• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

düzeldi tatlım durumlar ama çok zor günler geçirdim :( yüzükler atıldı. tekrar barıştık ama çok zor geçti günlerim :( ömrümden ömür gitti. ama allaha şükür bi orta yok bulundu allahıma şükürler olsun

Çok sevindim birtanem ya..İnş kötü günler geride kaldı artık herşey güzel olacak..yeni bir başlangıç yapmış oldunu tertemiz bir sayfa olsun inş. çok öptm seni.

Çok sevindim birtanem ya..İnş kötü günler geride kaldı artık herşey güzel olacak..yeni bir başlangıç yapmış oldunu tertemiz bir sayfa olsun inş. çok öptm seni.

teşekkür ederim tatlım. imşallah öyle oldu. yüzükler atılınca bi an ölmek istedim eve giremedim o an her taraf çeyiz. allah korusun ayrılmakda çok zor. heleki nişanlınla ailen arasında kalmışsan dahada zor. ama allaha şükür barıştık. inşallah bidaha böyle şeyler yaşamamak üzere yolumuza devam ediyoruz :1: allah hepimize sabırlar versin çok zor günlerimiz.:43:

teşekkür ederim tatlım. imşallah öyle oldu. yüzükler atılınca bi an ölmek istedim eve giremedim o an her taraf çeyiz. allah korusun ayrılmakda çok zor. heleki nişanlınla ailen arasında kalmışsan dahada zor. ama allaha şükür barıştık. inşallah bidaha böyle şeyler yaşamamak üzere yolumuza devam ediyoruz :1: allah hepimize sabırlar versin çok zor günlerimiz.:43:

Amin tatlım...İnş ilerde bu günlerimize güleriz...Çok mutlu oluruz inş...nazar değmesin tatlım artık size :nazar::nazar:

ya bazen zaman hemen geçsin evlenelim bıan önce diyorum birlikte olalım hep :)bazen bıraz daha bekar kalıyım istiyorum evlilik zor helekı evlenıp çalısırsak dahada zor nasıl yapıcaz kızlar hem evin işleri(çamaşır,bulaşık,ütü,temizlik)bide kocalarımızla ilgilenicez bide çalısıcaz bide aileler sorun yaşatırsa bize hangi birini nasıl kaldırıcaz diye endişeleniyorummm:/

:26::26:bende çalışan grubundayım:30:çok zor olucak evde hiç birşey yapmadığımı düşünürsek:50:eve temizlikçi almak şart sanırım ama onlara da güvenmiyorum hiç:50:

düzeldi tatlım durumlar ama çok zor günler geçirdim :( yüzükler atıldı. tekrar barıştık ama çok zor geçti günlerim :( ömrümden ömür gitti. ama allaha şükür bi orta yol bulundu allahıma şükürler olsun

az kalmış gerçekten kızlar yaa :1: bu arada eylül gelinleri ne kadar çoğal mış ben gelmeyeli. :1:

kardelen çok sevindim canım:46::46::46: demiştim ben sana düzelecek diye. bak geçti sıkıntılı günlerin inşallah:34::34:mutluluğunuz hiç bozulmasın inşallah. bu süreç gerçekten çok zor Allah hepimize yardım etsin.
hazırlıklara devam tam gaz o zaman.

bu arada cumartesi eminönüne gittim dediğin yere sevcan gelinliğe bakacaktım ama vaktim kalmadı,bakacağım tekrar gidip.:34::34:
sen naptın gelinliğini bakalım, diktirmeye başladın mı?

kardelen çok sevindim canım:46::46::46: demiştim ben sana düzelecek diye. bak geçti sıkıntılı günlerin inşallah:34::34:mutluluğunuz hiç bozulmasın inşallah. bu süreç gerçekten çok zor Allah hepimize yardım etsin.
hazırlıklara devam tam gaz o zaman.

bu arada cumartesi eminönüne gittim dediğin yere sevcan gelinliğe bakacaktım ama vaktim kalmadı,bakacağım tekrar gidip.:34::34:
sen naptın gelinliğini bakalım, diktirmeye başladın mı?

inşallah tatlım:) allaha şükür bitti o günlerde :1: ben gelinlik için bu çarşamba gidicem sevcana bu çarşambadan itibaren başlanıcak gelinliğe canım :1: :52:

:26::26:bende çalışan grubundayım:30:çok zor olucak evde hiç birşey yapmadığımı düşünürsek:50:eve temizlikçi almak şart sanırım ama onlara da güvenmiyorum hiç:50:

