• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

selam kızlar ....dün nikah işlemlerimi halletmeye gittim. çok şükür istediğimiz tarihte yer boşmuş . 9.9.2012 de saat 20:00 de düğün salonunda olacak nikahımız sadece sağlık işlemlerimiz halledemedik öğlenden sonra kaldığımız için.onuda daha sonra halledip vericez. önemli olan günü bulmaktı bizim için, diğerleri hallolur nasıl olsa :32:

bu gün eminönüne gittim mısır çarşısı, hürriyet çarşısı falan hemen her yeri gezdik arkadaşımla. gelinlikten - kına malzemelerine-salon takımlara falan baktık. fiyat araştırmalarım ; (aiağıdaki resimler baktıklarımın benzerleri)

***kına sepeti 10 tl Eki Görüntüle 385255
***kına tepsisi fiyatı 10 tl Eki Görüntüle 385256
***100 lü kına 10 tl Eki Görüntüle 385257
***tef tanesi 5 tl
***bindallı fiyatları 100-300 tl arasında değişiyor.
*** runnerli masa örtüsü takımları 75-180 tl arasında , (75 tl lik takımda sadece tabak altına konulan 8 amerikan servisi yoktu. kalitesi gayet güzeldi)
Eki Görüntüle 385258
***fransız güpürlü salon takımları 75-125 arasında değişiyor.
Eki Görüntüle 385259
***mutfak takımları 100-150 arasından değişiyor.
Eki Görüntüle 385260
***güzel gelinlikler bulamadık eminönü'nde :50:, fatihe bakacağız daha sonra

*** birde kına taçları vardı kızlar eklemeyi unutmuşum
paketi 5 tl, paket içerisinde 5 tane vardı.

Eki Görüntüle 385538

canım merak ettim. nasıl oluyor ikisi bir arada. benim bir arkadaşım yapacak öyle ama nasıl olacak bilmiyor..
senden biraz bilgilendirsen ben anlatırdım ona:34:

canım bende pek bilmiyorum ailemde dışa evlenen ilk olucam:9:
şimdi kına ve düğün aynı gecede olucak erkek tarafında da sadce düğün olucak hatta düğünde nikah kıyılacak
ilk geceye gelinliğim ile çıkacağım oynıcaz falan filan derken kına vakti gelicek sonra odaya gidip abiye giymeyi düşünüyorum kınalığımı giyeceğim kına yakılcak falan işte tabi takı ne zaman olucak bilmiyorum oda ayrı bir mesele:26:
sanırım gece sonuna kadar kınalığım ile kalacağım :26:
izmirde salı istnbulda c.tesi olucak arada vakit var onu da şöyle düşündük cuma gelir kayınvalidem kayınpederim aşkım falan gelin alma amaçlı beni alırlar 1 2 ablamda yanımda olur birlikte istanbula gideriz cumrtesi inince eve eşyaları düzeriz ablamlar falan yaparlar bende kuaföre yallah akşamda düğün olur 2 3 gün sonra da balayı:17:

canım bende pek bilmiyorum ailemde dışa evlenen ilk olucam:9:
şimdi kına ve düğün aynı gecede olucak erkek tarafında da sadce düğün olucak hatta düğünde nikah kıyılacak
ilk geceye gelinliğim ile çıkacağım oynıcaz falan filan derken kına vakti gelicek sonra odaya gidip abiye giymeyi düşünüyorum kınalığımı giyeceğim kına yakılcak falan işte tabi takı ne zaman olucak bilmiyorum oda ayrı bir mesele:26:
sanırım gece sonuna kadar kınalığım ile kalacağım :26:
izmirde salı istnbulda c.tesi olucak arada vakit var onu da şöyle düşündük cuma gelir kayınvalidem kayınpederim aşkım falan gelin alma amaçlı beni alırlar 1 2 ablamda yanımda olur birlikte istanbula gideriz cumrtesi inince eve eşyaları düzeriz ablamlar falan yaparlar bende kuaföre yallah akşamda düğün olur 2 3 gün sonra da balayı:17:

anladım canım teşekkür ederim bilgilendirmen için , o zaman sizde de kına bayan erkek karışık olacak:10:

