• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

ben buralardayım tatlım yaaa iyi diyelim iyi olalım aylık malum sancılar içindeyim. şu sıra hastalıktan kurtulamadım bideiş yoğunluğu cabası oldu benimle aynı işi yapan 4 elemandık 2 si çıktı 2 kişi kaldık o yüzden malum bir yoğunluk söz konusu...
sen nasılsın canım nasıl gidiyo :1:

Ayy btatlım ya...bizdede havalar düzeldi ya hastalar resmen yığıldı...Kışın soğukta gelemiyorlardı...şimdi yoğunluktan uçuşa geçicez yani az kaldı..
Şükür bende iyiyim tatlım..bir koşturmaca gidiyor...eksiklere falan bakıyorum işte..alabildiklerimi alıyorum...

Tatlım ben daha önce başvuru yaptığım için kolay oldu bankaya parayı yatırdım..ösym'den internetten şifremle direk başvurumu yaptım..ama ilk olacaksa bir okul yada rektörlüğe gidip başvurman gerekiyor..tabi daha önce bankaya para yatırman lazım canım..bu arada çarşamba son gün...bugün halletsen iyi olurdu sakın son güne bırakma..sistem kitleniyor son gün hep.
yarın halletmem lazım hemen.:52::52::52: ne kadar yatırcaz peki sen bilirsin.:34::34::34: önce para yatırcam sonra başvuru yapıcam dii sitede yer alan okullardan birine:34:

Ayy btatlım ya...bizdede havalar düzeldi ya hastalar resmen yığıldı...Kışın soğukta gelemiyorlardı...şimdi yoğunluktan uçuşa geçicez yani az kaldı..
Şükür bende iyiyim tatlım..bir koşturmaca gidiyor...eksiklere falan bakıyorum işte..alabildiklerimi alıyorum...

öbür konuda okudum canım atışmışsınız nişanlınla ama ksıa sürmüş sevindim :32: sende sakin ol tamammı stres yaptıkça ilişkinize yansıcak bu gerginlik. ya bana bak ben relaxım :9:
herşey hayırlısıyla zamanı gelince olucak inan zaman su gibi akıyo ve herşey olması gerektiği gibi ilerliyo. yada ilerlemiyosa bırak olduğu kadar olsun :33:
su taraftan bak sen bişeyler alıyosun ben daha almıyorum bile :ssz::1:

yarın halletmem lazım hemen.:52::52::52: ne kadar yatırcaz peki sen bilirsin.:34::34::34: önce para yatırcam sonra başvuru yapıcam dii sitede yer alan okullardan birine:34:

Tatlım 35 tl.her oturum başına 35 tl ödüosun..ben tek oturuma girceğim için sadece 35 tl verdim...ilk önce para yatırıosun şekerim

En başta herkese merhaba nasılsınız eylül ayının güzel gelinleri.....

Kızlar dün mobilyalarımız siparişini verdiiiik:16: sizlerle paylaşmak istedim.ben biraz sade ve rahat tarz sevdiğim için biraz garip gelebilir.buraya yüklediğim fotoğraftaki ürünlerin hepsi ceviz olacak 2 renk değil.salon;Eki Görüntüle 390850 Eki Görüntüle 390849 Eki Görüntüle 390848 Eki Görüntüle 390851 Eki Görüntüle 390852
Görünen masa değilde arkasındaki düz sade olan konsol, masa 4 ayaklı yanı çekmeceli.2 berjer ve sandalyeler açık krem,köşe kırmızı olacak (resimdeki köşe değil ama o tarz daha kullanışlı birşey) ortayada büyük 4 ayak sade bir sehpa gelecek.hepsi ceviz olacak.

Canım benim köşe takımımda aynı ama rengi acı kahve hepsi çok güzel sevdiğinle güzel günlerde kullanırsın inşallah :)

Bu akşamm erkek tarafına gidiyoruzz umarımm bi sıkıntı yaşamayızz:/

Umarım hiçbir sorun çıkmaz canım içini ferah tut :)

ayy kızlar benimkilerde arçelik a+++ siyah seri ve ben bayıldım bunlara:16::16::16:dolaplarda kırmızı beyaz :16: çok şşık olucağına inanıyorum ayrıca mutfakta iştah açan renk kırmız kızlar günaydınlar bu arada:16:

Evet kırmızı rengin iştah açtığını bende bir doktordan duymuştum.Mutfağını kırmızı yaptıktan sonra yemeklerine bir lezzet geldiğine inanıyordu.

