eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Kızlar Allah yardımcınız olsun gerçekten zor şeyler bunlar inşallah evlenince ikinizde çalışıp üstesinden kalkarsınız kolayca düğün parası ile de bir kısım borçlarınızı ödersiniz inşallah

ohhooo 3000 ne ki canım. nişanlım iyiki beni dinlememişte mobilyalarımızı almışız. temmuzda onun borcu bitiyo. byüük bir yük yani. geri kalanda borçla alınr mecbur ama nakitte lazım. o kadar borcu öderken nakit nasıl kenara koyucaz bilmiyorum. sözde kvalide bizim için kredi çekicekti. ama hala yanaşmadı bile. yüzlerini bile görmek istemiyorum inan o kadar kızgınım yani. nişan zamanıda böyle sıkıntı yaşattılar bize al işte düğündede aynı. bir gün bunların hepsini yüzüne vurucam ama ahdım var.

Ben geçende söledim sana kesin vurcam yüzüne..nişanlım düğünden 1 gün sonra yapacağını söylüyor ama ben beklicem.taki o diğer oğullarını evlendirme vaktine gelinceye kadar...tüm baplar kopacak o zaman heleki onlara 1 kuruş yardım etsin neler olacak görücez...her gece düşünmekten uyuyamam en multu olmam gereken günde korkulara boğuşmamın bedeli ödeyecekler elbet.

aynı şeyleri yaşadığımız için seni çok iyi anlıyorum canım. gün gelip devran dönecek bizde acısını çıkarıcaz

kızlar merhaba
geçen yıl eylülde evlendim bende size bakıp anılarımı hatırlamak istedim biraz. ama bazılarınız nişanlınızn ailesi yönünden dertlisiniz sanrım.dert etmeyin böyle şeyleri eşiniz olacak insan sizin yanınızdaysa ezdirmiyosa hiç bi problem yok inanın ki evlenene allah gerçekten yardım ediyor bende sizin gibi maddi yönden zorlanıyodum nasıl olcak yapabilcekmiyiz die ama allahın izniyle herşeyimiz oldu çok şükür.eşyaların dört dörtlük olması hiç önemli değil o evde mutlulukla huzurla geçireceğiniz günler önemli.allah hepinize yardımcı olsun güle oynaya gelin olun ufak şeyleri büyütüp sıkıntı dert yapmayın kendinize bugünlerin tadını çıkarın hepinize mutluluklar şimdideennn

çok teşekkürler sanıırm o günler geçtikten sonra boşuna üzülmüşüm diyosun ama yaşarken öyle olmuyo altından kalkamıcamız dert vermesin Allah tabiki ama evlenmekte hiç kolay değilmiş. sağ salim atlatalım şu günleride inş bizde sizin gibi konuşabiliriz

Kızlar ufak ufak gelin çiceği araştırmasına başladım aradan çıksın diye şimdi malum yazın olucağı için düğün renkli ve canlı çicek olsun istiyorum elimde, bide ben dış çekim yaptırıcam ataşehir yada beykoz korusunda daha karar veremedım onada:) sizce hangisi fikirleriniz önemliii..

Eklentiler

• $gelin-çiçeği-2[1].jpg
    21,1 KB · Görüntüleme: 15
  • $gelin-çiçeği-32[1].jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 15
  • $lilycicek%20gelin%20buketi%20(7)%20(350x350)[2].jpg
    63 KB · Görüntüleme: 16
  • $mor_gelin_buketi-17[1].jpg
    131 KB · Görüntüleme: 15
Saçlarım siyah sizce bu model nasıl olur düğün saçı olrakk??

Eklentiler

• $gelin-saçı-modelleri-450x294[1].png
    214,3 KB · Görüntüleme: 20

Tatlım ben 2. ve 3. süppperrr diyorum ben gelinlik üzerine niyeyse rengarenk çiçekleri pek yakıştıramıyorum sade ve şık olması taraftarıyım tabi bu benim fikrim

Tatlım çok doğru söylüyorsun ama yaşarken ne yazıkki kafandan atamıyorsun... İnş bizde siz gibi aydınlığa çıkarız..yazdıklarınla beni biraz olsun rahatlattın tşk ederim canım...

canım ben 3. çiçeği beğendim. ama saç modeli çok ağır gibigeldi bana. bide saçların siyahsa o hareketlilikler hiç belli olmaz.benc ebiraz daha araştır.

