kızlar bu arada diyet yapan yada forma girmek isteyen varmı ben bu dukan diyeti kitabını aldım ama yulaf kepeğini bulamadım hevesim kırıldı dukancıların topiğine yazdım ama orası çok kalabalık konu devamlı dönüyor hiç bişi anlamadım hani şöle 3-5 kiloda versekmi ihtiyacı olan varmı ?
Ben yapmıyorum ama ofiste karşı masamdakı en yakın arkadaşlarımdan biri yapıyor, bende elımden gelenı yapıyorum araştırıp ona tavsıyelerde bulundum,
dur belkı işine yarar kaba taslak anlatayım: (Bu sekılde 2 haftadır yapıyor 2,3 kılo verdi. )
-Aktardan biberiye çayları, yeşil çay falan aldı, sabah aç karnına ve öğlende bir kere olmak üzere 2 tane ıcıyo, 3 kez de ıcebılırmış ama fazla gelıyo ona tadı kotu bıraz.
-Sabun aldı, kılo ıcın dıyormuşsun verıyorlarmış, sabun sıcak suyla vucutta yağ dolgularında gevseme yapıyormuş ve terleme sağlıyormuş. İşe yarasada yaramasada kullanıyor cunku guzel kokuyormuş ve tenını yumuşacık yapıyormuş.
-Sabah 9 dan once yemek yememelısın, mıde çalışmıyor bu saatten once.
-Kahvaltıda (9 dan sonra) kurutulmuş meyvelerden yıyor, (Specıal K)
-Öğlende 1 cıvarı işyerınde menude kalorısı dusuk olanlardan alıyor, corba ıcıyor sadece, yanına yogurt yada salata alıyor, eğer yoksa alternatıf bır dılım kepek ekmeği yıyor.
-4 gibi falan bir yeşil elma yada salatalık yıyor.
-Akşam eve gittiği gibi yemeğini yıyor cunku 7 den sonra yemek yenmemesi onemlı. Hazım zorlasıyor. (En fazla meyva yada yogurt yenebılır)
Akşam yemegınde haşlanmış sebze, haşlama tavuk falan yıyor.
İyi gidiyor, bazen cok duzenlı yaptıgı için ben çok az dondurma ile odullendırıyorum
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)