kızlaarrrr hadi toplaşın bana yardım edin. bu ayın 30 unda bizim 3. ve son sevgililik yıldönümümüz. sanırım nişanlım özel bişeyler yapacak sinyalini verdii. benimde özel bişeyler yapmam lazımmm. hadi bana yardım edin ne hediye alıyım neler yapıyımmmm![]()
Cumartesi doğum günüydü ve bir aydır uğraşıyorum özel olsun diye ben manevi hediyeleri sevıyorum daha çok, daha doğrusu bir maddi bir manevi yapıyordum hep yine öyle yaptım :)
Damatlığı için özel başharflerimizin yer aldığı bir çift kol düğmesi yaptırdım, çok şık kutusunda geldi, görünce bayıldı bişey diyemedı çok duygulandı teşekkür edip opucekken tam
kucağına diploma şeklinde kurdalayla bağlanmış koca kuşe kağıt sarılmış birşey bıraktım, manevı hedıyem ne yalan olsun valla epeyce ugrastım uc haftadan fazla.
Resım programında resimlerimizin renk göruntu boyut ayarlarını yaptım hatta programlar ındırdım eğitimlerini inceledım
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Yazmayı ve yaratıcı muzur hıkayeler bulmaya bayılıyorum öyle kucuk şeyler hazırladım,
(yıllardır gunluk tutmanın etkısı var galıba evlılık yıldonumumuzde allahın ıznıyle ona özel evlılık kararı verdıgımızden berı tuttugum gunlugu verıcem bu arada :)
Resımlerı ve kucuk hıkayeleri ilişkilendirip dergi gazete kıvamına getirdım, manşetler kısa yazılar içerıkler yaptım, baktım ki çok yaratıcı resmımız yook
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
hemen harekete geçtim ona düğün slaytı için resım lazım hadı resım çekılıyorum bu ıkı hafta az kaldı dedım
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Onu operken kahkahalar atarken bir suru poz yakaladım, oynadım resımlerle, resme cuk oturan şeyler yazdım, okurken gözleri harıka bakıyodu yorgunlugumu aldı o halı :)
Birde son sol kısıma kucuk özel hıkayeler yazdım, yüzüğumu havaya kaldırıp çekmesini istemıştım bu resmın yanına da "seni seviyorum, yanımda olmanı, omzuna yaslanmayı, kaşlarımı havaya kaldırararak heyecanlı heyecanlı konuşurken aniden yanağımdan öpmenı sevıyorum, parmağımdaki bu yüzüğün içinde EMRE yazmasını sevıyorum..."
yazdım :)
Hemen altınada en sevdiğimiz resmımızın yanına,
Sedef ten mesaj var!:
İyi ki doğdun,
İyi ki geldin,
Birlikte kocaman huzurlu bir ömür yaşayalım canımın içi :)
yazarak sonlandırdım.
28 yıldır ya hiç mutlu olmadım ya mutluyum sanmışım bitanem dedi okuduktan 5 dakıka sonra, okurken bişey diyemedı gözlerı doldu sadece sarıldı.
İçimden gelen herşey yetersız gelıyo ona birşeyler yapmaya doyamıyorum vallahı ya Allah eksık etmesın hayatımdan onu.
İnşallah sana da fıkır olabılır canım :)