Canım bence çok kabarık olmadığı takdırde( kı prenses tipi gelınlıklerde sanırım mumkun olmuyor) kuyrugu uzatabılırsın bak bu modelı ben çok sevıyorum mesela:
Eki Görüntüle 400301
en iyisi temmuzda gittimde fotosunu çektirip size ekleyim ozaman daha şekillenir yada nette yakın bir model bulayım
aynen canım yakın zamanda bizde pylaşmaya başlarız zaten seninde kafanda fikirler oluşur hiçbirimiz bilmiyoruz ki sora sora öğrenicez artık
Mmousee sen benı eklemedın mı yoksa eylül listesineeee
( Yanlış smıle kullanmışım)
Eki Görüntüle 400304 Eki Görüntüle 400309
kızlar altı bu şekilde ve bir katta alt tülü simli üstü de inci ve swaroski taş işlemeli bel kısmı v şeklinde en yakın örnekler bunlar
ayyy bebeğeeemmmm eklememişim ya ben seniiiiiiiiii ekliyim ayıp ettinnnn
tarih alayım şekerim
Eki Görüntüle 400304 Eki Görüntüle 400309
kızlar altı bu şekilde ve bir katta alt tülü simli üstü de inci ve swaroski taş işlemeli bel kısmı v şeklinde en yakın örnekler bunlar
Açlıktan öldüüm öldümm gidip yemek yiyeyim
öptüm gelincikler hepinizi :)
afiyet olsun canım bende şimdi geldim yemekten
bu arada ekledim senide canım
ya kızlar ben bu konuyu açtığım için çok mutluyum. iyiki açmışım iyiki sizleri tanımısım birbirimizin herşeyine ortak olmamız dertleşmemiz danışmamız çok iyi oldu. birbirimize destek olduğumuz için çok mutluyum.
ben sizlerden bişey istiyorum yaşadığınız şehirleri yaşınızı ve burcunuzu yazarmısınız çok merak ettim
Bebeğim bende valla stres attım burası sayesınde ozellıkle :)
Ben Tekirdağ da yaşıyorum, 24 yaşındayımm ve Boğa Burcuyum
Ama Allanın ıznıyle 22 Eylulden ıtıbaren Avrupa Yakasında Halkalı cıvarında yaşıycaz nişanlımla, daha tam belli değil yer :)
Peki sen canımm ? :)
siz nasıl gelinlik bakıyorsunuz ya henüzz yeni başlıcak benim kesip biçemeye modelmi değiştirsem kafam çok karışık yaa:44: nasıl modeller revaçta resim ekleyebilirmisiniz ?
bende bursada yaşıyorum 26 yaşındayım balık burcuyum herkeze başarılar diliyorum
siz nasıl gelinlik bakıyorsunuz ya henüzz yeni başlıcak benim kesip biçemeye modelmi değiştirsem kafam çok karışık yaa:44: nasıl modeller revaçta resim ekleyebilirmisiniz ?
Afiyet olsun kızlar hepinize
Off sıkıldım bugün yaaa..geçmiyor vakit nedense...akşam iş çıkışıda lazere gidicem rutuşa..üşeniyorum valla..dün gitmiştim guya salak kız yanlış randevu vermiş alamadılar yoğunluktan..bugün tekrar gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?