eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

ya kızlaar nikah tarihini neden bu kadar erken alıyosunuz

ya kızlaar nikah tarihini neden bu kadar erken alıyosunuz

Ben eylul için mekan bakıyorum mesela canım ilk iki hafta sonunu ayarlamaya çalışıyoruz, bulalım anında nıkah işlemlerini başlatıcaz, düğünde nikah yaptırmak için erken davranmak gerekıyormuş ben böyle duydum

ahh ahh evet bende bütün hepsinin acısını çıkarıcam vallahi

aaa gerçektenmi ben nikahı hep en son tutuyodum. düğüne 1 2 hafta kala başvururuz diyodum bide bizim nikahı düğün salonunda kıyılmasını istiyoruz bizimde önceden acele etmemiz gerekirmiki bilemedim :18:

evet cnm düğün salonu için yeri zar zor buldum sana anlatamam millet ekimdeki düğünü için yer bayırtmış vallahi

aaa gerçektenmi ben nikahı hep en son tutuyodum. düğüne 1 2 hafta kala başvururuz diyodum bide bizim nikahı düğün salonunda kıyılmasını istiyoruz bizimde önceden acele etmemiz gerekirmiki bilemedim :18:

senin düğünün ne zaman cnm sana tavsiyem sakn son ana bırakma yer bulamazsın vallahi diyorum ya zar zor bulduk onuda tanıdık soktuk araya allem ettik kallem ettik te ayarladık o derece yani

Evet evlendirme dairesinde başvururken düğün yeri saati soyluyorsun onlar randevuları ayarlıyor, ama diyelım sen 2 eylul istiyorsun, akşam 20:00 de mısal nikahın kıyılmalı, ama aynı saate o evlendırme dairesinde fazla talep varsa isteğini karşılayamıyorlar. Bu yuzden öncelik ilk başvuruların

senin düğünün ne zaman cnm sana tavsiyem sakn son ana bırakma yer bulamazsın vallahi diyorum ya zar zor bulduk onuda tanıdık soktuk araya allem ettik kallem ettik te ayarladık o derece yani

canım biz 29 eylüle salonumuzu tuttuk zaten ben nikah işlemleri için sordum

ayyy ben nereyi arayıp sorabilirim ki bunu

Canım tahkikat demişin bizde onlarla ugrasıyoruz nişanlım biarn once sonuclansın dıye ugrasıyor eylulun 9'na gün almak için daha eylül kayıtları başlamamış bir yandan onu takip ediyorz biryandan tahkikatı nişanlın polis mi canım

Offf çok sıkıcı bir gün yaaa..geçmiyor zaman. Bizde nikah işlemlerini halletmek istiyoruz ama nişanlım öyle bir yoğun tempoda çalışıyorki çıkamadık bir türlü. Hoş Eylül başvuruları başladımı onuda bilmiyoruz bakalım nolcak.

Eşinin yada senın oturdugu yerden birinde işlemler yapılacaksa işte nerdeyse evlenme dairesi oraya gidip bir konusun fikriniz olur,

dayanamadım telden evlendirme dairesini arayıp sordum arkadaşlar. dedikler ki nikahtan en erken 5 ay önce başvuru yapın dedi. 5.5 aydan sonra başvuru geçerliliğini kaybediyomus kaydınız yanar dedi. yani mayıs haziran gibi başvuru yapmamız geçerli ve uygun bir zman oluyor. bilmeyenlerinizde ona göre başvuru yapın kızlaar....

ayyy ben nereyi arayıp sorabilirim ki bunu

Canım eylül nikah başvuruları ıstanbulda nısanda baslıyor nısanda basvurdun vurdun mayısta basvurursan ekıme alabılıyorsun gun

canım ben düğünde kıyılsın istiyorum nikah o yüzden o gün müsait olsun diye.yoksa bu kadar erken almaya gerek yok tabi.herhangi bir günde kıyılsın diyorsan.

canım ama 5.5 ay önce alınan günler yanıyomuş adam öyle dedi. şimdi başvuru yaparsanız gününüz yanar Allah korusun...

canım eylül için mayısta falan başvurmak iyidir bence

Kızlar istanbul avrupa yakasında olanlar düğün mekanlarını yazabılırler mi fikir olur belkı biz hala mekan bulamadıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…