Aynen tatlım şu anda sesimi çıkarmıyorum..benim nişanlımdan sonra 2 oğlı daha var..onlarda evlencekler günü geldiğinde eğerki onlara bir yardım etsin o zaman işte sesimi çıkarcam..susuyorum şu anda o günü bekliyorum sabırla :41::41:

Yavv mousse ve liberti sizinkilerle benimkiler aynı :9: benim nişanlımın ailesi de ne gelir ne arar ne düğünle vs le ilgilenirler,bide beni eleştitrler.başta çok kavga ettim nişanlımla ama huylu huyundan vazgeçmiyor kabullendim artık hiiiiç ilgilenmiyorum,huzurum daha iyi :52: ha tabi şurası var ben onları öyle kabullendiysem onlarda beni böyle kabul edecek,siz anladınız :52:

Günaydın Eylül gelinleri :3:

Yavv mousse ve liberti sizinkilerle benimkiler aynı :9: benim nişanlımın ailesi de ne gelir ne arar ne düğünle vs le ilgilenirler,bide beni eleştitrler.başta çok kavga ettim nişanlımla ama huylu huyundan vazgeçmiyor kabullendim artık hiiiiç ilgilenmiyorum,huzurum daha iyi :52: ha tabi şurası var ben onları öyle kabullendiysem onlarda beni böyle kabul edecek,siz anladınız :52:

Ben gayet iyi anldım kuzum seni..:kkk:

oki canım :9:

neden canım yaa çok takmayın baktınız sinirlendiniz ortam gerildi kapatın telefonu zaman geçsin öyle konuşun:31:

aay canım bu babetin fiyatını nasıl öğreniriz sanırım benim gelinlik ayakkabım bu olucak:53:aklımdan çıkmıyo daha güzeli de yoktur sanırım:32:

selam herkese
mousee allah ağzınızın tadını artırsın canım:16:

benim de sabah moralim çok bozuktu kızlar:50:anlatıyım biraz
bir ay önce falan kayınvalidemlere koltuk mobilya beğenmeye gitmiştik 3 gün kalıp dönmüştük uzakta olduğumuz için gidemiyoruz her zaman o yüzden gittik beğendik ve geldik ailemle
şimdi
dün aşkımla kayınvalidem salon takımı aldığımız yere gitmişler
ben krem kenarları da beyaz olarak beğenmiştim kadın katolog yok gelicek demişti
dün bakmışlar katolog gelmiş aşkım foto çekmiş bana at demiştim atmış dün net yoktu bende sabah bide ne göriyim renk kumbeji :43: hemen aradım aşkımı bu değil krem değil diye annesini arıyo beni arıyo ben kızdım bu ne ben istemiyorum diye :43: bu halimle konuşamam dedim ağlıyorum bide sinir oldum:43:
sonra kayınvalidem gitmiş yine kadın krem yok demiş daha açık kum beji olsun diye anlaşmışlar eve gelmiş kaynanam bende dedim ben istemiyorum açığını koyusunu:45: sonr a dedi pudra pembesi vardı faalan dedi sen ara orayı ben veriyim telefonu dedi tamam dedim
aradım koltukçuyu:41:dedim ben krem demiştim kum beji istemiyorum açığı veya koyusu dedim dedi pudrası var o zaman dedim nişanlım çeksin foto dedim olursa o renk olsun dedim oda dedi akşam kapalıyızz biri gelsin alsın katoloğu akşam da nişanlınız çeker öyle karar verirsiniz
olur dedim ve kapattım:31:
kayın validem akşam gidecek alıcak ve aşkım çekicek msnden bakarım en iyisi:31:
böyle işte çok fena durumlar yaşadım:ssz:

