• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Tatlım neden bu kadar erken ev tuttunuz daha 6 ay var boş evemi kira verseksiniz yoksa nişanlın falanmı kalcak o evde anlayamadımda tatlım.

Canım nişanlım memur ve şark görevi için maraşta ve bulunduğu yer küçük yer orda ev bulmak cok zor yeni yapılan bir bina vardı boş yer kalmaz diye tuttu... Yoksa acıkta kalırdık yada calıstıgı yere baya uzak yerden ev bulabılırdık.. O yuzden erkenden tuttuk...

canım düğün salonu tutmamışsınız nasıl bulucaksınız bu saatten sonra her yer dolu oluyo. ama işin zor kısımlarını atlatmışsınız :31:

Canım ıstanbulda kına gecesı ve nıkah olucak antepte dugun oralarda kolay ayarlanıyormus ondan dolayı...

Bende 2012 elül de evlenıcem allah ın ıznıyle:)

Ama mekan işini hala çözemedik kır düğününe karar verdık son anda, mekanlarda fikri olanlara sordum bir konu açtım hatta ilk konum yardımlarınızı beklıyorum, düğün mekanları konusunda 2010 2011 yazılarını okudum ama belkı guncel durum hakkında fıkrı olan vardır,

yardımcı olursanız çok sevınırım kızlar :(

Bende 2012 elül de evlenıcem allah ın ıznıyle:)

Ama mekan işini hala çözemedik kır düğününe karar verdık son anda, mekanlarda fikri olanlara sordum bir konu açtım hatta ilk konum yardımlarınızı beklıyorum, düğün mekanları konusunda 2010 2011 yazılarını okudum ama belkı guncel durum hakkında fıkrı olan vardır,

yardımcı olursanız çok sevınırım kızlar :(

nerde düğün mekanı arıyosun canım senin memleketten birini bulursak yardımcı olurlar elbet :34:

teşekkür ederim yine de :) allahtan umut kesilmez belki bilen goren ve istanbulda olan da bi el atar bu konuya :)

canım sefaköyde evlendirme dairesinin kokteyl salonu cok güzel benım arkadasım orda yapmıstı dugununu bır bak ıstersen metrobusten ınıp bır kac dk yurudukten sonra ulasım ıcınde ıyı olur malum ıstanbul trafıgı ;)

ben hepsini bir arada çıkarmayı düşünüyodum ama gözümü korkuttun benim :9: ikea dan gidip hepsini almak istiyorum ama koyucak yerimiz olmadığı için bekletiyorum

aynen öyle ya küçük diyorsun ucuz nasıl olsa en son hepsini birden alırım diyorsun ama kasaya gittiğinde çıkan faturaya şaşıp kalıyorsun.gördükçe almak lazım canım dediğin gibi.daha 5 ay var olucak inşallah hepsi :)

Tatlım evet 5 ay kadar bir zaman var her eksiğimizi tamamlayabiliriz inş. Ben kendime alacak listesi hazırlamıştım belki sizede yardımcı olur.

MOBİLYA VE AKSESUARLAR DEKORATİF AKSESUARLAR
Oturma grubu
yemek odası takımı
Yatak odası takımı
Sehpa takımı
Televizyon sehpası
Mutfak masa ve sandalyeleri
Halı ve kilimler
Lambalar
Perdeler
Tablolar
Aynalar
Kül tablaları
Vazo ve resim çerçeveleri
Duvar ve masa saati

ÖRTÜLER BEYAZ EŞYALAR
Masanız için;
Günlük yemek örtüsü ve peçeteleri
Özel günler için yemek örtüsü ve peçeteleri
Amerikan servisler
Sehpa örtüleri

Yatağınız için;
Nevresim takımları
Yatak örtüsü
Battaniye
Yorgan ve pike
Yastık
Banyonuz için;
El ve yüz havluları
Vücut havluları
Banyo çıkışı ayak havlusu
Lif, kese ve sabunluk

Bornoz takımı
Klozet takımı
Makine örtüsü
Buzdolabı
Bulaşık makinesi
Fırın
Çamaşır makinesi
Ütü

