Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoksa 3 ay kalamı başlasam akıl verinnn:)
ayyy şahaneler yaa gerçekten iyi gnlerde kullan canım gidiceeem home lara kesinliklee benim okulda bitmiyor kesin gibi bişey oldu kızlar hocamın hamilelik izni tekrarlanacakmış sıkıntılı bir dönem geçiriyo Allah yardımcısı olsun seneye 2. döneme kaldı tez im
Sağol canım teşekkür ederim :) git git ama lazım olmayanda bir sürü şey alırsın söyliyim bende mayısın ilk haftası gidicem beğendiklerimi alıcam,Annemle gitcem ki biri beni frenlesin Allah hocana da, sana da yardımcı olsun canım :)
canım ben haziranda bi başlıcam sonra da asla bırakmıcam inşallah evlenene kadar 62 kiloyum şuan 6 kilo verip 56 olmayı düşünüyorum hazirana kadar boyumda bu arada 169
böyle de yapabilirsin
canım bence şimdiden başla niye 3 aya sıkıştırıp strese giresin,hem yavaş yavaş ver 9 kilo fazlalığı daha sağlıklı.kolay gelsin
Bnce başla tatlım...Vücudun kendini anca toplar..
Sağol canım teşekkür ederim :) git git ama lazım olmayanda bir sürü şey alırsın söyliyim bende mayısın ilk haftası gidicem beğendiklerimi alıcam,Annemle gitcem ki biri beni frenlesin Allah hocana da, sana da yardımcı olsun canım :)
selam esrahm, bence de şimdiden başla bir anda kendini frenlemektense yavaş yavaş frenlersin. hem yavaş kilo vermek daha sağlıklı. bende yaklaşık 1.5 ay önce başladım. ilk 4 hafta çok dikkat ettim. şimdi de dikkat ediyorum ama azıcık ucundan da olsa makarna, tatlı yiyorum :) 2 kilo verdim 1 kilo fazlam var sadece onu da koşuşturmaca sırasında veririm zaten :)
Canım bnce arkadsları dinleyip şimdiden başlamak gerek doğru çünkü arada dayanamayıp bısyler kaçırabılırız benımde boyum 1.69 ve 69 kıloyum 60 kılodan 4 ayda 69 oldum ve dahada yıyorum iş yeri yüzünden bu hale geldım 9 kılo versem yeterlı benım ıcın hazıranda baslıcaksanda sımdıden bazı seylerı kes derım ben yada ölcülü yemeğe bak tatlım :)
mayısda spora baslmaya karar verdım yedıklerımede bugun ıtıbarıyle dıkkat etmeye çalısıcam inş:)
keske 3 kılo fazlam olsaydı benımm senın ıyı canım düğün bı yaklassında saten 1 kılo degıl daha fazlasınıda verırsın saten:)
bana yardımcı olabileceğinizi düşündüm ve gelinlik modelimin resmini ekledim fikirlerinizi söylerseniz sevinirim
bana yardımcı olabileceğinizi düşündüm ve gelinlik modelimin resmini ekledim fikirlerinizi söylerseniz sevinirim
ayy yanlış anlamışsın kız beni hazirana kilolarımdan kurtulup haziranda spora başlamayı düşünüyorum bende aynı yoldayız şuan inş bian önce veririz de kurtuluruzaynıymışız bu arada
yok tatlım anladım ben senı ama anlatamadım:) şimdiden başlayalım diyorum daha iyi olur gibi geldi bna haziranı bekleme sende strese gırıcegıne sımdıden ufak ufak bısyler yap demek istedim:)
şindi kilo veriyorum canım zaten 66 idim 62 oldum hazirana kadar da 56 olmak amacım sonra da spora başlamak yani şuan durmuyorum diyet yapıyorum