Bende 3. model olan renklerden istiyorum tatlım çiçeğimi..çok seviyorum böyle pastel renkleri :)

Tatlım daha değişik bişey bulabilirsin.. ama bu tarz model istiyorsan ben bu modeli çok beğenmiştim sana fikir olabilir :)

ya kızlar bu arada kvalide beni hiç aramıyo yaaa acaba benimmi aramam lazım bende hiç aramıyorum da. şimdi bir konu var orda okuyunca aklıma geldi :26:

kızlar,liberti,mousse ben sizi çok iyi anlıyorum,çok üzgün olduğunuzu seziyorum bu konulardan,ama kendinize bu kadar dert etmeyin.benimkilerde böyle maddi beklentim yok zaten emekli aile ama ilgi alakada yok ne sıkıntılar çektim anlatamam.ne ararlar ne sorarlar ailemi,ne beni,bide beni nasıl eleştirirler,beni nişanlıma karşı doldurdular bi ara çok üstüme geldiler gelmiyo aramıyo,şöyle böyle diye kendilerine hiç bakmadan.bu yüzden ayrıldık,nişanlımda sonradan anladı bişeyleri.zor düzeldik.yani çok sıkıntı çektim çok kafama taktım ama değmez.maddi konularda üzmeyin kendinizi Allah yardım ediyor,ben şuan çalışmıyorum üstelik kpss ye hazırlandığım için nişanlım herşeyi tek başına yapıyor.bunun dışında biz şöyle bir karar aldık,aileler karışınca herşey daha zorlaşıyor,biz herşeyi kendimiz karar verdik kendimiz yaptık.eşyaları gittik kendimiz seçtik,düğün yerine ikimiz karar verdik,gelinliğimi nerde nasıl yaptıracağımı kimse bilmiyor zaten,nerde oturacağımızıda biz seçtik.okadar kolay atlattıkki bu işleri.
ben şunu anlamıyorum,madem 1 kuruş katkıları yok neden herşeyi bilmek istiyorlar,sorulmasını istiyorlar? madem niaşnlım herşeyi kendi yapıyor biz ikimiz hallederiz mantığındayım ben.

Tatlım ben 2. ve 3. süppperrr diyorum ben gelinlik üzerine niyeyse rengarenk çiçekleri pek yakıştıramıyorum sade ve şık olması taraftarıyım tabi bu benim fikrim

Haklısın canım saten elimde gelinliğimle uygun olan çiceğim olucak ama onu düğünüm olurken elimde olucak bunu daha çok dış çekim yaptırıcağım için istiyorum çimlerin üzerinde felan çekim yapılırsa elimde daha doğal olsun diye istiyorum hımm 2 ve 3 diyosunn 3.olabılır ewet :)

ya kızlar bu arada kvalide beni hiç aramıyo yaaa acaba benimmi aramam lazım bende hiç aramıyorum da. şimdi bir konu var orda okuyunca aklıma geldi :26:

tatlım senin araman lazım bence. kayın validen aramazki. ben haftada bi arıyorum muhakkak. uzakta nasıl olsa gidemediğim için haftada bir kere 10 günde bi kere feln arıyıp halini hatrını sorup kapatıorum tatlım :)

ben gelin çiçeğimi kırmızı yaptırcam inş saçlarım kırmızı uyumlu olur

Tatlım biz herşeyi kendimiz yapacağız maddi destek falan istemiyoruz ama madem karışmasın demi..ama hayır herşey onun istediği gibi olacak. ondan izinsiz birşey yapmıcaz..eğer yaparsak kıyamet kopuyor yada yapmaya kalksak diyeyim..düğüne gelmicekmiş öyle tehdit ediyor..benim aileme sölicekmiş işte herşeyi falan diye tehditler savuruyor..Keşkle yardımı olmadığı gibi karışmasada ama nerdeeee

Valla tatlım ben arıodum eskiden 2 güne bir yalaka oldum artık hiç aramıyorum tın yani tın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…