• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

ayyy şahaneler yaa gerçekten:52::52: iyi gnlerde kullan canım:23::9: gidiceeem home lara kesinliklee:66::66: benim okulda bitmiyor kesin gibi bişey oldu kızlar hocamın hamilelik izni tekrarlanacakmış :ssz: sıkıntılı bir dönem geçiriyo Allah yardımcısı olsun:16: seneye 2. döneme kaldı tez im:31:

Sağol canım teşekkür ederim :) git git ama lazım olmayanda bir sürü şey alırsın söyliyim :9: bende mayısın ilk haftası gidicem beğendiklerimi alıcam,Annemle gitcem ki biri beni frenlesin :9: Allah hocana da, sana da yardımcı olsun canım :)

Sağol canım teşekkür ederim :) git git ama lazım olmayanda bir sürü şey alırsın söyliyim :9: bende mayısın ilk haftası gidicem beğendiklerimi alıcam,Annemle gitcem ki biri beni frenlesin :9: Allah hocana da, sana da yardımcı olsun canım :)

:9::9:anne fikri iyiymiş:9: amiin canım herşeyde bir hayır vardır diye düşünüyorum belkide seneye kalması benim açımdan daha iyi oldu okulun :16:inşallah herşey düşündüğüm gibi olur:nazar::16:

canım ben haziranda bi başlıcam sonra da asla bırakmıcam inşallah evlenene kadar :31: 62 kiloyum şuan 6 kilo verip 56 olmayı düşünüyorum hazirana kadar boyumda bu arada 169 :8:
böyle de yapabilirsin :29:

Canım bnce arkadsları dinleyip şimdiden başlamak gerek doğru çünkü arada dayanamayıp bısyler kaçırabılırız benımde boyum 1.69 ve 69 kıloyum 60 kılodan 4 ayda 69 oldum ve dahada yıyorum iş yeri yüzünden bu hale geldım 9 kılo versem yeterlı benım ıcın hazıranda baslıcaksanda sımdıden bazı seylerı kes derım ben yada ölcülü yemeğe bak tatlım :)

canım bence şimdiden başla niye 3 aya sıkıştırıp strese giresin,hem yavaş yavaş ver 9 kilo fazlalığı daha sağlıklı.kolay gelsin

hemen verırım dıye dusunuorumda o yuzden öyle yapıyım dedım aslında :) bugunden ıtıbaren yedıklerıme dıkkat etmeye karar verdım bakalım mayısdada spora başlıyım en iyisi anca dediğin gibi sağlıklı şekilde saol canım

selam esrahm, bence de şimdiden başla bir anda kendini frenlemektense yavaş yavaş frenlersin. hem yavaş kilo vermek daha sağlıklı. bende yaklaşık 1.5 ay önce başladım. ilk 4 hafta çok dikkat ettim. şimdi de dikkat ediyorum ama azıcık ucundan da olsa makarna, tatlı yiyorum :) 2 kilo verdim 1 kilo fazlam var sadece onu da koşuşturmaca sırasında veririm zaten :)

Ben de mayısta almayı düşünüyorum eksiklerimi kızlar anne fikri süpermiş yoksa gerçekten kaptırırız kendimizi :1:

selam esrahm, bence de şimdiden başla bir anda kendini frenlemektense yavaş yavaş frenlersin. hem yavaş kilo vermek daha sağlıklı. bende yaklaşık 1.5 ay önce başladım. ilk 4 hafta çok dikkat ettim. şimdi de dikkat ediyorum ama azıcık ucundan da olsa makarna, tatlı yiyorum :) 2 kilo verdim 1 kilo fazlam var sadece onu da koşuşturmaca sırasında veririm zaten :)

mayısda spora baslmaya karar verdım yedıklerımede bugun ıtıbarıyle dıkkat etmeye çalısıcam inş:)
keske 3 kılo fazlam olsaydı benımm senın ıyı canım düğün bı yaklassında saten 1 kılo degıl daha fazlasınıda verırsın saten:)

Canım bnce arkadsları dinleyip şimdiden başlamak gerek doğru çünkü arada dayanamayıp bısyler kaçırabılırız benımde boyum 1.69 ve 69 kıloyum 60 kılodan 4 ayda 69 oldum ve dahada yıyorum iş yeri yüzünden bu hale geldım 9 kılo versem yeterlı benım ıcın hazıranda baslıcaksanda sımdıden bazı seylerı kes derım ben yada ölcülü yemeğe bak tatlım :)

mayısda spora baslmaya karar verdım yedıklerımede bugun ıtıbarıyle dıkkat etmeye çalısıcam inş:)
keske 3 kılo fazlam olsaydı benımm senın ıyı canım düğün bı yaklassında saten 1 kılo degıl daha fazlasınıda verırsın saten:)

ayy yanlış anlamışsın kız beni:9: hazirana kilolarımdan kurtulup haziranda spora başlamayı düşünüyorum bende :9: aynı yoldayız şuan inş bian önce veririz de kurtuluruz:16:aynıymışız bu arada:7:

bana yardımcı olabileceğinizi düşündüm ve gelinlik modelimin resmini ekledim fikirlerinizi söylerseniz sevinirim

bende staplez kesin düşünüyorum ama açıkcası çok beğendiğimi söyleyemiycem canım ama herkesın zevkı farklı içine sinmesi önemli olan tatlım:)

ayy yanlış anlamışsın kız beni:9: hazirana kilolarımdan kurtulup haziranda spora başlamayı düşünüyorum bende :9: aynı yoldayız şuan inş bian önce veririz de kurtuluruz:16:aynıymışız bu arada:7:

yok tatlım anladım ben senı ama anlatamadım:) şimdiden başlayalım diyorum daha iyi olur gibi geldi bna haziranı bekleme sende strese gırıcegıne sımdıden ufak ufak bısyler yap demek istedim:)

yok tatlım anladım ben senı ama anlatamadım:) şimdiden başlayalım diyorum daha iyi olur gibi geldi bna haziranı bekleme sende strese gırıcegıne sımdıden ufak ufak bısyler yap demek istedim:)

şindi kilo veriyorum canım zaten:9: 66 idim 62 oldum hazirana kadar da 56 olmak amacım sonra da spora başlamak :6: yani şuan durmuyorum diyet yapıyorum:29:

şindi kilo veriyorum canım zaten:9: 66 idim 62 oldum hazirana kadar da 56 olmak amacım sonra da spora başlamak :6: yani şuan durmuyorum diyet yapıyorum:29:

hımm:)ne diyeti yapıosun canım peki ?1 ayda 2 kılo verdıgını sölemişsin cok az ya ben o kadar sabırlı değilimm 1 ay yapıosam daha fazla wermek ısterım sonucundada:)

bana yardımcı olabileceğinizi düşündüm ve gelinlik modelimin resmini ekledim fikirlerinizi söylerseniz sevinirim

Canım ben de straplez sevmiyorum,bana seksi geliyor straplez ve seksiliği gelinliğe yakıştıramıyorum.yakası dışında ise çok özellikli bir model değil biraz daha araştırabilirsin zamanın varsa :34:

Back