- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
meraba kızlar ne var ne yok topik çok ılerlemış
seminay canım hoş geldin nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba kızlar ne var ne yok topik çok ılerlemış
seminay canım hoş geldin nasılsın
iyıyım canım sen nasılsın hangı asamadasın dondurulmuşlarını aldın mı
yok canım daha dondurulmuş bebişlerimi alamadım göbüşüme geçen ay tedavim iptal oldu bu adetimle yeniden tedaviye hayırlısıyla start vercem inş
sen neler yapıyon ufukta yeni tedavi varmı canım
yok ya ,ara verdık kıs bı geçsın 3. ye pek cesaret kalmadı bızde,ama yapacak bişey yok uğrasıcaz yıne
inşallah rabbımın yazmadığı bısey ıçın çırpınmıyoruzdur,yazmıştır ınsallah Rabbım
offfff
dağıldım yıne ya çok mu uzerıne dusuyorum bılmıyorum ...
Allah kımsenın elını bosa çıkarmasın
selam kızlar kaç gündür giremedim yoğunluktan nasılsınız?
canım benim olumsuz düşünme rabbim bunu sana yazmış olmasa bu yolu açmazdı sana sen sabretim rabbime yönel bu sefer olacak rabbimin izniyle aslı umudunu kaybetme çünkü umudumuz olmasa bu yola çıkmanında anlamı yok canım rabbim biz kullarını sınıyo sabredip inş tedavilerimizin sonunda bebişlerimizi kucağımıza alacağız
sagolasın canım
insallah senın bu tedavıde olumlu olur ,hem dondurulmuslarla sans %15 artıyormuş,tup bebege göre,hayırlısı bakalım
Rabbım hayırlısıyla nasıb etsın
amiiin
kedi merhaba cnmm sen böyle diyince sanki bnmde içim sevinç doldu biliyomusun bizde ev aldık 2 haftaya taşınıcaz ve taşndıktan bir hafta sonra dondurulmuşlarla tedaviye başlıcaz allah nasip ederse ev aldık sonrada oldu dedin yaa bzimde olur mu inş olur :)
canım vucud dinlenmiş oluyoya ondan şans daha çok artıyomuş bunu bende okudum inş rabbim tüm anne olmak için gayret gösteren anne adaylarınında benimde bu tedavimde kucağımı doldurur rabbim daha fazla arattırmaz inş
amın amın ,fıstık ben kaçtım ıyı geceler...
canım benim hoş geldin sen nasılsın ben iyiyim
herkese iyi akşamlar şekerler.bn işten geldim şimdi kitap okuyup yatıcam.Kendinize iyi davranın.öptüm sizleri
niye olmasın ki.Sen negatif düşünme,daha yaşın çookkk genç sana dha öncede yazmıştım.Lütfen pes etmeyin taa baştan.Ben bu sayfaya 3.denemede girmiştim yoğun bir şekilde.Onun öncesinde hep kendi kendime motive oldum,ama burayı keşfedince inan herkes senle aynı şeyi düşünüyor.Gece namazlarında duada ısrar edin ,gözyaşlarınızı i bizi yaratan Rabbim görmezden gelmeyecektir,emin olun!
bu estrofem beni bitirdi arkadaşlar yaa. oyyy oy. ilkinde tutsaydı şu bebiş olmaz mıydııı
bu estrofem beni bitirdi arkadaşlar yaa. oyyy oy. ilkinde tutsaydı şu bebiş olmaz mıydııı
iyiym tAtlım ev aldık onunla uğraşıyoruz :)