eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Çakmak üstüne baş harflerinizi yazdır lazerle harıka durur bende resım olayına sıcak bakmıyorum :)

Valla harıka şeyler düşünmüşsün çok güzel anı olacagı kesın hadı gelsın o gunde sonra mutlulugunu da yaz buraya :)

hehe aynen canım ama daha 30 unda zaman var yani. ama anlatırım tabiki nasılgeçtiğini

güle güle kullan canım, bu renkli olanların bir değişiğinden bende aldım çok güzeller

güle güle kullan canım, bu renkli olanların bir değişiğinden bende aldım çok güzeller
Eki Görüntüle 393162

Ben geçen yıl hiç hevesli değildim herşeyimi yenı almaya başladım ama sanırım evleneceğin insanla evınde olma hayalıne yakınken daha zevklıymış şuan herşeye bu gözle bakıyorum harıka bı duygu :)

kızlar bunu almaya karar verdim. 106 tl garantili hem. arkasına sadece tarih ve ismimizin baş harflerini yazdırıcam o kadar. nasıl olur sizce...

canlarımmm çok teşekkür ederim desteğiniz ve yardımınız içinnn

günaydın cannlarımmm hava berbat yaaa

Günaydın canım :) Burada sabah güneş vardı...bende şaşkınla baktım...dünkü havadan sonra garip geldi...ama şimdi kara bulutlar geliyor tekrar :44::44:
Günaydın canım evet ya çok kasvetlı burda da hava ve ben yine çok karamsar ve düşüncelere dalmaktayımm
Günaydın tatlım sanada :) Aynen tatlım yaaaa bu kara bulutlar kasvet getiriyor sadece sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…