Tatlım ben hep şöyşe plan yaptım p.tesi-p.şembe ve c.tesi evi süpürüp silcem..İşten 5'te çıkıyoum nişanlım 7 gibi çıkıyor o 2 saatte evi temizlerim artık..Salı ve diğer günlerde 2 günlük yemek yapıcam hep..Arada annemde yapar verir...bit orta yol bulunur sanırım. :44::44:

Tatlım ben hep şöyşe plan yaptım p.tesi-p.şembe ve c.tesi evi süpürüp silcem..İşten 5'te çıkıyoum nişanlım 7 gibi çıkıyor o 2 saatte evi temizlerim artık..Salı ve diğer günlerde 2 günlük yemek yapıcam hep..Arada annemde yapar verir...bit orta yol bulunur sanırım. :44::44:

evet cnm başa gelen çekilir. sevdiklerimiz yanımızda olsunda onlarda bize yardım ederler arada :1: :1:

inşallah tatlım:) allaha şükür bitti o günlerde :1: ben gelinlik için bu çarşamba gidicem sevcana bu çarşambadan itibaren başlanıcak gelinliğe canım :1: :52:

doğru 14 nisanda gicektim dimi canım:34: beni de bilgilendir bende olur mu? gidicem en kısa sürede:16:

kızlar şimdiden plan yapmışsınız yahuu, ne güzel:34::34::34:

esrahm ya bazen zaman hemen geçsin evlenelim bıan önce diyorum birlikte olalım hep :)bazen bıraz daha bekar kalıyım istiyorum evlilik zor helekı evlenıp çalısırsak dahada zor nasıl yapıcaz kızlar hem evin işleri(çamaşır,bulaşık,ütü,temizlik)bide kocalarımızla ilgilenicez bide çalısıcaz bide aileler sorun yaşatırsa bize hangi birini nasıl kaldırıcaz diye endişeleniyorummm:/

al benden de o kadar canm siz yine olduğunuz yerde kalırsınız. bizim bide dış görevi var. doğu görevine gitcez bide ben orda tek başıma kalcam korkmuyorumda değil hani :)

doğru haklısın sana daha zor olucak allah yardımcın olsun ama gelip geçicek canım o zamanlarda sonuçta :))sevdiğin adam yanında oldukdan sonra sizin huzurunuz yerinde olsunda hayatımm zamann geçer elbet:)

doğru 14 nisanda gicektim dimi canım:34: beni de bilgilendir bende olur mu? gidicem en kısa sürede:16:

kızlar şimdiden plan yapmışsınız yahuu, ne güzel:34::34::34:

Napıyım kuzum ya tabiri caizse baba evinde elim sıcak sudan soğuk suya girmedi. daha yemek yapmayı bilmiyorum..bari plan yapayımda bunlardaki açığı kapatayım diye düşünüyorum :9::9::9:

aa bende 5 te çıkcam aşkım şimdilik 8 de çıkıyo sonra ne olur bilmem güzel düşünmüşsün canım:29: bizim zaten aramız zor yemeklerle yok fastfood yeriz biz hep aslında yemek işi zor değil gibi benim açımdan:27:ama temizlikte çok zorlanacağım ben haftada 3 değilde 2 falan yaparım silme süpürme işini çalıştığım zaman:31:

aa bende 5 te çıkcam aşkım şimdilik 8 de çıkıyo sonra ne olur bilmem güzel düşünmüşsün canım:29: bizim zaten aramız zor yemeklerle yok fastfood yeriz biz hep aslında yemek işi zor değil gibi benim açımdan:27:ama temizlikte çok zorlanacağım ben haftada 3 değilde 2 falan yaparım silme süpürme işini çalıştığım zaman:31:

C.tesi çoğu zaman yaparmıyım bilmiyorum tatlım ama işte misafir falan gelcek olursa yapılır..evlendikten sonra bizde çok gelir misafir hayırlı olsun diye..çeyize bakılır falan...yaklaşık 3-4 ay haftada 3 gün temizlik yapmak zorunda olabilirim :9::9:

C.tesi çoğu zaman yaparmıyım bilmiyorum tatlım ama işte misafir falan gelcek olursa yapılır..evlendikten sonra bizde çok gelir misafir hayırlı olsun diye..çeyize bakılır falan...yaklaşık 3-4 ay haftada 3 gün temizlik yapmak zorunda olabilirim :9::9:

:18::18:inşallah bana gelmezler hepsi gelin mevlüdünde gelsin gitsin:18:

Back