarımın üstünde dışarıdan güçlü çokta takmayan içinde çoğu geceler gizli gizli ağlayan ben kimseyle paylaşmadım ben acımı kimseye içim yanıyor demedim kimseye derdimi dökmedim ve sanırım en iyisini yaptım dillendikçe büyüyor acılar kendi kendine bi süre sonra duruluyorsun
annem ablamlarım eşim herkese bu süreçte benimle tedavi konuşmayın dedim çünkü konuştukça hatırlıyor birileri konuştukça zoruma gidiyordu üzülüyordum vayy bee geçmiş beni bu kadar yaralamış farkında bile değildim ama yazmaya başlayınca sonu gelmiyor demek...
iyi olmya çalışıyorum kuzucum gündüzleri fena değil ama akşamları kusmalarım çok idare etmeye çalışıyorum rabbim sizlere de nasip etsinn
HAVİNİM - annemin anneannesi için imkansızı dileyemem Allahtan. 96 yaşında ve biliyoruz ki hiçbirmizim ölümsüz değiliz bu hayatta. ama hani her olan şeyde bir umut arıyoruz ya, belki söylediğim şey size saça gelecek ama Allahım bir kulunu ailemizden alırken diğerini getiriyor mu acaba diye düşündüm bir an.
TUBAM - Dillendikçe büyüyor acılar, çok çok haklısın, çok sevdim bu tabirini. bende de bir sürü şey oldu. ilk başta düşük ve kürtaj, kürtajdan sonra spazm oluştu regl olamadım, kanülle açıldı. sonra rahim filmi ardından polip ameliyatı. şimdi de tüp bebek serüveni ki inşallah bu defa hedefi 12den vururum. ama ben her bir aşamayı yedi ceddime duyurdum, herkese ağladım. ne kadar güçsüzmüşüm meğer. ilginçtir söylemeyince daha güçlü hissediyorum kendimi. ama bence bende büyük ihtimal psikoloğun payı var. topladı o kadın beni bayağa. içinde biriktirdiğin ne varsa yaz yaz dök burda tuba. bunu yapmak için burdan güzel yer mi var?
MİRAGEM kuzucum acılar bizim için... güçlü olmaktan başka çaremiz var mı ki? biz burdayız içine atma ben çok yoğunum sık gelemesemde aklımdasın hep...
havinim tubacım sizlerle sohbeti de çok özlüyorum...
ama dönem sonu notlar falan çok yoruluyorummm
birde vericek haberim olmuyor bu ara
öpüyorum herkesleri
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu mutlu bir akşam diliyorum nasılsınız canlar
miragem yanlış aklımda kalmadıysa bugün kontrolun vardı inş herşey güzel devam ediyodur
Umarım her şey iyi olur.
MİRAGEM kuzucum acılar bizim için... güçlü olmaktan başka çaremiz var mı ki? biz burdayız içine atma ben çok yoğunum sık gelemesemde aklımdasın hep...
havinim tubacım sizlerle sohbeti de çok özlüyorum...
ama dönem sonu notlar falan çok yoruluyorummm
birde vericek haberim olmuyor bu ara
öpüyorum herkesleri
canım büyük aneannene Alalh şifasını versin dediğin gibi kimse ölümsüz değil ama bize şifa dilemek düşer.senim kontrolun var demi bugün bekliyoruz güzel haberler ver.
bu arada aysegul nerde gamze nerde kızlarrrr nereye kayboldunuz.
merhaba mirage. zeytin dalı uzatıyorum ben de... annaanne için allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. ben de yakın zaman önce çok sevdiğim anneannemi kaybettim. çok yaşlı ve hastaydı. ölüm onun için kurtuluş diyorduk sürekli acı çekiyor ve kendinde değ,ildi. ama insan sanki bi kanadını kaybediyor. acısı baki kalıyor...
gelelim güzel konulara. dondurulmuşla bu ay hamile kalacaksın inş. görüyorum buradan. ayrıca benim için de start :)))))
MİRAGEM inşallh bu sefer olacak,anneannen için Allahım acı çektirmesin inşallh,Allh şifa versin.Bnm arkadaşımın çocuğu oldu o hafta babası vefat etti,sonra 2.çocuğu oldu ve annesi vefat etti kötü bir örnek ama bazen böyle şeyler olabiliyor hayatta.
