• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Yumurta senden aliniyor esininkiyle dollenmeye birakiliyor yada micro ile yumurtaya enjekte ediliyor infertilite sebebine gore sonra ikisinin gelismesini bekliyorlar embrio 1.2.3 gelisiyor gelisiyor ilk gun yuvarlak gorunumdeyken bolunuo bolunuo cicek gibi gorunum almaya basliyor eger 3. En az 8 hucreli olursa gelisimini sende devam ettirmesi icin transfer ediliyor Bir de 5. Gun embriosu var adi blostasist bu da istatistik olarak basari sansini encok veren embiodur o da opudan 5 gun sonra transfer edilio. Anlatabildim mi

herkeze transfer ediliyomu bu blostasisit,bide opu ne oluyo?

canım vallahi yanımda olsan ısırırdım seni:)))

313 tane AYETEL KÜRSİ okunacak kısacaık bir sure... yazdım ya ekledim sayfaya 2 kere .. sen içinden gelerek abdest alarak oku yeter... önemli olan içten gelerek okumak.. oki datlummm

;)))) cildirttim dimi ;) kusum tamam okuyalimda diyorumki belli gunu varmi yani 1 haftada okumak mi gerekiyo, yada 3 gunde yani kac gunde bitirmek zorunlu

testlerimi sormuşsun,doktor kanıma ve hepatitime baktı tedaviden önce başka neler var?

Cnm hangi merkeze gidiyosun bilmiyorum ama benden birsuru test istediler, o soylediklerinin disinda rahim filmi, smear testi, kultur testi, vs vs bunlari istemediler mi senden, ya da senin tedavin bunlari gerektirmiyomu bilemiyorum

son kez yazıyorum kime okuyorsanız kaç tane okuduğunuz önemli değil onun için niyetlenin ve
okuyun ezber şart değil ama abdest şart... AYETEL KÜRSİ okuyoruz her birimize 313 olana kadar sırayla okuyoruz.. bir anda 313 okunmasına gerek yok... okunanlar toplanıyor.. kime niyetlenip kaçar tane okuduğunuzu yazın listeden düşerim..
ok

Ok. Bide ortalama kac gunde bitirlmesi gerek onu da yaz kuşum

aslında canım ben duanın içten geldiği şekilde yapılması gerektiğine inanıyorum sayılar kuran da yok ...
biz teslimiyetle temiz bir kalple ve içten gelerek dua edelim gerisi Rabbimin ol demesine bakar İnşallah ol dediği vakitteyizdir hep beraber...

ilknurcum ben şuan regl döneminde olduğum için ayetel kürsi okuyamıyorum =(

Rica ederim. Hangi merkeze gidiyorsun ? Ve senin sebep neydi ?[/

kayseride gidiyorum,sevgiye.yani bi kere gittim dr. ile görüşmeye.şimdi tedaviyi düşünüyorum işte.başka merkez araştırmadım kafamı karıştırmak istemiyorum pek.sebebi yok sebebsiz diyo dktrlar.2 yıldır istiyoruz.yaş 30.sen?????

aslında canım ben duanın içten geldiği şekilde yapılması gerektiğine inanıyorum sayılar kuran da yok ...
biz teslimiyetle temiz bir kalple ve içten gelerek dua edelim gerisi Rabbimin ol demesine bakar İnşallah ol dediği vakitteyizdir hep beraber...

tabiki öyle bende çok inanıyorum kalben okumanın ne kadar hürmetli olduğuna ama ne bilim işte öyle denmiş öyle yaptım bende kendiminkide de şimdide 'ya varis' ve 'istiğfar' çekiyorum elimden geldikçe
birde biri bana bi dua yazmıştı sabah kalkarken okunacak diye ve ne olursan nasıl olursan ol kabul olur demişlerdi de kaybettim duayı

kayseride gidiyorum,sevgiye.yani bi kere gittim dr. ile görüşmeye.şimdi tedaviyi düşünüyorum işte.başka merkez araştırmadım kafamı karıştırmak istemiyorum pek.sebebi yok sebebsiz diyo dktrlar.2 yıldır istiyoruz.yaş 30.sen?????

Cnm sorunu kime sordun

aaa canım gözümüzden kaçmış hayırlı olsun =)

;)) cnm cok tesekkurlerrrrr

hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun:)

Sagoolll kuşummm ;))

hayırlı olsun umarım güzel sonuçlarını alırsın

Ayy aminn insallahhhh cok tesekkurler

Ben İstanbul'dayım canım. Şişli Memorial'da yaptıracağım.Benim genetik bir hastalığım var .Bebeğim hasta doğmasın diye mecburen tüp bebek yaptıracağım. Tüp bebek ve genetik test yapılacak.

galiba sırada ben varım iğne konusunda eylül 6 gibi reglim olcak 7si gibi iğneye başlıcam ama ne bilim sanki histeroskopi sonrası vücudumda değişiklik var gibi geliyo bana hep bi aksilik çıkmasından korkuyorum acep şimdi nası olacak bende bilmiyorum

herkeze transfer ediliyomu bu blostasisit,bide opu ne oluyo?

Hayir tabiki de Herkese degil. 5. Gune kadar bolunmeye devam edebilen yani yasamaya devam edebilen embriodur bu. bazilari 3.gun gelisimini tamamlar ve durdurur bazilari da 5. Gune kadar bolunmeye devam eder artik hucreler sayilamaz. Umut tup bebek merkezi 5.gune kadar tasatabilecek teknikler kullaniyormus sanirim oyle duydum dogruluk payini bilmiyorum.

Burda o kadar arkadasa bilmedikleriyle ilgili konularda yardimci oldum cepten girip zar zor cvp yazdim ugrasarak bi tesekkur nezaketinde dahi bulunmadilar. Beni lutfn listen silin birdaha girmiyorum kesinlikle gruplasma olduguna karar verdim.

bazen haberi olmadan hamile kalanlara üzülüyorum..:)içlerinde nasıl bir mucize oluştuğunu hangi aşamalardan geçtiğini bilemiyolar...ama biz bu dalda uzman olacak kadar bilgi sahibi olabiliyoruz..bu mucizeyi gün be gün takip ediyoruz..hangisi güzel?....

Hayir tabiki de Herkese degil. 5. Gune kadar bolunmeye devam edebilen yani yasamaya devam edebilen embriodur bu. bazilari 3.gun gelisimini tamamlar ve durdurur bazilari da 5. Gune kadar bolunmeye devam eder artik hucreler sayilamaz. Umut tup bebek merkezi 5.gune kadar tasatabilecek teknikler kullaniyormus sanirim oyle duydum dogruluk payini bilmiyorum.

teşekkürler...:)bilgilendirdiğin için,çok soruyorum dimi:)

Back