oki canım
neden canım yaa çok takmayın baktınız sinirlendiniz ortam gerildi kapatın telefonu zaman geçsin öyle konuşun
aay canım bu babetin fiyatını nasıl öğreniriz sanırım benim gelinlik ayakkabım bu olucak
aklımdan çıkmıyo daha güzeli de yoktur sanırım
selam herkese
mousee allah ağzınızın tadını artırsın canım
benim de sabah moralim çok bozuktu kızlar
anlatıyım biraz
bir ay önce falan kayınvalidemlere koltuk mobilya beğenmeye gitmiştik 3 gün kalıp dönmüştük uzakta olduğumuz için gidemiyoruz her zaman o yüzden gittik beğendik ve geldik ailemle
şimdi
dün aşkımla kayınvalidem salon takımı aldığımız yere gitmişler
ben krem kenarları da beyaz olarak beğenmiştim kadın katolog yok gelicek demişti
dün bakmışlar katolog gelmiş aşkım foto çekmiş bana at demiştim atmış dün net yoktu bende sabah bide ne göriyim renk kumbeji
hemen aradım aşkımı bu değil krem değil diye annesini arıyo beni arıyo ben kızdım bu ne ben istemiyorum diye
bu halimle konuşamam dedim ağlıyorum bide sinir oldum
sonra kayınvalidem gitmiş yine kadın krem yok demiş daha açık kum beji olsun diye anlaşmışlar eve gelmiş kaynanam bende dedim ben istemiyorum açığını koyusunu
sonr a dedi pudra pembesi vardı faalan dedi sen ara orayı ben veriyim telefonu dedi tamam dedim
aradım koltukçuyu
dedim ben krem demiştim kum beji istemiyorum açığı veya koyusu dedim dedi pudrası var o zaman dedim nişanlım çeksin foto dedim olursa o renk olsun dedim oda dedi akşam kapalıyızz biri gelsin alsın katoloğu akşam da nişanlınız çeker öyle karar verirsiniz
olur dedim ve kapattım
kayın validem akşam gidecek alıcak ve aşkım çekicek msnden bakarım en iyisi
böyle işte çok fena durumlar yaşadım
kimse bana kum beji demesin daha
kum bejinden nefret ettim şuan o derecede yani arkadaşlar
yaşlı evi gibi