bi kere alacagim dedigim icin boschtan aldim ben. bi kere olsun tam olsun istedim acikcasi. tabi bi omur gidecek degil ama uzun bi sure borcum harcim bitene kadar en azindan idare etsin istedim. ekstra teknik servis masraflariyla ugrasmak istemedim.
bu arada su pazartesini bi ben seviyorum galiba. haftada bir gun izinim var o da persembe gunu. gerci bu hafta cumartesi kullanacagim ama olsun. su memurluk sinavlarina girmeyi dusunuyorum kizlar

Bizde bütün beyaz eşyayı boschtan aldık... :) Benim ailem hep arçelik kullandı hiç sıkıntı yaşamadık ama boschda çok iyi diyorlar bakalım şansımıza artık:)

öbür konuda okudum canım atışmışsınız nişanlınla ama ksıa sürmüş sevindim :32: sende sakin ol tamammı stres yaptıkça ilişkinize yansıcak bu gerginlik. ya bana bak ben relaxım :9:
herşey hayırlısıyla zamanı gelince olucak inan zaman su gibi akıyo ve herşey olması gerektiği gibi ilerliyo. yada ilerlemiyosa bırak olduğu kadar olsun :33:
su taraftan bak sen bişeyler alıyosun ben daha almıyorum bile :ssz::1:

Evet tatlım aynen öyle son zamanlarda çok gerginim ben ve bir türlü rahatlayamıyorum nedense...Değişik duyguları biraarada yaşıyorum..off ne bileyim işte...ama bundan sonra daha sakin olmaya çalışıcam :44::44:

canım seviye başına 50 tl imiş. ben girmicem ama biliyorum niyeyse :9:

Tatlım 35 tl.her oturum başına 35 tl ödüosun..ben tek oturuma girceğim için sadece 35 tl verdim...ilk önce para yatırıosun şekerim

teşekkür ederim kızlar. ben ilk defa giricem yaa o oturumlar nasıl belirleniyor. hepsine mi giricem acaba. yoksa mezun olduğun bölüme göre mi giriyorsun ki:44::44::44: nasıl öğrencem onu ben?

ay çok soru sordum galiba:52::52::52:

teşekkür ederim kızlar. ben ilk defa giricem yaa o oturumlar nasıl belirleniyor. hepsine mi giricem acaba. yoksa mezun olduğun bölüme göre mi giriyorsun ki:44::44::44: nasıl öğrencem onu ben?

genel yetenek genel kültür mecbur giriyorsun sonraki seçimleri alanına göre yapıyorsun :)

Kızlar nikah başvurusu yapan var mı Avrupa yakasında?

Düğün yerınıze gelecek şekılde mı evlendırme daıresınde mı anlaştınız ve aliyeti ne oldu bilgi verır mısınız?

Tatlım ben sadece genelkültür-yetenek sınavına gircem..c.tesi sabah olluyor..Eğer uzmanlık falan istiyorsanda kendi bölümüne göre c.tesi öğleden sonra giriosun tatlım..ben uzmanlığa girmicem..sadece normal memurluk sınavına girmil olucam..umarım anlatabilmişimdir :44::44:

kızlaarrrr hadi toplaşın bana yardım edin. bu ayın 30 unda bizim 3. ve son sevgililik yıldönümümüz. sanırım nişanlım özel bişeyler yapacak sinyalini verdii. benimde özel bişeyler yapmam lazımmm. hadi bana yardım edin ne hediye alıyım neler yapıyımmmm :1:

kızlaarrrr hadi toplaşın bana yardım edin. bu ayın 30 unda bizim 3. ve son sevgililik yıldönümümüz. sanırım nişanlım özel bişeyler yapacak sinyalini verdii. benimde özel bişeyler yapmam lazımmm. hadi bana yardım edin ne hediye alıyım neler yapıyımmmm :1:

ben yıldönümümüzde beyaz kazak roll on ve deodorant almıştım:9:tipik bir hediye :6:aşkımda bana mont almıştı:6:

