Aynen tatlım bende aynı şeyi düşündüm ondan sizede sormak istedim zatn. aşka gel oyunundan sipariş verdim. arkadaşın dediği gibi bir sepet hazırlıcam şarap falanda alırım 2 kadeh 1 de zippo çakmak hediye daha ne olsun yawww
Çakmak üstüne baş harflerinizi yazdır lazerle harıka durur bende resım olayına sıcak bakmıyorum :)
Valla harıka şeyler düşünmüşsün çok güzel anı olacagı kesın hadı gelsın o gunde sonra mutlulugunu da yaz buraya :)
canım çok güzel anlatmışsın ama gerçekten kafam karıştıbunu nişanlımla paylaşıyım ben bakalım o ne dicek..
Kusura bakma artık tatlım
Günaydınn :)
Ben malum az kaldı ve pek ıvırım zıvırım yok diye beğendiğim herşeyi almaya çalışıyorum :)
İşte bu sabah aldıklarım belkı size de fikir olur :)
Eki Görüntüle 393134
Eki Görüntüle 393135
Eki Görüntüle 393136
Eki Görüntüle 393137
Eki Görüntüle 393138
Eki Görüntüle 393139
Eki Görüntüle 393140
Eki Görüntüle 393141
güle güle kullan canım, bu renkli olanların bir değişiğinden bende aldım çok güzeller
Eki Görüntüle 393162
Günaydınn :)
Ben malum az kaldı ve pek ıvırım zıvırım yok diye beğendiğim herşeyi almaya çalışıyorum :)
İşte bu sabah aldıklarım belkı size de fikir olur :)
Eki Görüntüle 393134
Eki Görüntüle 393135
Eki Görüntüle 393136
Eki Görüntüle 393137
Eki Görüntüle 393138
Eki Görüntüle 393139
Eki Görüntüle 393140
Eki Görüntüle 393141
hayırlı olsun canım :) nerden aldın bunları markafonieden falanmı
hayırlı olsun canım :) nerden aldın bunları markafonieden falanmı
Eki Görüntüle 393394
kızlar bunu almaya karar verdim. 106 tl garantili hem. arkasına sadece tarih ve ismimizin baş harflerini yazdırıcam o kadar. nasıl olur sizce...
Eki Görüntüle 393394
kızlar bunu almaya karar verdim. 106 tl garantili hem. arkasına sadece tarih ve ismimizin baş harflerini yazdırıcam o kadar. nasıl olur sizce...
Eki Görüntüle 393394
Eki Görüntüle 393394
günaydın cannlarımmm hava berbat yaaa
günaydın cannlarımmm hava berbat yaaa
Günaydın tatlım sanada :) Aynen tatlım yaaaa bu kara bulutlar kasvet getiriyor sadece sankiGünaydın canım evet ya çok kasvetlı burda da havave ben yine çok karamsar ve düşüncelere dalmaktayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?