Aynen yaaa stres herşeyete yetiyor...yüzümde sivilce çıktı stresten off offf..bizim bir özel günümüz var...benim doğum günüm
cümleten günaydın kızlarrrr
iyi valla canım ne olsun. bugün pek sık uğrayamıcam sanırım yanınıza işler çok yoğun offffAynen yaaa stres herşeyete yetiyor...yüzümde sivilce çıktı stresten off offf..bizim bir özel günümüz var...benim doğum günüm
Günaydın tatlım....ben gayet iyiyim seni sormalı?
Bende ondan benım sorumlulugumda yok dedım benımde dogum gunum var ama benı bağlamaz
Günaydınn mayıs sonu işten ayrılıyorum bugun netleştii yuppiiiii:)
canım 2. si çok güzlde birincisi gözükmüyoKızlar ben işten çıktıktan sonra mobılyalarımızı alıcaz şimdiden bakmaya başladım alırken tum takımlarımızı bir yerden alıp peşin pazarlık yapmak istiyoruz,
fikirlerinizi paylaşır mısınız ben hem rahat hem görsel hem kullanışlı şeyler istiyorum herkes gibi.
Kafamda iki grup var birincisi :
Eki Görüntüle 392414 ya da Eki Görüntüle 392413
Eki Görüntüle 392412
Eki Görüntüle 392411
ikincisi:
Eki Görüntüle 392420 yada Eki Görüntüle 392422
Eki Görüntüle 392420
Eki Görüntüle 392421
Sizce ?
canım 2. si çok güzlde birincisi gözükmüyo
iyi valla canım ne olsun. bugün pek sık uğrayamıcam sanırım yanınıza işler çok yoğun offffaklım burda kalıyo valla
canım hayırdır şehirmi değiştiricektin sen ?
sildim yanlışlıkla düzelttım şimdi canım, kıyaslarmısın merak edıyorum fikirlerinizi
Evet ben Tekirdağda oturuyorum nişanlım İstanbulda, ordan ev alacağız temmuza kadar, ben anlaşarak 5 yıllık çıkışımı alarak çıkacağım yeter bu kadar, 8 ay falan evde işsizlik maaşımı yeyip evimin keyfini sürüp sonra sıkılırsam iş aramak istiyorum orda ama sanmıyorum sıkılıcağımı yoruldum yıllardır çalışmaktan
canım 2. si çok güzlde birincisi gözükmüyo
Kızlar nikah başvurusu yapan var mı Avrupa yakasında?
Düğün yerınıze gelecek şekılde mı evlendırme daıresınde mı anlaştınız ve aliyeti ne oldu bilgi verır mısınız?
Kızlar ben işten çıktıktan sonra mobılyalarımızı alıcaz şimdiden bakmaya başladım alırken tum takımlarımızı bir yerden alıp peşin pazarlık yapmak istiyoruz,
fikirlerinizi paylaşır mısınız ben hem rahat hem görsel hem kullanışlı şeyler istiyorum herkes gibi.
Kafamda iki grup var birincisi :
Eki Görüntüle 392437 ya da Eki Görüntüle 392433
Eki Görüntüle 392435
Eki Görüntüle 392436
ikincisi:
Eki Görüntüle 392420 yada Eki Görüntüle 392422
Eki Görüntüle 392420
Eki Görüntüle 392421
Sizce ?
canım biz fatıh evlendırme dairesinde nıkahımızı yapıcaz ağustosta yapmaya karar verdik 1 ay öncesinden nikahımız kıyılıcak bize 1 mayıs itibari ile gelimemizi söylediler bizde o zaman gidicez ama sen düğün yerine getıtdırıceksen şimdiden gidip başvuruda bulunman gerekdiğini biliyorumm.
Tatlım 1. modelde mürdüm renk oturma grubu ve beyaz temek odası ve yatak odasını çek beğendim...mobilyanı beyaz al koltukların mürdüm olsun...çok şık olurlar sanırım...çok beğendim bu takımı.
Çakmak bence canım.
erkekte alyans ve kol düğmesi dışında takı sevmıyorum ben belkı ondan önyargılı davrandım ama çakmaktan yana kullanıyorum oyumu :)
kızlar zippo resimlerimizin kazılı olduğu çakmakmı yoksa çelik bileklikmi ne dersiniz?
ya bende çakmak dedim ama burdaki arkadaşlar da çelik bileklik güzel olur çakmak o kadar para vericen kaybolur falan üzülürsün dediler. bide baş harflerimizin olduğu kol düğmesi alayım dedim ama ikiisi çok tuzluya patlıyo napsam bilemedim
Tatlım zippo çakmak olsun...bileklikte kaybolabilir yani...nişanlın niye kaybetsinki hem gözü gibi bakar o çakmağa :)
hehe dimi yaaa hiç yoktansa kafasını kırcamı bilceği için saklarbu arada üstüne fotomuzu yaptırıyımmı yaa yoksa sadece baş harflerimizimi olsa acaba
Ben foto koydurmazdım tatlım...o zippo çakmak her yerde dışarı çıkacak milletin beni görmesini istemem şahsen..isim baş hafleri daha şık duruyor sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?