• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

aramıza hoşgeldin canım sohebtleimize dahil olmak istersen adını yazalım seninde :32:

ewt çok memnun olurum :3: siteye yeni üyeyim pek bilmiyorum aslında mesajları takip etmeyi :30:

nişanlımla ikimizde izmirli olduğumuz için düğünümüz izmirde olucak.... baktımda eylül ayında evlenecek arkadaşlar mobilyaları bile almış....

biz evimiz kira olacağı için evden sonra almayı düşünüyoruz mobilyaları sığdırma problemi olmaması için ama acaba yanlış mı yapıyoruz :44:

Canım tahkikat demişin bizde onlarla ugrasıyoruz nişanlım biarn once sonuclansın dıye ugrasıyor eylulun 9'na gün almak için daha eylül kayıtları başlamamış bir yandan onu takip ediyorz biryandan tahkikatı nişanlın polis mi canım

evet tatlım benimde eşim polis :D tahkikatı bekliyoruz bide sonuçlanır sonuçlanmaz nikah işlemlerine başlıycaz . bu arada eylülün nikah randevularını bu ayın 20 sinden itibaren almaya başlıycaklarmış evlendirme daireleri çok araştırdım onlar diyoki siz önceden gelin konuşun yeriniz dolarsa düğün salonu tarihinizi değiştirmek problem olur önceden gelin konuşun dedi. cnm tahkikat da iki ay sürüyomuş ama benm nişanlımda bi an önce halletmeye çalışıyo inş bi an önce çıkarda bişey çıkcağından değilde insanın omuzun da yük oluyo bu araştırma yaa . :1:

$pelin_harahan_surpriz_evlilik6.jpg $pelin_harahan_surpriz_evlilik7.jpg

Kızlar modacısından randevu aldım bu gelinliği istiyorum sizce nasıl....

ewt çok memnun olurum :3: siteye yeni üyeyim pek bilmiyorum aslında mesajları takip etmeyi :30:

nişanlımla ikimizde izmirli olduğumuz için düğünümüz izmirde olucak.... baktımda eylül ayında evlenecek arkadaşlar mobilyaları bile almış....

biz evimiz kira olacağı için evden sonra almayı düşünüyoruz mobilyaları sığdırma problemi olmaması için ama acaba yanlış mı yapıyoruz :44:

Tatlım aynı günmüş düğünümüz. Biz eşyaları aldık. Evi önemsemedik çünkü şimdi kiralıcaz sonra başka eve çıkıcaz. her ev değiştirişimizde ev boyutuna göre eşya almaya kalksak yanarız yani. Bizde her eve uyum sağlayabilecek daha kullanışlı eşyalar aldık. Bence sizde bu şekilde yapın canım benim. Sonuçta kiralayacağınız evde belki çok uzun süre kalmıcaksınız sonra tekrar ev değiştirdiğinizde o eve uyan eşyalar ya küçük gelebilir yada büyül o yüzden bence her eve uyum sağkayabilecek daha kullanışlı eşyalara bakın şimdiden derim. sonra düğün zamanı çok aceyele gelebilir tatlım. Bu arada hoşgeldin aramıza.

canım ama 5.5 ay önce alınan günler yanıyomuş adam öyle dedi. şimdi başvuru yaparsanız gününüz yanar Allah korusun...

sen aradım diyince bende aradım evlendirme dairesini eylül nikahları için nisan başından itibaren başvurabilirsiniz dedi.rahatladım ben de iyi bari sıkıstırmıyım kendimi :)

gördüğümde bende sevmiştim bu modeli bence kır düğünü için ideal peri kızı gibi olur insan bunun içinde :) aynı anda hem şirin hem şık güzel model.

Up uzun dantel duvakla kombınlemeli ama bence.

evet bende katılıyorum duvakla müthiş olur bencede :)

evet tatlım benimde eşim polis :D tahkikatı bekliyoruz bide sonuçlanır sonuçlanmaz nikah işlemlerine başlıycaz . bu arada eylülün nikah randevularını bu ayın 20 sinden itibaren almaya başlıycaklarmış evlendirme daireleri çok araştırdım onlar diyoki siz önceden gelin konuşun yeriniz dolarsa düğün salonu tarihinizi değiştirmek problem olur önceden gelin konuşun dedi. cnm tahkikat da iki ay sürüyomuş ama benm nişanlımda bi an önce halletmeye çalışıyo inş bi an önce çıkarda bişey çıkcağından değilde insanın omuzun da yük oluyo bu araştırma yaa . :1:

aynen canım ya bı sonuclansa bende dıyorum nıkah ıslemlerıne baslıyalım tahkıkat ne zaman sonuclanırsa sonuclansın ama o zaman sorun oluyormu bılmıyorum işte istanbulda zor yer buluyorsun bırde haftasonu ıcın bılmıyorum inşallah bir aksılık cıkmaz ....

