eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

valla canım şuan 3 gün kalan nişanıma odaklıyız çok stres ve heyecandayım düğün hazırlıkları genel olarak ilerliyor sürekli birşeyler alıyorum
ist da oturuyorum falan filaaannnn
eylül çok gelin valla bayramdan sonra olduğu için

bende cumartesi nişanlandım şubatta sözlendim eylül 8de evleniyom
çok güsel bir duyguymuş ilk dansta ikimizde çok duygulandık ve agladık sarılıp dans ettik hiç ayrılmadan
rüya gibiydi

2 3 4 güzelmiş

ya kızlar bu arada kvalide beni hiç aramıyo yaaa acaba benimmi aramam lazım bende hiç aramıyorum da. şimdi bir konu var orda okuyunca aklıma geldi :26:

ay kızlar bende çok nadir arıyorum :26::26:

slm kızlar benide alın aranıza düğünüm 29 eylül 3 gün sonrada nişanım var çok heyecanlıyım yaaaaaaaaaaaaaa

hayırlı olsun şimdiden canım

aa benim de üç gün sonra nişanım var canım ama o kadar rahatım ki ne kuaförü ne fotoğrafcıyı ayarladım ne saç modelime karar verdim benim ölmem lazım galiba
offffffff yaaa

Çok zor gerçekten allah yardımcınız olsun ben atlattım 4 şubatta olmuştu nişanım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sürekli alışveriş modundayız eksiklikler bitmiyo bi türlü bian önce evlenelim hayırlısıyla artık :))

evet canım bugün arıcam bende benim söz hakkım olması için sanırım bunu yapmam lazım. dün anneme de sordum içinden ne geliyosa onu yap dedi içimden gelmiyo ama arıcam

Günaydınnnn şekerlerrr..ben eldim...kan tahlilimi verdim...akciğer dfilmimi çektirdim öğle sonu annem alacak sonuçları...Aman bu işler no zormuş yahuuu...

Günaydınnnn şekerlerrr..ben eldim...kan tahlilimi verdim...akciğer dfilmimi çektirdim öğle sonu annem alacak sonuçları...Aman bu işler no zormuş yahuuu...

sonu güzel olucak şeyler için uğraşalım canım darısı başımıza artık ne diyelim nikahı siz erkenmi yapıcaksınız tatlım eylül için erken değilmi?

sonu güzel olucak şeyler için uğraşalım canım darısı başımıza artık ne diyelim nikahı siz erkenmi yapıcaksınız tatlım eylül için erken değilmi?

Merhaba gelinciklerrr mmousee istanbulda eylül için nikah defterleri açıldı bile cnm bizde belgeleri hazırladık önümüzdeki ay gidip başvurcaz maddi açıdan sıkışığız da bu ay

Tatlım salona nikah memuru getirticeğimiz için bu ayda almak gerekiyor...Hel ilçede 2-3 tane mamur var ve doluyor..sonra gelemiyorlar..bence sizde geçe kalmayın şekerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…