kimse bana kum beji demesin daha:47:
kum bejinden nefret ettim şuan o derecede yani arkadaşlar:47:
yaşlı evi gibi:50:
canım o kadar takma kafanı yaa. bak hayır demiyo kimse üzme kendini istediğin gibi yaptır herşeyini.
selam kızlar ....dün nikah işlemlerimi halletmeye gittim. çok şükür istediğimiz tarihte yer boşmuş . 9.9.2012 de saat 20:00 de düğün salonunda olacak nikahımız sadece sağlık işlemlerimiz halledemedik öğlenden sonra kaldığımız için.onuda daha sonra halledip vericez. önemli olan günü bulmaktı bizim için, diğerleri hallolur nasıl olsa :32:

bu gün eminönüne gittim mısır çarşısı, hürriyet çarşısı falan hemen her yeri gezdik arkadaşımla. gelinlikten - kına malzemelerine-salon takımlara falan baktık. fiyat araştırmalarım ; (aiağıdaki resimler baktıklarımın benzerleri)

***kına sepeti 10 tl Eki Görüntüle 385255
***kına tepsisi fiyatı 10 tl Eki Görüntüle 385256
***100 lü kına 10 tl Eki Görüntüle 385257
***tef tanesi 5 tl
***bindallı fiyatları 100-300 tl arasında değişiyor.
*** runnerli masa örtüsü takımları 75-180 tl arasında , (75 tl lik takımda sadece tabak altına konulan 8 amerikan servisi yoktu. kalitesi gayet güzeldi)
Eki Görüntüle 385258
***fransız güpürlü salon takımları 75-125 arasında değişiyor.
Eki Görüntüle 385259
***mutfak takımları 100-150 arasından değişiyor.
Eki Görüntüle 385260
***güzel gelinlikler bulamadık eminönü'nde :50:, fatihe bakacağız daha sonra
ohh ne güzel diyorum işte emin önüne gitmek lazım arkadaş :9: bende düğüne yakın bakıcamm canım :34:

anlıyoruz canım hemde nasıl anlıyoruz. allah bunları bildiği gibi yapsın ne diyelim. :33:

Günaydın kızlar..ben iyiyim şükür sizleri sormalı... 4 ay kaldı artık...Bugün ayrı bir mutluyum..Her ayın 9'u benim için güzel bir gün olacak :9::9:
ohhh zaman su gibi akıyo benimkilerde hala tık yok ben yetiştiremicem hiçbişeyimi yaaww..

günaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzzz???

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın :16:

hemen bakıyorum :9:

Ben baktım bir gelinlik beğendim ama biri kapmış çoktan...Ayakkabılarda 70 tl ben biraz daha ucuz olsun istiyorum ya..sonuçta babet olacak ve bir kez giycem...

$gelinlik,.jpg

Bunu beğenmiştim ama kapmışlar haahhah :9::9: İnternetten gelinlik alamam ben galiba ya güvenemem..Ama hoşmuş...

ne kadardır birliktesiniz canım nasıl tanıştınız geçmişiniz güzelse hiiç düşünmeden ara derim arayı soğutmak hiç iyi değildir bence :19:insan bu dönemde çok sitresli oluyo ondan sürtüşmeler olabilir ama idare etçeniz birbirinii azcık:31:

biz 6 yıl olucak birlikte olalı sadece 2 gün konuşmadık:nazar: düşün yani ne yüzünden tartıştığımızı bile hatırlamıyorum
ama ikimizde erimiştik sanki o iki günde :50:
bir daha da aynı hataya düşmedik çünkü çok üzülmüştük ayrı kaldığımız konuşmadığımız vakitler:50:
ben sinirli olunca aşkım alttan alıyo o olunca ben :16:yuvarlanıp gidiyoruz:38:

Herkese günaydınlar :3: Haftasonu internete giremedim o yüzden şimdi görüyorum yazdıklarınızı kızlar. Ben cuma dayanamadım aradım zaten konuştuk biraz. Ama daha yüzyüze görüşemedik, görüşünce ayrıca bir yüzyüze konuşmamız lazım. Biz aslında nişanlanmadan önce bu kadar uzun sürmezdi tartışmalarımız ama ne olduysa nişandan sonra oldu... Evlenene kadar idare etcez artık umarım ondan sonrasında bunları yaşamayız :17:

Back