• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

dikkat etmemiz lazım artık canım:9:

geçmiş olsun canım inş hemen iyileşirsin:16:
bu arada bu sabaha kadar avea çekleri 25 tl ve üzeri ve alşverişlerde kullanılıyordu bugün oldu canım bu 100 üzeri kullanma olayı ben dün bisürü alışveriş yaptım en pahalı alışverişim de 50 tl idi 25 tl yi çıktı 25 tl ödedim geç kaldınız:50:
hatta 26 tl alışveriş yapıp 25 tl yi çıkarıp 1 tl ödedim 2 alışverişimede:16:
herkese merhaba bu arada okula gittim bugün :6: dolandım geldim:6:

tühh yaaa geç kalmışız:52:

hoşbuldum canım teşekkür ederim. yok daha 15 gün sonra olacak nişanımm atlatamadm bi :32: :9:

atlatırsın canım inşallah, bende nişanımı hatırladım şimdi son 15 gün doğru dürüst yemek yiyememiştim, düğünümde nasıl olacağım kimbilir:52::52::52:

Son düzenleme:
tühh yaaa geç kalmışız:52:

atlatırsın canım inşallah, bende nişanımı hatırladım şimdi son 15 doğru dürüst yemek yiyememiştim, düğünümde nasıl olacağım kimbilir:52::52::52:

öyle olmuş canım biraz:ssz:karnım acıktı offf annem gelse de yemek yesek:ssz: jelibon komasına gircem yoksa:ssz:

dikkat etmemiz lazım artık canım:9:

geçmiş olsun canım inş hemen iyileşirsin:16:
bu arada bu sabaha kadar avea çekleri 25 tl ve üzeri ve alşverişlerde kullanılıyordu bugün oldu canım bu 100 üzeri kullanma olayı ben dün bisürü alışveriş yaptım en pahalı alışverişim de 50 tl idi 25 tl yi çıktı 25 tl ödedim geç kaldınız:50:
hatta 26 tl alışveriş yapıp 25 tl yi çıkarıp 1 tl ödedim 2 alışverişimede:16:
herkese merhaba bu arada okula gittim bugün :6: dolandım geldim:6:
aaa öylemi ben şifremi aldım yaa kullanamammı hala :18:

beni artık biliyosundur ben rahat insanım daha bir hazırlık yok :17:

Al benden de o kadar canım ya birde şu son sorunlardan sonra hevesim kaçtı canım hiçbirşey yapmak istemiyor... Şimdi kuzenim aradı yatak örtüsü beğendin mi ben alıcam diye ben daha bakmadım... Alan varsa akıl versin ya.... Lütfen:26:

Al benden de o kadar canım ya birde şu son sorunlardan sonra hevesim kaçtı canım hiçbirşey yapmak istemiyor... Şimdi kuzenim aradı yatak örtüsü beğendin mi ben alıcam diye ben daha bakmadım... Alan varsa akıl versin ya.... Lütfen:26:
slm canm:16:
ohh benim de böyle bir kuzenim olsa keşke:52::52: canım git beğen birlikte kuzeninle oda alsın ne tür yatak örtülerini beğeniyorsun herkesin zevki farklı mesela ben bu nu yada aynısının daha ucuzunu almayı planlıyorum:52:İsabel Yatak Örtüsü - Bellona Mobilya

ben bundan aldım kızlar taçın

$tac-fiona-yatak-ortusu-gold.jpg

atlatırsın canım inşallah, bende nişanımı hatırladım şimdi son 15 gün doğru dürüst yemek yiyememiştim, düğünümde nasıl olacağım kimbilir:52::52::52:[/QUOTE]

İnşallah canım..valla ben gayette güzel yiyorum elbiseye giremicem bu gidişte :9: İNŞALLAH hayırlısıyla düğünlerimizide yaparız canım o zamanki halimi düşünemiyorum :52: :52: :52:

slm canm:16:
ohh benim de böyle bir kuzenim olsa keşke:52::52: canım git beğen birlikte kuzeninle oda alsın ne tür yatak örtülerini beğeniyorsun herkesin zevki farklı mesela ben bu nu yada aynısının daha ucuzunu almayı planlıyorum:52:İsabel Yatak Örtüsü - Bellona Mobilya

ben bundan aldım kızlar taçın

Eki Görüntüle 389940

İkiside çok güzel krem yada beyaz tonları varmı acaba uf kararsızlık ne zor ya ...

İnşallah canım..valla ben gayette güzel yiyorum elbiseye giremicem bu gidişte :9: İNŞALLAH hayırlısıyla düğünlerimizide yaparız canım o zamanki halimi düşünemiyorum :52: :52: :52:

inşallah sağ sağlım atlatalım düğünlerimizi canım :34:

soldakini beğendim canım.ama daha şık ama sade şeyler var onları araştır bende bulursam eklerim sana

Son düzenleme:
Back