ELEKTRONİK EŞYALAR EV GEREÇLERİ
Televizyon
Saç kurutma makinesi
Elektrik süpürgesiÜtü masası
Portatif merdiven
Paspas
Çamaşır sepeti, ipi ve mandalı

yemek TAKIMLARI ÇATAL BIÇAK TAKIMLARI
Düz servis tabakları
Çukur tabaklar
Salata ve tatlı tabakları
Salata kasesi
Büyük kayık tabakları
Küçük kayık tabakları
Meyve tabağı
Çorba tenceresi
Çorba kaseleri
Tuzluk ve biberlik
Sosluk
Kürdanlık
Yağlık ve sirkelik
yemek çatalı
yemek bıçağı
yemek kaşığı
Servis kaşığı
Servis çatalı
Servis bıçağı
Servis maşası
Tahta kaşık ve spatula

BARDAKLAR SERVİS PARÇALARI
Su bardakları
Çay bardakları
Çay ve nescafe fincanları
Kahve fincanları
Ekmek sepeti
Servis tepsileri
Peçetelik
Peçete halkaları
Kapaklı kek tabağı

ELEKTRİKLİ MUTFAK ALETLERİ MUTFAK AKSESUARLARI
Tost makinesi
Ekmek kızartma makinesi
Kahve /çay makinesi
Su ısıtıcısı
Mikser/ mutfak robotu
Blender
Cezve takımı
Makarna süzgeci
Çay süzgeci
Sarımsak ezici
Düdüklü tencere
Çelik tencere takımı
Teflon tava takımı
Çaydanlık
Güveç kapları
Kek kalıpları
Saklama kapları
Erzak kavanozları
Baharat takımı
Yumurta fırçası

Fırın tutacağı
yemek önlüğü

Ben kırmızı olanları aldım tatlım çok eksik kalmadı şükür.:1:

canım sefaköyde evlendirme dairesinin kokteyl salonu cok güzel benım arkadasım orda yapmıstı dugununu bır bak ıstersen metrobusten ınıp bır kac dk yurudukten sonra ulasım ıcınde ıyı olur malum ıstanbul trafıgı ;)

çok teşekkürler:) Ekledım bunu da listeye nolur nolmaz. Önceliğim açık hava ama baktım bulamıyoruz kokteyl salonlarına yoneleceğiz.

2004-2007 yılları arasında ordaydım canım. ilk oturduğum yer postanenin ordaydı sonra kültürparkın o civarlarda oturdum. ama ayrı severim bursayı yeşilini manzarasını :34:

valla sanırım insan okuduğu şehri başka seviyor.ilk defa kendi ayakların üstünde durmaya başlıyorsun.iyisiyle kötüsüyle olan her şeyden sen sorumlu oluyorsun.birey olmanın farkına varıyorsun ve tabiki arkadaşlıklar.insan geri döndüğünde bir parçası orda kalıyor sanki.ben de istanbul'u çok özlüyorum :5:

ben bursa da oturuyorum canım.çok fazla bi hazırlık yapamadık malesef.biz 10 yıldır birlikteyiz daha 2 sene sonra evleniriz falan diye düşünüyorduk.sonra bigün ayrıldık ertesi günü annene babana söyle istemeye gelicez seni dedi :) ve hersey çok hızlı oldu.o yüzden ben gayet rahat davranıyordum çeyiz konusunda.2010da mezun oldum ve o tarihe kadar ceyiz anlamında hiçbir şey almamıstım.şimdi bu iş çıkınca ne yapacağımı sasırdım.4 bir koldan birşeyler alıyorum.misafir yemek takımı çatal bıçak takımı günlük yemek takımı çatal bıçak takımı çelik tencere seti 2 yorgan 2 battaniye 2 nevresim takımı çamasır bulaşık makinesi ve mikrodalgadan başka birşeyim yok he bir de bornoz ve hamam takımım var :9: başka da birşeyim yok :D çeyiz blümünde kızlar tuzluğundan nihalesine kadar her şeyin fotoğrafını çekip koymuslar moralim bozuldu aksam kendimi ikeada buldum o hırsla :) benim niye nihalem yok benim niye tuzluğum yok diye :))) allahım ya :) gelinlik hiç bakmadım bu zamana kadar sadece internetten bakıyorum ama üstüme denemişliğim yok.mobilyalar için de işten fırsat bulup gidemiyoruz balayını da ayarlayamadık karar veremiyoruz bir türlü bi de benim nişanlım biraz ammaaan hallederiz tarzında takılıyor.ben de ammmaaaan ben niye kendime stres yapıom ki diom.öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte :)

sen de durumlar nasıl???hazırmısın.kendini hazır hissediyormusun ?:1:

