ben bursa da oturuyorum canım.çok fazla bi hazırlık yapamadık malesef.biz 10 yıldır birlikteyiz daha 2 sene sonra evleniriz falan diye düşünüyorduk.sonra bigün ayrıldık ertesi günü annene babana söyle istemeye gelicez seni dedi :) ve hersey çok hızlı oldu.o yüzden ben gayet rahat davranıyordum çeyiz konusunda.2010da mezun oldum ve o tarihe kadar ceyiz anlamında hiçbir şey almamıstım.şimdi bu iş çıkınca ne yapacağımı sasırdım.4 bir koldan birşeyler alıyorum.misafir yemek takımı çatal bıçak takımı günlük yemek takımı çatal bıçak takımı çelik tencere seti 2 yorgan 2 battaniye 2 nevresim takımı çamasır bulaşık makinesi ve mikrodalgadan başka birşeyim yok he bir de bornoz ve hamam takımım var
başka da birşeyim yok
çeyiz blümünde kızlar tuzluğundan nihalesine kadar her şeyin fotoğrafını çekip koymuslar moralim bozuldu aksam kendimi ikeada buldum o hırsla :) benim niye nihalem yok benim niye tuzluğum yok diye :))) allahım ya :) gelinlik hiç bakmadım bu zamana kadar sadece internetten bakıyorum ama üstüme denemişliğim yok.mobilyalar için de işten fırsat bulup gidemiyoruz balayını da ayarlayamadık karar veremiyoruz bir türlü bi de benim nişanlım biraz ammaaan hallederiz tarzında takılıyor.ben de ammmaaaan ben niye kendime stres yapıom ki diom.öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte :)
sen de durumlar nasıl???hazırmısın.kendini hazır hissediyormusun ?