eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

*** birde kına taçları vardı kızlar eklemeyi unutmuşum
paketi 5 tl, paket içerisinde 5 tane vardı.

Eki Görüntüle 385538

aaa ına taçları çok güzel ama benim kınayla düğün bir arada olucağından istemem

canım merak ettim. nasıl oluyor ikisi bir arada. benim bir arkadaşım yapacak öyle ama nasıl olacak bilmiyor..
senden biraz bilgilendirsen ben anlatırdım ona

canım bende pek bilmiyorum ailemde dışa evlenen ilk olucam
şimdi kına ve düğün aynı gecede olucak erkek tarafında da sadce düğün olucak hatta düğünde nikah kıyılacak
ilk geceye gelinliğim ile çıkacağım oynıcaz falan filan derken kına vakti gelicek sonra odaya gidip abiye giymeyi düşünüyorum kınalığımı giyeceğim kına yakılcak falan işte tabi takı ne zaman olucak bilmiyorum oda ayrı bir mesele:26:
sanırım gece sonuna kadar kınalığım ile kalacağım :26:
izmirde salı istnbulda c.tesi olucak arada vakit var onu da şöyle düşündük cuma gelir kayınvalidem kayınpederim aşkım falan gelin alma amaçlı beni alırlar 1 2 ablamda yanımda olur birlikte istanbula gideriz cumrtesi inince eve eşyaları düzeriz ablamlar falan yaparlar bende kuaföre yallah akşamda düğün olur 2 3 gün sonra da balayı

anladım canım teşekkür ederim bilgilendirmen için , o zaman sizde de kına bayan erkek karışık olacak

Yavv mousse ve liberti sizinkilerle benimkiler aynı benim nişanlımın ailesi de ne gelir ne arar ne düğünle vs le ilgilenirler,bide beni eleştitrler.başta çok kavga ettim nişanlımla ama huylu huyundan vazgeçmiyor kabullendim artık hiiiiç ilgilenmiyorum,huzurum daha iyi ha tabi şurası var ben onları öyle kabullendiysem onlarda beni böyle kabul edecek,siz anladınız

Günaydın Eylül gelinleri

Ben gayet iyi anldım kuzum seni..

canım o kadar takma kafanı yaa. bak hayır demiyo kimse üzme kendini istediğin gibi yaptır herşeyini.
ohh ne güzel diyorum işte emin önüne gitmek lazım arkadaş bende düğüne yakın bakıcamm canım

anlıyoruz canım hemde nasıl anlıyoruz. allah bunları bildiği gibi yapsın ne diyelim.

Günaydın kızlar..ben iyiyim şükür sizleri sormalı... 4 ay kaldı artık...Bugün ayrı bir mutluyum..Her ayın 9'u benim için güzel bir gün olacak
ohhh zaman su gibi akıyo benimkilerde hala tık yok ben yetiştiremicem hiçbişeyimi yaaww..

günaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzzz???

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın

hemen bakıyorum

Ben baktım bir gelinlik beğendim ama biri kapmış çoktan...Ayakkabılarda 70 tl ben biraz daha ucuz olsun istiyorum ya..sonuçta babet olacak ve bir kez giycem...

Bunu beğenmiştim ama kapmışlar haahhah İnternetten gelinlik alamam ben galiba ya güvenemem..Ama hoşmuş...

Herkese günaydınlar Haftasonu internete giremedim o yüzden şimdi görüyorum yazdıklarınızı kızlar. Ben cuma dayanamadım aradım zaten konuştuk biraz. Ama daha yüzyüze görüşemedik, görüşünce ayrıca bir yüzyüze konuşmamız lazım. Biz aslında nişanlanmadan önce bu kadar uzun sürmezdi tartışmalarımız ama ne olduysa nişandan sonra oldu... Evlenene kadar idare etcez artık umarım ondan sonrasında bunları yaşamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…