Canım bende senin gibi çeyiz köşesine bakınca tuzlugum yok bu yok şu yok diyorum eve gidip anne daha bunlar eksik diyorum annem onlar bir günlük iş hallederiz diyor... Umarım hallederiz:) Bende de durum aynı nişanlım hallederiz diyip duruyor...

kızlar bugün başında 2 olan rakalmları geri de bıraktık tamı tamına 199 gün kaldı :24::32:

O kadar az mı kaldı ya ....

kizlar benim gelinlik icin fazla zamanim olmucak bide araya ramazan bayrami gircek dahada az zamanim olcak :2:
sizce 10-14 gün yeter mi gelinlik bulmak icin? degisiklikler yapilcaksa yetistirirler mi??:26:

Canım en az 1 ay onceden başla bır gelınlıgın en az 3-4 provası oluyor kıme sorduysam bu sekılde cevap verdıler...

Canım çok zevkli seçimler yapmışın çok beğendim Mutlu güzel sağlıklı günlerde kullanman dileğiyle... Kına için dağıtacaklarına bayıldım... Bende baksam ıyı olucak.. canım eylul 9 nikah 16 eylül antep düğün...

Aynı gün evleniyoruz yani canım ne güzel :32::32::32: Teşekkürler tatlım daha annemin aldığı bir sürür şey var ama çoğunu hatırlamıyorum bazılarda internette bulamadım. Sende hazırlıklar ne alemde canım.

Evet canım aynı gün:) Aynen canım annemın aldıgı yaptıgı cok sey var zamanında yapmıs ıyıkıde yapmıs ne zor bu ceyiz...

çok teşekkürler:) Ekledım bunu da listeye nolur nolmaz. Önceliğim açık hava ama baktım bulamıyoruz kokteyl salonlarına yoneleceğiz.

canım senin için google girdim baktım
1)buyukcekmece hera restaurant
2)sarıyer koru park
3)Kemerburgaz kemer botanik (Harika gözüküyor)
4)sarıyer Event Garden
5)taksim Ağaç ev bahçe
6)Arka bahçe
7)Santa Roza
8)Green house garden
Canım bulduklarım umarım işine yarar :)

canım senin için google girdim baktım
1)buyukcekmece hera restaurant
2)sarıyer koru park
3)Kemerburgaz kemer botanik (Harika gözüküyor)
4)sarıyer Event Garden
5)taksim Ağaç ev bahçe
6)Arka bahçe
7)Santa Roza
8)Green house garden
Canım bulduklarım umarım işine yarar :)

Çook teşekkür ederım gerçekten ya :) bende olmayanları eklıyorum listeme, gidip gorusmek daha ıyı fıkır olacak sanırım :)

Tatlım evet 5 ay kadar bir zaman var her eksiğimizi tamamlayabiliriz inş. Ben kendime alacak listesi hazırlamıştım belki sizede yardımcı olur.

MOBİLYA VE AKSESUARLAR DEKORATİF AKSESUARLAR
Oturma grubu
yemek odası takımı
Yatak odası takımı
Sehpa takımı
Televizyon sehpası
Mutfak masa ve sandalyeleri
Halı ve kilimler
Lambalar
Perdeler
Tablolar
Aynalar
Kül tablaları
Vazo ve resim çerçeveleri
Duvar ve masa saati

ÖRTÜLER BEYAZ EŞYALAR
Masanız için;
Günlük yemek örtüsü ve peçeteleri
Özel günler için yemek örtüsü ve peçeteleri
Amerikan servisler
Sehpa örtüleri

Yatağınız için;
Nevresim takımları
Yatak örtüsü
Battaniye
Yorgan ve pike
Yastık
Banyonuz için;
El ve yüz havluları
Vücut havluları
Banyo çıkışı ayak havlusu
Lif, kese ve sabunluk

Bornoz takımı
Klozet takımı
Makine örtüsü
Buzdolabı
Bulaşık makinesi
Fırın
Çamaşır makinesi
Ütü

ELEKTRONİK EŞYALAR EV GEREÇLERİ
Televizyon
Saç kurutma makinesi
Elektrik süpürgesiÜtü masası
Portatif merdiven
Paspas
Çamaşır sepeti, ipi ve mandalı

yemek TAKIMLARI ÇATAL BIÇAK TAKIMLARI
Düz servis tabakları
Çukur tabaklar
Salata ve tatlı tabakları
Salata kasesi
Büyük kayık tabakları
Küçük kayık tabakları
Meyve tabağı
Çorba tenceresi
Çorba kaseleri
Tuzluk ve biberlik
Sosluk
Kürdanlık
Yağlık ve sirkelik
yemek çatalı
yemek bıçağı
yemek kaşığı
Servis kaşığı
Servis çatalı
Servis bıçağı
Servis maşası
Tahta kaşık ve spatula

