eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

ohhh zaman su gibi akıyo benimkilerde hala tık yok ben yetiştiremicem hiçbişeyimi yaaww..

Valla tatlım biz kimseyi bekelmiyoruz..Herşeyi kendimiz yapıyoruz...Annem alacağınu alıyor diğer şeyleri mnişanlımla tamamlıyoruz....Onun tarafa kalsak herşey ağustosta yapılacak tabii masraflarıda biz ödicez...çok kolay ya herşeyi biranda peşin alabilmek

bende güvenemem canım o yüzden baktım çıktım

heh şöyle o arasın ben arıyım derdine düşmemek lazım şu dönemde herkes stresli oluyo zaten aynen evlenene kadar idare

aynen canım bizimde öyle ama ailem diyo ki özellikle babam onlar beni ilgilendirmez üzerime ne düşerse ben onu yapıcam diyo. bu sefer ben diyorum gerek yok. onlarda deliriyo çocuk oyuncağı değil diyo. amaann herşeyin hayırlısı düşündükçe sinir oluyorum şimdi hiç gerilemem onlar için

nişan evlilik stresi canım en iysini yapmışsın

öyle oldu canım aynen istediğim gibi oldu bu sefer koltular pudra olucak halıyı da kendim beğendim en sonunda herkesin başka bi halıyı beğendi bu seferde annem sorun çıkrdı ama dinlemedim bu halıya eski falan alma dedi bende dinlemedim eskiyse de benim evim dedim aldım gitti salona 2 adet bundan olucak

herkese günaydın

Aynen tatlım bu bizim evimiz bizim düzeneğimiz kise karışmasın ya düzen kurmamıza kimse...Bıktım valla yani

halını çok beğendim canım güle güle kullan.

zaman hızla geçiyorrr çok az kaldıı inanamıyorummm:))

Benim 146 gün kalmış kızlarrrr

benim de 145 o zaman:26:

benimde 152 gün kalmış kızlar

ya bazen zaman hemen geçsin evlenelim bıan önce diyorum birlikte olalım hep :)bazen bıraz daha bekar kalıyım istiyorum evlilik zor helekı evlenıp çalısırsak dahada zor nasıl yapıcaz kızlar hem evin işleri(çamaşır,bulaşık,ütü,temizlik)bide kocalarımızla ilgilenicez bide çalısıcaz bide aileler sorun yaşatırsa bize hangi birini nasıl kaldırıcaz diye endişeleniyorummm:/

ayy hatırlatma canım yaaa zaman çok çabuk geçiyooo :18:

geçmiş olsun canım dün bende çok hastaydım ama bugün iyiyim

sanada geçmiş olsun cnm..
nişanlımla farklı şehirlerdeyiz o her yanıma gelip gittiğinde hasta oluyorum üzüntüden dün yolculadımm((

hoşgeldin canım :) evet uzun süre gelmedin. merak ettim seni. nasılsın? düzel dimi durumlar?

düzeldi tatlım durumlar ama çok zor günler geçirdim yüzükler atıldı. tekrar barıştık ama çok zor geçti günlerim ömrümden ömür gitti. ama allaha şükür bi orta yol bulundu allahıma şükürler olsun

Son düzenleme:

al benden de o kadar canm siz yine olduğunuz yerde kalırsınız. bizim bide dış görevi var. doğu görevine gitcez bide ben orda tek başıma kalcam korkmuyorumda değil hani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…