2012 eylül gelinleri merhaba;
ben sitede henüz yeniyim düğün hazırlıklarınız ne durumda ben gelinliği ve yeri seçtim ama kınada çok kararsızım nerde ve nasıl yapıcağıma dairbu organizasyon şirketleri duyduğum kadarıyla çok pahalı birbirimize fikir verelim beyaz eşyalarım tamam ama mobilyalar halı perde vs. henüz yok off çok sitresliyim
ben sitede henüz yeniyim düğün hazırlıklarınız ne durumda ben gelinliği ve yeri seçtim ama kınada çok kararsızım nerde ve nasıl yapıcağıma dairbu organizasyon şirketleri duyduğum kadarıyla çok pahalı birbirimize fikir verelim beyaz eşyalarım tamam ama mobilyalar halı perde vs. henüz yok off çok sitresliyim
canım benim hepimiz aynı stresi yaşıyoruz emin ol sıkma kendini. ben kınamı sitesinin havuz kenarında kafe var orda yapmayı planlıyorum ama salon tutan arkadaşlarımda var. bir kafe tarzı bir yerde de olabilir. biraz gezmen gerek sanırım. yada hangi şehirde olduğunu yazarsan belki aynı yerde oturan arkadaşlar vardır onlar yardımcı olur..
canım benim hepimiz aynı stresi yaşıyoruz emin ol sıkma kendini. ben kınamı sitesinin havuz kenarında kafe var orda yapmayı planlıyorum ama salon tutan arkadaşlarımda var. bir kafe tarzı bir yerde de olabilir. biraz gezmen gerek sanırım. yada hangi şehirde olduğunu yazarsan belki aynı yerde oturan arkadaşlar vardır onlar yardımcı olur..
ahh ahh üniv bursada okudum ben ayrı bir yeri vardır bursanın benim içinCanım teşekkür ederim bursadayım umarım herşey yerli yerinde olur senin hazırlıklar ne durumda?
Canım düğünde biz yöresel muzıkler yerıne hem enerjık oynanabılır hemde rıtmı yuksek guncel uyarlanmış şarkılar istiyoruz, liste yapıyorum ama tıkandım, hanı fatıh uregın hadı hadı sı sezen aksu nun sınenay ı gibi falan, var mı bu tarz bı lıstesi yardım alabılecegım bır sayfa? :44:
cnm aramıza hoşgeldin :) organizasyon şirketleri çok pahalı bizde kendi başımıza araştırarak fikir paylaşımında bulunarak yapmaya çalışıyoruz. benimde beyaz eşyam alındı, mobilya ev tutunca bakarız. çok fazla ev eşyası sevmediğim için en gerekli olabilecek ufak tefek eşyalardan 1-2 tane alındı. diğerleri de zaten mutlaka hediye falan gelir :) ben sadece kafamda bir plan yaptım yavaş yavaş hallolucak inşallah :) hiç stersli olma hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz :)
nişanlımın tarafı bir şey istemiyor ama maddiyatı geçtim manevi anlamda bile yardım etmiyorlar. herkes kendi havasında. aman napıyım cnm yaa. ben kapatıcam kapımı oturacam. ohhh :))
Ya kızlar ben şu belediyeden gün almayı,sağlık raporunu vs işlemleri anlamadımbana yardımcı olun. İlk önce ne yapmak gerek ? nikah memuru düğüne gelsin istiyoruz.ilk önce salonu tutup günü alacağız ondan sonra o güne göre belediyeden mi gün alacağız? Bana sırasıyla bir anlatın olur mu.:26:
Günaydın şekerlerHepinizi gülümseten bir gün olsun :)
Tatlım önce düğün salonunu tutuyorsun
1) Nikah saatinizi belirleyin düğün salonunda
2) sağlık raporu alın ( sağlık ocağında kan veriyorsun. verem dispanserinde akciğer filmi çektiriyorrsun. bunu zaten doktor sana söler :) )
3) belediyeye gidip başvuruyorsunu tatlım bu kadar
Canlarım günaydınnn bugün işe geçç kaldım
Günaydııınnn
Havadan herhalde bende 7 de kalktım zar zor tam 4 kez erteledım alarmı
ve yine bir rekorla 10 geçe çıktım evdeen saçlar salkım saçak yüzüm hortlak gibi
sabahları nişanlım bırakıyo beni işe sabah aradı hadi kalk diye dedim acuk daha uyuyalım oda canıma minnet dedi yine uyuduk
evlenince napcaz bilmiyorum o bana ben ona yat dedikçe hergün işe geç kalırız
günaydın tatlım...Canlarım günaydınnn bugün işe geçç kaldım
Canım maliyeti ne oluyor bılıyor musun? Yanı memuru düğün mekanına çağırmak için ne kadar ödenıyor?
Canım hepimiz senin gibi birkaç şeyi halletmiş durumdayız :) nişanlımla biz şuanda eşya siparişini verdik yapılıyor.nerede evleneceğimize karar verdik mayısın ilk haftası 6 eylüle alcaz günü tabi boş kalırsa :) hafta içi kalır diye umut ediyorum.bu kadar.kınayı ben küçük bir salon tutcam canım.fazla şaşaalı birşey olmasını gerekli görmüyorum,zaten sadece bayanlara yapcam daha rahat eğlenelim diye.belirledim nereyi tutacağımı.bu kadar canım.eşyayıda stres yapma tarzına uygun yrlere gidersin ilk gittiğinde biraz kafan karışıyo ama sonra oturuyo kafanda ne istediğin.önemli olan ne tarz bir şeyler almak istiyorsun,spor-rahat mı,klasikmi,modern mi vs ona karar ver.tercih edeceğin renkleri karar ver gerisi kolay
günaydın kızlar :)
Sağol canım inş sırasıyla halledicez ama kredi çekmeyi bekkliyoruz şuan herşey krediye bağlı malum bizde kendi düğününü kendi yapanlar kulubü:) ya kına için bir yer sordum hafta içi salı 700 e indirdi en son 90 dk. kamera ve piyanist var sizce nasıl? düğün salonumu tuttum zaten açık alanda olacak o hazır... bir de kızlar bu kına aksesuarlarında neler yapıcaksınız malum devir değişti eskisi gibi tülbent dağıtıp bitmiyor bu nedime taçları ve bileklikleri çok revaçta kendim yapmayı düşünüyorum ben fikri olan varmı birde ben bahsetmiştim şehir dışında oalcak nikahım yani nişanlımın memleketinde onun işlemleri nasıl bilen varmı?????
Ben aldım tatlım..nedime tacı, bilekliği ve mumları...onları yapacak kadar vaktim yoktu...ama eğer vaktin varsa yapılabilir evde gayet güzel bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?