kızlar bisürü ciciler aldım sizinle de paylaşmak istedim mutluluğumu
son 2 3 gün içinde aldıklarım
Eki Görüntüle 389232 Eki Görüntüle 389233 Eki Görüntüle 389234 Eki Görüntüle 389235 Eki Görüntüle 389236 Eki Görüntüle 389237 Eki Görüntüle 389238 Eki Görüntüle 389239 Eki Görüntüle 389240 Eki Görüntüle 389241 Eki Görüntüle 389242 Eki Görüntüle 389243 Eki Görüntüle 389244
saat annemin dondurma kasesinden de 2 takım aldım biri bana diğeri ablama gerisi benim
çok güzel canım hepsi güle güle kullan ben listeme dondurma kasesi eklemeyi unutmuştum,hatırlamış oldum sayende
Eki Görüntüle 389232 Eki Görüntüle 389233 Eki Görüntüle 389234 Eki Görüntüle 389235 Eki Görüntüle 389236 Eki Görüntüle 389237 Eki Görüntüle 389238 Eki Görüntüle 389239 Eki Görüntüle 389240 Eki Görüntüle 389241 Eki Görüntüle 389242 Eki Görüntüle 389243 Eki Görüntüle 389244
saat annemin dondurma kasesinden de 2 takım aldım biri bana diğeri ablama gerisi benim
canım çok güzeller hepsi güle güle kullan. bu dondurma kasesinden bende de var
güle güle hepsini güzel günlerde kuullaan
güle güle hepsini güzel günlerde kuullaan
çok saol canım
günaydın kızlarrrrr. nasılsınız?
Günaydın tatlım...bugün gayet iyiyim benSen nasılsın şekerim?
aaa ben aveayım hemen yolluyım bakalımas canımDaha gelinlik almak için erken diye düşünüyorum ben Renk konusun da da beyaz olucak inşallah
Sizlere müthiş bir haber kızlar internetten alışveriş yapan ve aveası olanlara özellikle
markafoni yazın 5060 a gönderin hediye çeki kodu geliyor telefona 25 tl hediye çekiniz oluyor yaniEğer kullanmayacak olan varsa bana verirse çok sevnirim
ayyy nerde o günlerYaaa artık 100 osa şu rakammmmmm....hatta iki rakama düşsek
valla canım bende pek bişey yapmadım. düğün salonu tutuldu bide mobilyalar alındı. benimde ufak tefek çeyyizim var işte o kadar. daha bişey yapmadım bende çokmu rahatım diye düşünüyorum yani :18:Kızlar ya sizde eylul gelınısınız, neler yaptınız neler yapmak için beklıyosunuz evdir düğün yerıdır gelınlık damatlıktır kuaofor randevusu nıkah işlemleridir ne aşamadasınız?
Ben pek bişey yapamadım daha geriden mı gelıyorum normalımı bu bilemedim
midem rahatsızdı biraz canım o yüzden. 11:30 da işe gelmek ne güzelmiş yaa ben 08:!5 te iş başı yapıyorum.geçmiş olsun canım senın neyin var ben özel bi şirketin muhasebesini tutuyorum onunlada bitmiyo hem :)saat olayım çok saçma 11:30 iş başı 20:00 çıkış :/
ben bugün itibariyle başladımYoksa 3 ay kalamı başlasam akıl verinnn:)
bende 1.68 boyum. 64 kilo oldumcanım ben haziranda bi başlıcam sonra da asla bırakmıcam inşallah evlenene kadar62 kiloyum şuan 6 kilo verip 56 olmayı düşünüyorum hazirana kadar boyumda bu arada 169
böyle de yapabilirsin
günaydın kızlarrrrr. nasılsınız?
allah bozmasın tatlım :) bugün bende gayet iyiyim valla nazarlar değmesin
Amin tatlım...bugün cuma ve hava güzel ben ondan iyiyim sanırım hahahahah
mmmouse hoşgeldin şekerim nerdeydin bakayım sen dün hı?
canım rahatsızdım dr a gittim. çarşamba akşamı 9:30 a kadar burdaydım siz yoktunuz. dünde izinliydim. valla önemli bişey olmasa ihmal edermiyim hiç sizi gönül koyma
Geçmiş olsun kuzucum..kıyamamam sana...şimdi iyisin değilmi...dün iyi bir dinlenseydin tatlım...Benimde boğazım çok fena inmiş ya konuşamıyorum çok canı acıyor...bu havalar insanı hasta ediyor :2::2:
sağol tatlım sana da geçmiş olsun. benimki havalardan değil yaa sanırım stresten falan. mide ağrısı çekiyorum sürekli onun için gittim. iyiyim çok şükür arada ağrım oluyo ama bakalım ne olduğu haftaya ortaya çıkıcak.
ya bu arada ben kvalideyi daha aramadım hiç içimden gelmiyo napıcamı bilemedim
Tatlım ara çok mesafede koyma...yarın bir problem olursa nişanlının yanında haklı durumda olursun...annesi beni aramıyoe sormuyor büyük yerine koymuyor diyemez...ara nasılsınız de babasını sor kapat çok muhabbet etmeye gerek yok..bugün cuma cumanız mübarek olsun de..arama bahaneside güzel olur bence.
ayy Allah biliyo ya hiç elim gitmiyo. teli aldım elime nosunu çevirdim tam çalacakken kapattım yine offf resmen işkence benim için :18: dur bi daha denicem akşam üstü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?