Bu ayın 20 inde de bizim son sevgililik yıldönümümüz. Ama biz ayrıyız...:( Ama burda olsaydı arkadaşlığımızın ilişkiye döndüğü ve çok güzel gün geçirdiğimiz büyük adada güzel bir yerde yemek ayarlardım yada kendimin hazırladığı piknik sepeti... kesinlikle güzel bir yemek olurdu çünkü aşkım boğazına düşkün sonra o güne uygun espirili bir hediye bu tarz şeyler olabilirdi... klasik ama yer ve mekan dolayı kurtarırdım paçayı :) Ama uzağız ve ayrı olacağız :(((

ben yıldönümümüzde beyaz kazak roll on ve deodorant almıştım:9:tipik bir hediye :6:aşkımda bana mont almıştı:6:

hehe evet canım ama ben dhaa özel bişeyler arıyorum. sonuçta seneye kutlamıcaz. gerçi nişanlım benim için bu tarih önemli seninle ogün yola çıktık desede öyle olmucak biliyorum. seneye evlilk yıldönümümüzü kutlucaz. napcam bilemiyorum ama :26:

Bu ayın 20 inde de bizim son sevgililik yıldönümümüz. Ama biz ayrıyız...:( Ama burda olsaydı arkadaşlığımızın ilişkiye döndüğü ve çok güzel gün geçirdiğimiz büyük adada güzel bir yerde yemek ayarlardım yada kendimin hazırladığı piknik sepeti... kesinlikle güzel bir yemek olurdu çünkü aşkım boğazına düşkün sonra o güne uygun espirili bir hediye bu tarz şeyler olabilirdi... klasik ama yer ve mekan dolayı kurtarırdım paçayı :) Ama uzağız ve ayrı olacağız :(((

oy kıyamammm :50: evlenince hep birarada olucaksınız onu düşün canım. büyük ada biraz zor çünkü ptesi gününe denk geliyo maalesef. piknik hoşmuş ama oda olmaz. akşam piknik yapamayız :9: benimki de boğazına düşkün yicek bişeyler ayarlayabilirim :32:

hehe evet canım ama ben dhaa özel bişeyler arıyorum. sonuçta seneye kutlamıcaz. gerçi nişanlım benim için bu tarih önemli seninle ogün yola çıktık desede öyle olmucak biliyorum. seneye evlilk yıldönümümüzü kutlucaz. napcam bilemiyorum ama :26:

bence nişAnlın haklı :52:bu özel gün nasıl kutlanılmaz:16:

oy kıyamammm :50: evlenince hep birarada olucaksınız onu düşün canım. büyük ada biraz zor çünkü ptesi gününe denk geliyo maalesef. piknik hoşmuş ama oda olmaz. akşam piknik yapamayız :9: benimki de boğazına düşkün yicek bişeyler ayarlayabilirim :32:

Kuzum nasıl tanıştınız nerde tanıştınız bilmiyorum ama ilk bulultuğunuz yeri hatırlıyosan oraya götür...bugüne kadar olan fotoların hepsini albüm yap..güzel bir albüm al ve ver ona...neler yaşamışız ve neler yaşıcaz anlamına gelir...albümün son sayfasını boş bırak niye boş bıraktın derse oraya düğün fotosunu koyucam deee...asıl hikaye o zaman başlıcak falan dersin...

Kuzum nasıl tanıştınız nerde tanıştınız bilmiyorum ama ilk bulultuğunuz yeri hatırlıyosan oraya götür...bugüne kadar olan fotoların hepsini albüm yap..güzel bir albüm al ve ver ona...neler yaşamışız ve neler yaşıcaz anlamına gelir...albümün son sayfasını boş bırak niye boş bıraktın derse oraya düğün fotosunu koyucam deee...asıl hikaye o zaman başlıcak falan dersin...

ayyy işte sıkıntı orda başlıyo ya zaten canım. ben bunların hepsini yaptım askerdeyken yapmıştım ben çok duygulanmıştı. şimdi aynısnı yapamam ki :27: çok sıkıntılı yaa. ben hediye normaldede alırım veririm o yüzden seçeneklerim çok kısırlaştı. poffff :31:

ayyy işte sıkıntı orda başlıyo ya zaten canım. ben bunların hepsini yaptım askerdeyken yapmıştım ben çok duygulanmıştı. şimdi aynısnı yapamam ki :27: çok sıkıntılı yaa. ben hediye normaldede alırım veririm o yüzden seçeneklerim çok kısırlaştı. poffff :31:

Her türlü hediye aldıysan mektup yaz..budğne kadar yaladıklarınu ona hissettiklerini...evlenmeden önce neler hissetiklerini yaz ve iş yerine gönder tatlı mektubu..şu anda maddi bir hediye çok anlamlı olmaz bu tarz şeyler daha anlamlı olur bence..

Back