ohhh zaman su gibi akıyo benimkilerde hala tık yok ben yetiştiremicem hiçbişeyimi yaaww..
bende güvenemem canım o yüzden baktım çıktımBen baktım bir gelinlik beğendim ama biri kapmış çoktan...Ayakkabılarda 70 tl ben biraz daha ucuz olsun istiyorum ya..sonuçta babet olacak ve bir kez giycem...
Eki Görüntüle 385994
Bunu beğenmiştim ama kapmışlar haahhahİnternetten gelinlik alamam ben galiba ya güvenemem..Ama hoşmuş...
heh şöyle o arasın ben arıyım derdine düşmemek lazım şu dönemde herkes stresli oluyo zaten aynen evlenene kadar idareHerkese günaydınlarHaftasonu internete giremedim o yüzden şimdi görüyorum yazdıklarınızı kızlar. Ben cuma dayanamadım aradım zaten konuştuk biraz. Ama daha yüzyüze görüşemedik, görüşünce ayrıca bir yüzyüze konuşmamız lazım. Biz aslında nişanlanmadan önce bu kadar uzun sürmezdi tartışmalarımız ama ne olduysa nişandan sonra oldu... Evlenene kadar idare etcez artık umarım ondan sonrasında bunları yaşamayız
Valla tatlım biz kimseyi bekelmiyoruz..Herşeyi kendimiz yapıyoruz...Annem alacağınu alıyor diğer şeyleri mnişanlımla tamamlıyoruz....Onun tarafa kalsak herşey ağustosta yapılacak tabii masraflarıda biz ödicez...çok kolay ya herşeyi biranda peşin alabilmek
Herkese günaydınlarHaftasonu internete giremedim o yüzden şimdi görüyorum yazdıklarınızı kızlar. Ben cuma dayanamadım aradım zaten konuştuk biraz. Ama daha yüzyüze görüşemedik, görüşünce ayrıca bir yüzyüze konuşmamız lazım. Biz aslında nişanlanmadan önce bu kadar uzun sürmezdi tartışmalarımız ama ne olduysa nişandan sonra oldu... Evlenene kadar idare etcez artık umarım ondan sonrasında bunları yaşamayız
canım o kadar takma kafanı yaa. bak hayır demiyo kimse üzme kendini istediğin gibi yaptır herşeyini.
ohh ne güzel diyorum işte emin önüne gitmek lazım arkadaşbende düğüne yakın bakıcamm canım
anlıyoruz canım hemde nasıl anlıyoruz. allah bunları bildiği gibi yapsın ne diyelim.
nişan evlilik stresi canım en iysini yapmışsın
öyle oldu canım aynen istediğim gibi oldu bu sefer koltular pudra olucak halıyı da kendim beğendim en sonunda herkesin başka bi halıyı beğendi bu seferde annem sorun çıkrdı ama dinlemedim bu halıya eski falan alma dedibende dinlemedim eskiyse de benim evim dedim aldım gitti salona 2 adet bundan olucak
Eki Görüntüle 386021
herkese günaydın
Aynen tatlım bu bizim evimiz bizim düzeneğimiz kise karışmasın ya düzen kurmamıza kimse...Bıktım valla yani
zaman hızla geçiyorrr çok az kaldıı inanamıyorummm:))
bencede offfff rhat bırakın biziii
ne kadar kaldı kızlar ya banada geçmiyo gibi geliyo
Benim 146 gün kalmış kızlarrrr
ohhh zaman su gibi akıyo benimkilerde hala tık yok ben yetiştiremicem hiçbişeyimi yaaww..
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
ayy hatırlatma canım yaaa zaman çok çabuk geçiyooo :18:zaman hızla geçiyorrr çok az kaldıı inanamıyorummm:))
teşekkür ederim cnm iyi olmaya çalışıyorum hasta başladım bu haftaya(
nişan evlilik stresi canım en iysini yapmışsın
öyle oldu canım aynen istediğim gibi oldu bu sefer koltular pudra olucak halıyı da kendim beğendim en sonunda herkesin başka bi halıyı beğendi bu seferde annem sorun çıkrdı ama dinlemedim bu halıya eski falan alma dedibende dinlemedim eskiyse de benim evim dedim aldım gitti salona 2 adet bundan olucak
Eki Görüntüle 386021
herkese günaydın
zaman hızla geçiyorrr çok az kaldıı inanamıyorummm:))
Benim 146 gün kalmış kızlarrrr
benim de 145 o zaman:26:
halını çok beğendim canım güle güle kullan.
benimde 152 gün kalmış kızlar
ayy hatırlatma canım yaaa zaman çok çabuk geçiyooo :18:
geçmiş olsun canım dün bende çok hastaydım ama bugün iyiyim
halını çok beğendim canım güle güle kullan.
benimde 152 gün kalmış kızlar
hoşgeldin canım kimseler uğramaz oldu artık valla özledik!!!
gelinlik modeli koydım hazır gelmişken bi fikir atıversene
hoşgeldin canım :) evet uzun süre gelmedin. merak ettim seni. nasılsın? düzel dimi durumlar?
152'miAyyy gerçekten azalıyormu günler ne hahahahah
ya bazen zaman hemen geçsin evlenelim bıan önce diyorum birlikte olalım hep :)bazen bıraz daha bekar kalıyım istiyorum evlilik zor helekı evlenıp çalısırsak dahada zor nasıl yapıcaz kızlar hem evin işleri(çamaşır,bulaşık,ütü,temizlik)bide kocalarımızla ilgilenicez bide çalısıcaz bide aileler sorun yaşatırsa bize hangi birini nasıl kaldırıcaz diye endişeleniyorummm:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?