Umarım her şey iyi olur.
selam kızlar giremiyorum bende bu ara nasılsınız? miragenin kontrolü bugündü sanırım..nasıl geçti acaba?
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu mutlu bir akşam diliyorum nasılsınız canlar
miragem yanlış aklımda kalmadıysa bugün kontrolun vardı inş herşey güzel devam ediyodur
kedi ne yapıyon canım görüşemiyoruz bebeklerin nasıl.
iyiyim canikom çalışıyorum 22:00 ye kadar( yoruldum yaw,az önce uyuz bi kadın aradı birsürü bağırdı bana sırası için bir arkadaş yanlış bilgi vermiş acısını benden çıkardı
sen tedavşne başla da bir geri dön buralara yavrum yaa, valla olmuyo böyleeeee.
kızlar büyük anneannemiz için güzel yorumlarınıza teşekkür ederim. ben şimdi kontrolümü anlatayım. kayınvalidem bizde bu akşam o yüzden kocama bile anlatamıyoruz size anlatayım :))
rahim kalınlığı 7,5 mm olmuş, daha kalınlaşmasını bekleyeceğiz. şu anki tahmini transfer tarihi perşembe. amerikan hastanesini aradı doktorum ben yanındayken, dondurulmuşlarım orda ya. haber verdi işte önümüzdeki hafta transfer yapacağımızı. benim kalbim küüüt küt atmaya başladı. bu arada ben ordayken doktorumun bir tüp bebek hastası aradı ve sonucunun pozitif olduğunu söyledi, bana umut oldu. estrofeme ve lucrine devam ediyorum. sonraki kontrolüm cumartesi sabah 11de. bana son kontrolde pazartesiye kadar yaparız demişti ben de anlam verememiştim nasıl bu kadar çabuk diye, şimdi benim hesabıma denk geldi.
yukscum senin anneannene de Allah şifa versin canım.
burdayım canım geldim bazen çok yğun oluyorum giremiyorum tatlımcanım büyük aneannene Alalh şifasını versin dediğin gibi kimse ölümsüz değil ama bize şifa dilemek düşer.senim kontrolun var demi bugün bekliyoruz güzel haberler ver.
bu arada aysegul nerde gamze nerde kızlarrrr nereye kayboldunuz.
kızlar büyük anneannemiz için güzel yorumlarınıza teşekkür ederim. ben şimdi kontrolümü anlatayım. kayınvalidem bizde bu akşam o yüzden kocama bile anlatamıyoruz size anlatayım :))
rahim kalınlığı 7,5 mm olmuş, daha kalınlaşmasını bekleyeceğiz. şu anki tahmini transfer tarihi perşembe. amerikan hastanesini aradı doktorum ben yanındayken, dondurulmuşlarım orda ya. haber verdi işte önümüzdeki hafta transfer yapacağımızı. benim kalbim küüüt küt atmaya başladı. bu arada ben ordayken doktorumun bir tüp bebek hastası aradı ve sonucunun pozitif olduğunu söyledi, bana umut oldu. estrofeme ve lucrine devam ediyorum. sonraki kontrolüm cumartesi sabah 11de. bana son kontrolde pazartesiye kadar yaparız demişti ben de anlam verememiştim nasıl bu kadar çabuk diye, şimdi benim hesabıma denk geldi.
burdayım canım geldim bazen çok yğun oluyorum giremiyorum tatlım
mirage bu çok güzel bi haber hadi hayırlısı büyükannene de Rabbim şifalar versin inş. senin yavrunu oda görür =)
kontorlün güzel geçmesine bayıldım senin doktor benimde gözlemim altında olabilir belki zaten artık bir doktora karar versem iyi olucak.
havinim sana da hayırlı akşamlar ben iyiyim sağolasın sen nasılsın.mirage gelmedi aysegül iki gündür kayıp gamzeden haber yok bu ne yaa herkez nerede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?