Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy aynı bende öyleyim canım. ben evimde de mutluyum ama böylede olmuyo ki yardan ayrıya bazen zaman hemen geçsin evlenelim bıan önce diyorum birlikte olalım hep :)bazen bıraz daha bekar kalıyım istiyorum evlilik zor helekı evlenıp çalısırsak dahada zor nasıl yapıcaz kızlar hem evin işleri(çamaşır,bulaşık,ütü,temizlik)bide kocalarımızla ilgilenicez bide çalısıcaz bide aileler sorun yaşatırsa bize hangi birini nasıl kaldırıcaz diye endişeleniyorummm:/
kıyamam ben sanaaasanada geçmiş olsun cnm..
nişanlımla farklı şehirlerdeyiz o her yanıma gelip gittiğinde hasta oluyorum üzüntüden dün yolculadımm((
tabiki canım Eki Görüntüle 386287tatlım gelinlik modelini tekrar koysana bakıyım ya göremedim sayfalar çok olunca merak ettim modeliinnii :) :)
ayy hiç haberim yok yaa hangi ara oldu bu sıra işler yoğun yazdıysan da kaçırmısım herşeyin yoluna girmesine çok sevindim canımdüzeldi tatlım durumlar ama çok zor günler geçirdim yüzükler atıldı. tekrar barıştık ama çok zor geçti günlerim ömrümden ömür gitti. ama allaha şükür bi orta yol bulundu allahıma şükürler olsun
iyi akşamlar tatlımİYİ AKŞAMLAR KIZLARRRR
Hepinizi çok öptüm :)
bende bazen karışık düşüncelerdeyim böyle. Allah hepimizin yardımcısı olsun. ama böyle düşünürsekte hayatımızı yaşamayız kızlar . annelerimiz nasıl yapıyorssa bizde öyle yapıcaz başaracağız, düşünmeyelim böyle şeyleri boşverin tadını çıkaralım nişanlılığımızın
evet canım 152 .. geçiyor valla geçiyorrrrr
hep fastfood da zor olur canım yaaa, yemek yapın beraber , daha zevkli olur, ben nişanlıma önlük alacağım , benimkiyle takım bir de şapka mutfağa girdiğinde daha zevkli hale gelecek yemek yapmak ben bir süreliğine işten çıkıcam şimdilik düşünmüyorum çalışmayı,o yüzden iyiyim çok şükür. darısı başınıza kızlar..
ama çalışırsam da kesinlikle memur olmayı istiyorum , özel sektör mü asla
Hepsi çok güzel canım güle güle kullan kına tepsimizde benziyor :) Benimde 9 eylülde olacak tatlım nikah düğün salonunda olacak siz halletmişiniz işlemleri ben erkendir diye düşünüodum. tarih dolayısıyla gün bulmk zormu olur bizde halletsekmi bilemedim bizim gündüz olacak
ne kadar tatlım bınlar çok şekerler cidden :)
Canımm o önlüklerden bende istiyorummm nerden bulabilirim gerçi ben mutfak takımımı englısh homeden aldım çokda güzeller ama ondanda istiyorumm..:)
bende öyle cnm çıkıcam şuan çalıştığım işten mecbur izmire gitcem zaten, memur olmam lazm bnmde...
kpss ye girecek misin bu yıl?
bu yıl girmeyi istiyorum ama kayıtlar başladımı onu bile bilmiyorum hiç araştırmadım bile yoğunluktan unuttum.
canım biz aldık evet eylül'ün başına kadar yer yoktu.iyi ki aldık hemen. . salonda olursa yer kalmıyor diye duymuştum ben. bence sende işlemlere başlamalısın, aradan çıkmış olur iyi olur
o resimdekileri daha almadım canım, şöyle bir araştırma yaptık arkadaşımla.
önümüzdeki aylarda alıcam. teşekkür ederim
senin de 9 eylül ne güzel , yaşasın 9 eylül
bayan önlüğü 30tl, erkek önlüğü 25 tl canım. googleye nilgün çeyiz evi yazın, çıkıyor sitesi. kendi numarası falanda var. ordan sipariş veriliyor.ama ürünlerini incelemenizi tavsiye ederim hepsi çok güzeller
aaa süper :) hemen bakıyım o zaman. teşekkür ederim
canım biz aldık evet eylül'ün başına kadar yer yoktu.iyi ki aldık hemen. . salonda olursa yer kalmıyor diye duymuştum ben. bence sende işlemlere başlamalısın, aradan çıkmış olur iyi olur
o resimdekileri daha almadım canım, şöyle bir araştırma yaptık arkadaşımla.
önümüzdeki aylarda alıcam. teşekkür ederim
senin de 9 eylül ne güzel , yaşasın 9 eylül
evet evet yaşasınnnn:) 9 eylül çok saol tatlım bizde en yakın zamanda gidelim ozman iyi hatırlattın bana ben tamamen unutmuşum yer bulamama durumunu :)
arkadaşlar daha benim düğünüme tam tamına 204 gün var ama çok heyecannlıyım her şeyi almak istiyorum ama aynı zamanda birileriylede bu heyecanımı paylaşmak istiyorum. hadi gelin tecrübelerimizi heyecanlarımızı paylaşalım. birbirimize destek olup birlikte geri sayım yapalım yalnız bırakmayın beni
tarihlerimizide yazalım değilmi :)
pumis- 1 Eylül
demety- 1 Eylül
haziran- 1 Eylül
airlikfeer- 1 Eylül
busecik23- 2 Eylül
rose87e- 2 Eylül
bubabur- 8 Eylül
IsN- 8 Eylül
liberte11- 9 Eylül
auroraas- 9 Eylül
Chnhn- 9 Eylül
miaselinam- 14 Eylül
esrahm- 15 Eylül
ozluur- 16 Eylül
donalds- 16 Eylül
nimesaybycn- 22 Eylül
kardelen3434- 22 Eylül
mmousee- 29 Eylül
EsraaKadir- 29 Eylül
karamel0741- 30 Eylül
ben de geldimmm:) ayy çok heyecanlıyım 2 eylülde evleniyorum inşallahhh:))
canım hoşgeldin ekleyelim senideben de geldimmm:) ayy çok heyecanlıyım 2 eylülde evleniyorum inşallahhh:))
ben de geldimmm:) ayy çok heyecanlıyım 2 eylülde evleniyorum inşallahhh:))
günaydın herkese
selam kızlargunaydin kizlarrrrrr :)))
selam kızlar