BARDAKLAR SERVİS PARÇALARI
Su bardakları
Çay bardakları
Çay ve nescafe fincanları
Kahve fincanları
Ekmek sepeti
Servis tepsileri
Peçetelik
Peçete halkaları
Kapaklı kek tabağı

ELEKTRİKLİ MUTFAK ALETLERİ MUTFAK AKSESUARLARI
Tost makinesi
Ekmek kızartma makinesi
Kahve /çay makinesi
Su ısıtıcısı
Mikser/ mutfak robotu
Blender
Cezve takımı
Makarna süzgeci
Çay süzgeci
Sarımsak ezici
Düdüklü tencere
Çelik tencere takımı
Teflon tava takımı
Çaydanlık
Güveç kapları
Kek kalıpları
Saklama kapları
Erzak kavanozları
Baharat takımı
Yumurta fırçası

Fırın tutacağı
yemek önlüğü

Ben kırmızı olanları aldım tatlım çok eksik kalmadı şükür.:1:

:nazar::nazar: canım benim maşallah sende pek eksik kalmamışki. benim içinde şöyle diyebiliriz. kırmızı olanlar yk siyahlar var :33:

ben bursa da oturuyorum canım.çok fazla bi hazırlık yapamadık malesef.biz 10 yıldır birlikteyiz daha 2 sene sonra evleniriz falan diye düşünüyorduk.sonra bigün ayrıldık ertesi günü annene babana söyle istemeye gelicez seni dedi :) ve hersey çok hızlı oldu.o yüzden ben gayet rahat davranıyordum çeyiz konusunda.2010da mezun oldum ve o tarihe kadar ceyiz anlamında hiçbir şey almamıstım.şimdi bu iş çıkınca ne yapacağımı sasırdım.4 bir koldan birşeyler alıyorum.misafir yemek takımı çatal bıçak takımı günlük yemek takımı çatal bıçak takımı çelik tencere seti 2 yorgan 2 battaniye 2 nevresim takımı çamasır bulaşık makinesi ve mikrodalgadan başka birşeyim yok he bir de bornoz ve hamam takımım var :9: başka da birşeyim yok :D çeyiz blümünde kızlar tuzluğundan nihalesine kadar her şeyin fotoğrafını çekip koymuslar moralim bozuldu aksam kendimi ikeada buldum o hırsla :) benim niye nihalem yok benim niye tuzluğum yok diye :))) allahım ya :) gelinlik hiç bakmadım bu zamana kadar sadece internetten bakıyorum ama üstüme denemişliğim yok.mobilyalar için de işten fırsat bulup gidemiyoruz balayını da ayarlayamadık karar veremiyoruz bir türlü bi de benim nişanlım biraz ammaaan hallederiz tarzında takılıyor.ben de ammmaaaan ben niye kendime stres yapıom ki diom.öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte :)

sen de durumlar nasıl???hazırmısın.kendini hazır hissediyormusun ?:1:

bendede hiç bişey yok aynı nişanlım benmde öyle amaannn hallederiz diyip atıo kenara . annemde aynısı ben zar zor beyaz eşyaları aldırttım. kahvaltı takımı tencere takımlarım yemek takımlarım bardak takımlarım ve gelinlikçimi ayarladım tuzuklarım kürdanlarım sirkeliklerim yemek önlük ve tahta kaşık bıçak seti takımlarım hazır , 20 adet el yüz havlusu 3 nevresim takımı ve yorgan takımınıda siparişini verdim ama geriye kalan hiç bişeyi daha yapmadım.ne bornoz takımı hiç bişey yok daha :( düğün salonu ve kına salonumda hazır ama nikah günüm hazır değil :D belediyeyle konuşup ayırttık yerimizi ama işlemleri daha yapamadık :d tahkikatı bekliyoruz. şimdide doğu görevi haberi geldi çıkıp çıkmıyacağı belli değil ama büyük ihtimalle çıkmıycaz şimdi onun telaşına çıktık. yer seçiyoruz yer araştırıyoruzz . valla çookk zor yahu problem bitmiyokii...

