eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

bende 1.seansta bacak ve koltuk altım 2 ay oldu yeni yeni çıkıyor bikini bölgeöde çıkmıştı ona 2.seansa girdim tek tek gene çıkıyor bende eğer bitmesse düğünden sonra azar azar gider komple bitiririm diye düşünüyorum ütülemeyi söylediğimde olur bakarız dedi estetik internationala gidiyorum sence ütüleme mi yaptırsam?

ah canımmm sende bendensin ütüleme epilasyon ben sanırım 6. seansıma giricem. bitermi bilmem ama en azından 1.5 ay rahat ediyorum hemde normal lazer gibi canım çok fazla yanmıyo.

canım sen hangi makinaya giriyosun eğer alexander sa devam et derim onda bitiren çok duydum..

Ben tüm vucut gidiyorum ( koltuk+tüm bacak+bikini&genital)

Ben ütüleme ile ilgili güzel referanslar okudum, birde ofisten 3 arkadaşım gidiyor bırı bitirdi 2 si de sonuna geldi çok memnun ondan cesaretlendim bende :)

Bence gittiğin yere danış, uygunsa geçebılırsın canım, daha etkılı dıye bılıyorum, başlangıçta başlamayınca etkısı değişiyor dıyenler var emın ol iyice, gerçi hepsi kıl kökü görüp yakıyor, yontem farklı sadece bence geçilebılır ama sor yınede.

haklısın canım ben bir dahaki seans sorayım işte böyle kararsız olunca sen, yapan kişide kendine kolayı seçiyor bu işler malesef böyle

birde benim pakette yarım bacak vardı üst bacağım kaldı

Son düzenleme:
canım sen hangi makinaya giriyosun eğer alexander sa devam et derim onda bitiren çok duydum..

kesinlikle tatlım...Ben salak gibi 5 seans IPL'e gittim sonuç sıfır oldu...keşke alex'e önce gitseymişim şimdiye bitmiş olurdu Ipl alsa çözüm değil kızlar...paranız boşa gitmesin..bende alex'e yeni başladım...1. seansım 15 gün oldu tüylerim döküldü bugünde rutuşum var...kuzenlerim hep alex2e gitti çok ince tüyler kalmış sadece...miss gibi tertemiz evlendiler..

canım iş yerinde gidenler kaç seansta bitirdiler. ben 3 sene normal lazere gittim ama sonuç alamadım. şimdi işte 6. seans olucak ütülemeye giriyorum. hatta bunuda bırakıp kesin çözüm iğneli yaptırıcma ama kışa artık yazın olmuyo o..
valla son teknoloji dediler alexander olması lazım ütülemeyi karıştırmasam mı dersin?

bence sen dedikleri seans sayısını doldur canım bitmezse ütüleme denersin.

haklısın canım ben bir dahaki seans sorayım işte böyle kararsız olunca sen, yapan kişide kendine kolayı seçiyor bu işler malesef böyle

birde benim pakette yarım bacak vardı üst bacağım kaldı

Bence sor, ama başladığınla da bitirebılırsın sonuçta o da lazer, yontem farklı dedğim gibi, ben acısız diye bıraz da daha derine iniyor diye tercıh ettım utulemeyi ben.

ah canımmm sende bendensin ütüleme epilasyon ben sanırım 6. seansıma giricem. bitermi bilmem ama en azından 1.5 ay rahat ediyorum hemde normal lazer gibi canım çok fazla yanmıyo.

Ya ınsallah bende gorurum o seansı :) canım yanmıyo dıye istedim bende biraz da :) memnunum gayet

rutuş derken canım diğer seanstanmı bahsediyorsun ayrıca bi bakımmı yapıyorlar?

Bence sor, ama başladığınla da bitirebılırsın sonuçta o da lazer, yontem farklı dedğim gibi, ben acısız diye bıraz da daha derine iniyor diye tercıh ettım utulemeyi ben.

herşeye acele ediyorum herşeyim yarım yumalak oluyo yahuu ne bahtsızım

Son düzenleme:

Benım arkadaşım 3.seansına yenı girdi tüy kalmadı doğru düzgün, bitiren arkadaşımda toplamda 5 seans gitti, birkaç tüy varmış makına mı gormemiş ne onlar için son olarak 6.ya gırdı 3 ay once, suan hiçbirşey yokmuş, allah bizede kısmet etsin :)

ama benım saçım tırnagım çabuk uzuyo daha geç biter sanıyorum :) 7 seansı göze aldım yanı ben.

Ben çok araştırdım gitmeden önce, 3 ay önce ağda ve epilasyon aletini bırakıp jilete başladım, sonra gittim anlaştım, seansıma girdim, şimdi 2.ye giricem.
Zaten jilet kullananlar avantajlı oluyor dediklerinden böyle yaptım, iyi geçti, koltuk altımda tüy çıkmadı hatta. bacaklarım ve bıkını bolgemde dokuldu daha yenı bakalım görücem zamanla

offf herkesinki bitiyo benimki neden bitmiyo yaaa

Normal seansa gidiyorsun tatlım..15 gün saonra rutuşa alıyor..görmeyen yerlere tekrar atış yapıyor güzelim...
2,5 ayda bir seansa gidicem canım.

canım benim hiç bana söylemediler ya rutuş falan die hayır gittiğim yerde iyi bi yer sinirim bozuluyor ya

Son düzenleme:
canım benim hiç bana söylemediler ya rutuş falan die hayır gittiğim yerde iyi bi yer sinirim bozuluyor ya

Vall tatlım benim eski gittiğim yerde ütüleme dedi...ıpl+diod dedi..5 seans gittim..baktım dökülmüyor...en son gittiğimde makinanın isimi aldım evet ütülemeymiş ama IPL'miş...bende hiçbir etkisi olmadı...Makinanızı iyi araştırın derim...birde sana jel sürüyorlar ise kaç oardan tatlım.

Belkı önceki kullandıgın lazer tüy koklerini güçsüzleştirdiğinden burda utuleme makınası zor goruyodur canım, kesın bıtırıyor ama seansın uzar en kötü ihtimal merak etme.

valla canım bitmesede başka alternatifim yok artık en azından 1.5 ay rahat ediyorum diyorum kendimi avutuyorum artık. çalışan kız hormon testi po testi falan yaptır dedi normalden yavaş seyrediyomus benimki. ama iş yerinden fırsat bulup gidip yaptıramıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…