düzeldi tatlım durumlar ama çok zor günler geçirdimyüzükler atıldı. tekrar barıştık ama çok zor geçti günlerim ömrümden ömür gitti. ama allaha şükür bi orta yok bulundu allahıma şükürler olsun
Çok sevindim birtanem ya..İnş kötü günler geride kaldı artık herşey güzel olacak..yeni bir başlangıç yapmış oldunu tertemiz bir sayfa olsun inş. çok öptm seni.
teşekkür ederim tatlım. imşallah öyle oldu. yüzükler atılınca bi an ölmek istedim eve giremedim o an her taraf çeyiz. allah korusun ayrılmakda çok zor. heleki nişanlınla ailen arasında kalmışsan dahada zor. ama allaha şükür barıştık. inşallah bidaha böyle şeyler yaşamamak üzere yolumuza devam ediyoruzallah hepimize sabırlar versin çok zor günlerimiz.
ya bazen zaman hemen geçsin evlenelim bıan önce diyorum birlikte olalım hep :)bazen bıraz daha bekar kalıyım istiyorum evlilik zor helekı evlenıp çalısırsak dahada zor nasıl yapıcaz kızlar hem evin işleri(çamaşır,bulaşık,ütü,temizlik)bide kocalarımızla ilgilenicez bide çalısıcaz bide aileler sorun yaşatırsa bize hangi birini nasıl kaldırıcaz diye endişeleniyorummm:/
düzeldi tatlım durumlar ama çok zor günler geçirdimyüzükler atıldı. tekrar barıştık ama çok zor geçti günlerim ömrümden ömür gitti. ama allaha şükür bi orta yol bulundu allahıma şükürler olsun
az kalmış gerçekten kızlar yaabu arada eylül gelinleri ne kadar çoğal mış ben gelmeyeli.
Amin tatlım...İnş ilerde bu günlerimize güleriz...Çok mutlu oluruz inş...nazar değmesin tatlım artık size
kardelen çok sevindim canımdemiştim ben sana düzelecek diye. bak geçti sıkıntılı günlerin inşallah mutluluğunuz hiç bozulmasın inşallah. bu süreç gerçekten çok zor Allah hepimize yardım etsin.
hazırlıklara devam tam gaz o zaman.
bu arada cumartesi eminönüne gittim dediğin yere sevcan gelinliğe bakacaktım ama vaktim kalmadı,bakacağım tekrar gidip.
sen naptın gelinliğini bakalım, diktirmeye başladın mı?
:26::26:bende çalışan grubundayımçok zor olucak evde hiç birşey yapmadığımı düşünürsek eve temizlikçi almak şart sanırım ama onlara da güvenmiyorum hiç
Tatlım ben hep şöyşe plan yaptım p.tesi-p.şembe ve c.tesi evi süpürüp silcem..İşten 5'te çıkıyoum nişanlım 7 gibi çıkıyor o 2 saatte evi temizlerim artık..Salı ve diğer günlerde 2 günlük yemek yapıcam hep..Arada annemde yapar verir...bit orta yol bulunur sanırım. :44::44:
evet cnm başa gelen çekilir. sevdiklerimiz yanımızda olsunda onlarda bize yardım ederler arada
Aynen tatlım... O günleri görelimde inş..bunları yaparız..
bencedebende saat 5 de çıkıyorum işten o bizim için büyük avantaj aslında :) kocişimiz gelene kadar işlerimizi bitirir yemekde hazırlarız biz
inşallah tatlım:) allaha şükür bitti o günlerdeben gelinlik için bu çarşamba gidicem sevcana bu çarşambadan itibaren başlanıcak gelinliğe canım
Tatlım ben hep şöyşe plan yaptım p.tesi-p.şembe ve c.tesi evi süpürüp silcem..İşten 5'te çıkıyoum nişanlım 7 gibi çıkıyor o 2 saatte evi temizlerim artık..Salı ve diğer günlerde 2 günlük yemek yapıcam hep..Arada annemde yapar verir...bit orta yol bulunur sanırım. :44::44:
doğru 14 nisanda gicektim dimi canımbeni de bilgilendir bende olur mu? gidicem en kısa sürede
kızlar şimdiden plan yapmışsınız yahuu, ne güzel
aa bende 5 te çıkcam aşkım şimdilik 8 de çıkıyo sonra ne olur bilmem güzel düşünmüşsün canımbizim zaten aramız zor yemeklerle yok fastfood yeriz biz hep aslında yemek işi zor değil gibi benim açımdan ama temizlikte çok zorlanacağım ben haftada 3 değilde 2 falan yaparım silme süpürme işini çalıştığım zaman
C.tesi çoğu zaman yaparmıyım bilmiyorum tatlım ama işte misafir falan gelcek olursa yapılır..evlendikten sonra bizde çok gelir misafir hayırlı olsun diye..çeyize bakılır falan...yaklaşık 3-4 ay haftada 3 gün temizlik yapmak zorunda olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?