bendede hiç bişey yok aynı nişanlım benmde öyle amaannn hallederiz diyip atıo kenara . annemde aynısı ben zar zor beyaz eşyaları aldırttım. kahvaltı takımı tencere takımlarım yemek takımlarım bardak takımlarım ve gelinlikçimi ayarladım tuzuklarım kürdanlarım sirkeliklerim yemek önlük ve tahta kaşık bıçak seti takımlarım hazır , 20 adet el yüz havlusu 3 nevresim takımı ve yorgan takımınıda siparişini verdim ama geriye kalan hiç bişeyi daha yapmadım.ne bornoz takımı hiç bişey yok daha :( düğün salonu ve kına salonumda hazır ama nikah günüm hazır değil :D belediyeyle konuşup ayırttık yerimizi ama işlemleri daha yapamadık :d tahkikatı bekliyoruz. şimdide doğu görevi haberi geldi çıkıp çıkmıyacağı belli değil ama büyük ihtimalle çıkmıycaz şimdi onun telaşına çıktık. yer seçiyoruz yer araştırıyoruzz . valla çookk zor yahu problem bitmiyokii...

Çeyiz falan tamam gelenek görenek yapmış olsam kullanırdım hazırlık güzel birşey ama bence zorunluluk değil ben maddi fırsat buldukça almaya çalışıyorum ihtiyaçlarımı ama düğüne kadar yetişeyim çeyize koyayım diye sıkıştırmıyorum kendimi şimdi birde mekan arıyoruz nıkah gununu ayarlıycaz eşyalar gelınlık derken zaten telaşım çok olucak , çeyiz listesinde gereksizleri eledım sadece ihtiyaçları bıraktım tamamlamaya çalışıyorum, kahvaltı takımım baharat takımım ev tekstılı işte havlu nevresım falan var da da da bişeyim yok eylul de evlenıcez kısmetse ama dert etmemete çalışıyorum :)

Çıkıcaz sözlümde parça parça alıcaz birlikte hepsini mekanı bulalım gerisini hallederız ayrıntı onlar diye stres yapmamamı sağlıyo benım bende uğrasıyorum :)

Anneme hak verdım bı yıl once bana kataloglar getırıp kızım yemek takımı begende alayım dedıgınde ne acelen var demıştım tuh pişmanım şimdi :D

canım biz de daha nikah işlemlerini halletmedik bu salı izinliydik halledelim dedik kan için sabah aç gitmek lazımmıs 3 gün sonra sonucla film çektirmek gerekiyormus ama biz calıstıgımız için 3 gün sonra değil 1 hafta sonra gidebilicez.insallah nikah tarihini düğüne denk getirtebiliriz.
kına salonumu daha 2 önce tuttum.çeyiz haricinde bir gelinlik eksik onu da mümkün oldugunca son zamana bırakmak istiyorum çünkü sibel can gibi bi şişip bi sönebiliyorum kısa zamanda :52:
allah yardımcımız olsun canım çok zormuş evlenme hazırlıklar :)
ama şu 23 haziran bir gelsin herşey olmuş bitmiş olsun varya bütün acısını çıkartıcam :36:

:3:
Çeyiz falan tamam gelenek görenek yapmış olsam kullanırdım hazırlık güzel birşey ama bence zorunluluk değil ben maddi fırsat buldukça almaya çalışıyorum ihtiyaçlarımı ama düğüne kadar yetişeyim çeyize koyayım diye sıkıştırmıyorum kendimi şimdi birde mekan arıyoruz nıkah gununu ayarlıycaz eşyalar gelınlık derken zaten telaşım çok olucak , çeyiz listesinde gereksizleri eledım sadece ihtiyaçları bıraktım tamamlamaya çalışıyorum, kahvaltı takımım baharat takımım ev tekstılı işte havlu nevresım falan var da da da bişeyim yok eylul de evlenıcez kısmetse ama dert etmemete çalışıyorum :)

Çıkıcaz sözlümde parça parça alıcaz birlikte hepsini mekanı bulalım gerisini hallederız ayrıntı onlar diye stres yapmamamı sağlıyo benım bende uğrasıyorum :)

Anneme hak verdım bı yıl once bana kataloglar getırıp kızım yemek takımı begende alayım dedıgınde ne acelen var demıştım tuh pişmanım şimdi :D

canım bizimde çeyiz dediğimize bakma sen.günlük lazım olacak şeyleri almaya çalışıyoruz :)
ablamların zamanında dantel derdi vardı :) allahım öyle bir zamanda yaşamıyoruz artık çok şükür.bi de onun stresı olurdu :)

Back