eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Son düzenleme:

çok güzel canım hepsi güle güle kullan ben listeme dondurma kasesi eklemeyi unutmuştum,hatırlamış oldum sayende

canım çok güzeller hepsi güle güle kullan. bu dondurma kasesinden bende de var

Günaydın kızlarrr
Tatlım çok güzelmiş..hele şu pasta tabakları çok şekerrrr....güle güle kullan

canlarım günaydınnn dün yoktum ama aklım burdaydı valla kızlar napıyo acaba diye düşündüm

aaa ben aveayım hemen yolluyım bakalım

Yaaa artık 100 osa şu rakammmmmm.... hatta iki rakama düşsek
ayyy nerde o günler ama hemende geçmesin yaa tadını çıkaralım şu günlerin dimi

valla canım bende pek bişey yapmadım. düğün salonu tutuldu bide mobilyalar alındı. benimde ufak tefek çeyyizim var işte o kadar. daha bişey yapmadım bende çokmu rahatım diye düşünüyorum yani :18:
geçmiş olsun canım senın neyin var ben özel bi şirketin muhasebesini tutuyorum onunlada bitmiyo hem :)saat olayım çok saçma 11:30 iş başı 20:00 çıkış :/
midem rahatsızdı biraz canım o yüzden. 11:30 da işe gelmek ne güzelmiş yaa ben 08:!5 te iş başı yapıyorum.
Yoksa 3 ay kalamı başlasam akıl verinnn:)
ben bugün itibariyle başladım

canım ben haziranda bi başlıcam sonra da asla bırakmıcam inşallah evlenene kadar 62 kiloyum şuan 6 kilo verip 56 olmayı düşünüyorum hazirana kadar boyumda bu arada 169
böyle de yapabilirsin
bende 1.68 boyum. 64 kilo oldum 58 olmam lazım en az napıcam bilmiyorum canım :18:
günaydın kızlarrrrr. nasılsınız?

günaydın canımmm

ya bu markafoni indirimi 100 tl lik alışverişlerde geçerli oluyomuş...

Amin tatlım...bugün cuma ve hava güzel ben ondan iyiyim sanırım hahahahah

mmmouse hoşgeldin şekerim nerdeydin bakayım sen dün hı?

canım rahatsızdım dr a gittim. çarşamba akşamı 9:30 a kadar burdaydım siz yoktunuz. dünde izinliydim. valla önemli bişey olmasa ihmal edermiyim hiç sizi gönül koyma

canım rahatsızdım dr a gittim. çarşamba akşamı 9:30 a kadar burdaydım siz yoktunuz. dünde izinliydim. valla önemli bişey olmasa ihmal edermiyim hiç sizi gönül koyma

Geçmiş olsun kuzucum..kıyamamam sana...şimdi iyisin değilmi...dün iyi bir dinlenseydin tatlım...Benimde boğazım çok fena inmiş ya konuşamıyorum çok canı acıyor...bu havalar insanı hasta ediyor :2::2:

Geçmiş olsun kuzucum..kıyamamam sana...şimdi iyisin değilmi...dün iyi bir dinlenseydin tatlım...Benimde boğazım çok fena inmiş ya konuşamıyorum çok canı acıyor...bu havalar insanı hasta ediyor :2::2:

sağol tatlım sana da geçmiş olsun. benimki havalardan değil yaa sanırım stresten falan. mide ağrısı çekiyorum sürekli onun için gittim. iyiyim çok şükür arada ağrım oluyo ama bakalım ne olduğu haftaya ortaya çıkıcak.
ya bu arada ben kvalideyi daha aramadım hiç içimden gelmiyo napıcamı bilemedim

Tatlım ara çok mesafede koyma...yarın bir problem olursa nişanlının yanında haklı durumda olursun...annesi beni aramıyoe sormuyor büyük yerine koymuyor diyemez...ara nasılsınız de babasını sor kapat çok muhabbet etmeye gerek yok..bugün cuma cumanız mübarek olsun de..arama bahaneside güzel olur bence.

ayy Allah biliyo ya hiç elim gitmiyo. teli aldım elime nosunu çevirdim tam çalacakken kapattım yine offf resmen işkence benim için :18: dur bi daha denicem akşam üstü..

ayy Allah biliyo ya hiç elim gitmiyo. teli aldım elime nosunu çevirdim tam çalacakken kapattım yine offf resmen işkence benim için :18: dur bi daha denicem akşam üstü..

Akşam üstü deneme tatlım şimdi ara..böyle zaman atlattıkça hiç aranmıyor...bismillah de ve ara..cumanızda kutlu olsun de şaşırsın hahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…