konuşmayalı değişik bişey yok be canım. daha beyaz eşya araştırıyoruz işte. bosch alıcam sanırım siyah seriden. gelinliğede daha karar veremedim. bu hafta sonu aysiraya bi bakıcaz. haftaya da ist gidicez bakıcaz beğendiğim modele 2500 tl demişlerdi çünkü çok geldi. daha uygun daha güzelini bulurum belki diye bekliyorum. kredi çekmeyi bekliyoruz bide bişeylere başlamak için. sen neler yaptın canım... değişiklikler varmı?
soğukluk girmedi nişandan sonra çok tartıştık ettık herkesin yaşadığı klasık kavgalarımız oldu toparladık ama allaha şükür suan çok iyiyiz nişanlım dün gece çözdü sorunu hastalanmama yakın ben böle saçmalıyorum oda genelde alttan alıyodu bu sefer ıkımızınde aklına gelmedı regl olucağım bende bu dönem gerçekten dengesizlikler çok fazla oluyo çok sinirli geciriyorum olmadan 3-4 gün önce başlıyo öle kapandı gitti bıdaha daha cok dıkkat edıcem kötü oldumm aşkımı öle bırakıp gidince:/
canım beyaz eşyadan bahsetmıssin bizde nişanlımla derin bi araştırma yaptıkdan sonra bosch tercih ettik yıllarca kullanabıleceğin bi marka ben hepsini gri aldım ve inox tercıh ettım parmak izi yapmayan son çıkan modelini siyah çevremdekiler önermedi onun parmak izi yapmayanı bile izi belli ediyomus cok güzel duruyo ewet ama sürekli temizlenmen gerebılır bilgine..:)
kızlar salon takımımı geçen hafta sonu almıştım bi salon takımıyla oturma odam eksikti şimdi bi oturma odası kaldı onuda evlendikten sonra bile alabliriz diyorum.
şimdi takım bu fakat rengi bir ton daha açık olucak ondan sonra tahta olan yerler bambu rengi olucak berjerler siyah olucak. birde yastıklar benim yemek takımımın iki başındaki sandalye desenli onun deseninden olucak. yemek takımımıda konu açmıştım orda var .sizce nasıllllll
Eki Görüntüle 396209 Eki Görüntüle 396210 Eki Görüntüle 396211 Eki Görüntüle 396212
kızlar salon takımımı geçen hafta sonu almıştım bi salon takımıyla oturma odam eksikti şimdi bi oturma odası kaldı onuda evlendikten sonra bile alabliriz diyorum.
şimdi takım bu fakat rengi bir ton daha açık olucak ondan sonra tahta olan yerler bambu rengi olucak berjerler siyah olucak. birde yastıklar benim yemek takımımın iki başındaki sandalye desenli onun deseninden olucak. yemek takımımıda konu açmıştım orda var .sizce nasıllllll
Eki Görüntüle 396209 Eki Görüntüle 396210 Eki Görüntüle 396211 Eki Görüntüle 396212
Bence çok şık tatlım ama siyah berjer çok toz kapmazmı? Anında tozu alır üstüne sürekli çırpıp silmek zorunda kalırsın..berjerin yastıklarının deseninde olursa nasıl olur?
Bence çok uyumlu olur canım böyle, siyahı kullanmak zor evet ama gayet uyumlu duruyo kombının canım.
Benım takımımda da berjerler sıyah olacak yastıkları beyaz cıceklı olacak.
kızlar başka şansım yokki yemek takımını alırken hata yaptım şimdiki aklım olsa beyaz alırdım. herşeyimi değiştirebiliyorum bitek onu değiştiremiyorum. son üretim demişlerdi karar verin demişlerdi hiç önemsememiştik. siyah toz kaparsa silicem süpürücem artık napimm. berjerlede açık renk olursa yemek takımıyla uyumu bozulur gibime geldi bilemedim poff
kızlar başka şansım yokki yemek takımını alırken hata yaptım şimdiki aklım olsa beyaz alırdım. herşeyimi değiştirebiliyorum bitek onu değiştiremiyorum. son üretim demişlerdi karar verin demişlerdi hiç önemsememiştik. siyah toz kaparsa silicem süpürücem artık napimm. berjerlede açık renk olursa yemek takımıyla uyumu bozulur gibime geldi bilemedim poff
canım yemek takımını paylaştıgın lınkı atar mısın?
Günaydın şekerlerHepinizi gülümseten bir gün olsun :)
Tatlım önce düğün salonunu tutuyorsun
1) Nikah saatinizi belirleyin düğün salonunda
2) sağlık raporu alın ( sağlık ocağında kan veriyorsun. verem dispanserinde akciğer filmi çektiriyorrsun. bunu zaten doktor sana söler :) )
3) belediyeye gidip başvuruyorsunu tatlım bu kadar
kızlar yatak odam yemek odam beğenilerinize sunulur. fikirlerinizi eksik etmeyin. link verip uğraştıracağıma buraya ekliyim dedim
Eki Görüntüle 396269
Eki Görüntüle 396270
Eki Görüntüle 396271
Eki Görüntüle 396272
Eki Görüntüle 396273
Eki Görüntüle 396274
Eki Görüntüle 396275
Eki Görüntüle 396276
kızlar yatak odam yemek odam beğenilerinize sunulur. fikirlerinizi eksik etmeyin. link verip uğraştıracağıma buraya ekliyim dedim
Eki Görüntüle 396269
Eki Görüntüle 396270
Eki Görüntüle 396271
Eki Görüntüle 396272
Eki Görüntüle 396273
Eki Görüntüle 396274
Eki Görüntüle 396275
Eki Görüntüle 396276
Eki Görüntüle 396269
Eki Görüntüle 396270
Eki Görüntüle 396271
Eki Görüntüle 396272
Eki Görüntüle 396273
Eki Görüntüle 396274
Eki Görüntüle 396275
Eki Görüntüle 396276
Eki Görüntüle 396269
Eki Görüntüle 396270
Eki Görüntüle 396271
Eki Görüntüle 396272
Eki Görüntüle 396273
Eki Görüntüle 396274
Eki Görüntüle 396275
Eki Görüntüle 396276
Eki Görüntüle 396269
Eki Görüntüle 396270
Eki Görüntüle 396271
Eki Görüntüle 396272
Eki Görüntüle 396273
Eki Görüntüle 396274
Eki Görüntüle 396275
Eki Görüntüle 396276
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?