şu home lara birde ben gidebilsemçok merak ediyorum izmir bekle b eni iyi günlerde kullan canımben hiç askı almadım daha
aaa süper o zaman, hemen aveaya geçelim
gelinlik çok değişikmiş, eski yabancı filmlerdeki gelinlikler gibi
mutlaka gitmelisin :) bayıldım.keşke daha önce keşfetseydimcanım duvara monte edilen askılardan çok gerekli bişey değilde çok beğendim dayanamadım aldım birde benim yatağım krem ferforje çok uyuyordu dayanamadım :)) resmini bulamadım ama şu gurubun parçası bu aynayıda alıcam inş. önümzdeki ay paracıklarım gelince Eki Görüntüle 388426
evet canım eski tarz şeylere bayılırım o yüzden böyle bir model seçtim.aslında İzmir de bir modacının tasarımıydı bu o dikecekti bana ama vefat etti, kısmet olmadıAllah rahmet eylesin
mutlaka gitmelisin :) bayıldım.keşke daha önce keşfetseydimcanım duvara monte edilen askılardan çok gerekli bişey değilde çok beğendim dayanamadım aldım birde benim yatağım krem ferforje çok uyuyordu dayanamadım :)) resmini bulamadım ama şu gurubun parçası bu aynayıda alıcam inş. önümzdeki ay paracıklarım gelince Eki Görüntüle 388426
Günaydın canlarım nasılsınız bakalım :)
Günaydın fıstığım sanada
Günaydın fıstığım sanada
Günaydınlar kısçeleeerrrr 143 günüm kalmışşşşş
benimde 149 kalmışşş
Yaaa artık 100 osa şu rakammmmmm....hatta iki rakama düşsek
aynen canım, airlifkeer önce seni everelim de artık bize gelsin sıra cidden
günaydın canım
sayende bende günleri sayıyorum canım 142 benimdeben evlensem de sıra size gelse
nabersiniz
Say canım say başka türlü vakit geçmiyor yoksaCidden şu 2li rakamlara düşsek artık ama o zaman da heyecandan yerimizde duramayız yaa
teşekkür ederim canım yarın dr gidicem kontrole ondan sonra boşum aynen bende beynimi boşaltmayı düşünüyorum. sen ne iş yapıyosun canım hala buralardasın
Kızlar ya sizde eylul gelınısınız, neler yaptınız neler yapmak için beklıyosunuz evdir düğün yerıdır gelınlık damatlıktır kuaofor randevusu nıkah işlemleridir ne aşamadasınız?
Ben pek bişey yapamadım daha geriden mı gelıyorum normalımı bu bilemedim
Bir ton eksiğim var daha gelinliğimi bile almadım ama bende geçsin istiyorum zaman ya umrumda değil eylül olsun artıık :)
Say canım say başka türlü vakit geçmiyor yoksaCidden şu 2li rakamlara düşsek artık ama o zaman da heyecandan yerimizde duramayız yaa
Kızlar ya sizde eylul gelınısınız, neler yaptınız neler yapmak için beklıyosunuz evdir düğün yerıdır gelınlık damatlıktır kuaofor randevusu nıkah işlemleridir ne aşamadasınız?
Ben pek bişey yapamadım daha geriden mı gelıyorum normalımı bu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?