canım etrafımdaki çiftlere bakarak söylüyorum eğer kirada oturacaksan her eve uyabilecek ergonomik mobilyalar almanı tavsiye ederim.
mesela abimler de kirada oturuyor düğün zamanı tuttukları eve göre yatak odası aldılar şimdi baska bir evde oturuyorlar yeni eve dolap sığmadı yatak baska odada dolap baska odada duruyor.bunlar dikkat edilmesi gereken noktalar :31:

Tatlım çok güzel bir model ama bu gelinliği giymek için fiziğinde uygun olması lazım. Eğer boyun ve vücut ölçülerin uyumlu ise bence model süper. :32::32:

Canım herkes yakısır dıyor boyum 1.64 kılom 49 topuklu falanda gıyınınce kaldırır dıye dusunuyorum... Sizce olur mu...

gördüğümde bende sevmiştim bu modeli bence kır düğünü için ideal peri kızı gibi olur insan bunun içinde :) aynı anda hem şirin hem şık güzel model.

Up uzun dantel duvakla kombınlemeli ama bence.

Kesinlikle sana katılıyorum tatlım bende uzun duvak ıstıyorum...

balık model gelinlikleri hep beğenmişimdir ama bende biraz basen olduğu için tercih edemicem :)

Bende cok begenıyorum cok kıbar duruyor bırde ben kabarık gelınlıgı kız oldugumun ve gelınlık ılerde gelınlık gıyecegımın farkına vardıgımdan berı ıstemıyorum

evett nisan başında günümüzü alalım kızlarr :) :) :):1:

2 ay önce bi tandığım vlendi nikah memuruna ekstra para vermemişler toplamda 90 liraya bütün işlemlerini halletmişler ama bazıları da 200 300 e geliyor diye yazmış diğer topiklerde.siz nasıl biliyorsunuz benim kafam karıştı.eğer 300 liraya geliyorsa salona getirtmem ben.tamam çok güzel olur salonda kıyılsa ama o kadar masrafın içinde ona o kadar para vermek istemem.bazıları bir kere evleniyorum versin parayı yazmışlar ama ben kıyamam yaa.

aynen canım ya bı sonuclansa bende dıyorum nıkah ıslemlerıne baslıyalım tahkıkat ne zaman sonuclanırsa sonuclansın ama o zaman sorun oluyormu bılmıyorum işte istanbulda zor yer buluyorsun bırde haftasonu ıcın bılmıyorum inşallah bir aksılık cıkmaz ....

evet tatlım aynen öyle. tahkikat sonuçlanmada nikah işlemlerine başvurabiliyosun cnm ben çok araştırdım. olumsuz çıkarsa sorun oluyo. ama olumsuz çıkma ihtimali yoksa gidip nikah işlemlerine başvurabiliyosun . zaten eylüle kadar oda sonuçlanmış oluo. onu beklersek nikah günü bulamayız tatlım nisanın başında hemen git nikah ttarihini evlendirme dairesine belirlet cnm benden sana tavsiye bende öyle yapıcam. tahkikatı bekleyemeyiz bu durumda olumlu sonuç alırız zaten büyük ihtimalle :1: :1: :1: :1: :1:

Tatlım aynı günmüş düğünümüz. Biz eşyaları aldık. Evi önemsemedik çünkü şimdi kiralıcaz sonra başka eve çıkıcaz. her ev değiştirişimizde ev boyutuna göre eşya almaya kalksak yanarız yani. Bizde her eve uyum sağlayabilecek daha kullanışlı eşyalar aldık. Bence sizde bu şekilde yapın canım benim. Sonuçta kiralayacağınız evde belki çok uzun süre kalmıcaksınız sonra tekrar ev değiştirdiğinizde o eve uyan eşyalar ya küçük gelebilir yada büyül o yüzden bence her eve uyum sağkayabilecek daha kullanışlı eşyalara bakın şimdiden derim. sonra düğün zamanı çok aceyele gelebilir tatlım. Bu arada hoşgeldin aramıza.

hoşbuldukk :3:

tepe homeda kampanya vardı aslında geçen görmüştük...biz yatak odasını beyaz düşünüyoduk onun dışında yemek odası koltuklar güzeldi...ama daha ev yokken almaya çekindik açıkçası... neyse bakalım kampanya temmuza kadar sürse bari :) evi temmuz gibi tutmayı düşünüyoruz... mobilyalarada bi yandan bakıyoruz model ve fiyatları öğrenmek için...

hepimize hayırlı olsun bu arada :46:

2 ay önce bi tandığım vlendi nikah memuruna ekstra para vermemişler toplamda 90 liraya bütün işlemlerini halletmişler ama bazıları da 200 300 e geliyor diye yazmış diğer topiklerde.siz nasıl biliyorsunuz benim kafam karıştı.eğer 300 liraya geliyorsa salona getirtmem ben.tamam çok güzel olur salonda kıyılsa ama o kadar masrafın içinde ona o kadar para vermek istemem.bazıları bir kere evleniyorum versin parayı yazmışlar ama ben kıyamam yaa.

canım salona getirince arada 100 veya 150 tl fark oluyo memuruna göre. bende öyle yapıcakdım sonra vaz geçtim getirtmeye .

Back