- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.247
- 248
nişanlımla aynı boydayım canım başka çaresi yok 169 oda 169 bazen ben uzun bile duruyorum gibime geliyo mecbur babet
o zaman yapacak bişey yok canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nişanlımla aynı boydayım canım başka çaresi yok 169 oda 169 bazen ben uzun bile duruyorum gibime geliyo mecbur babet
Sen bilirsin tabiki şekerim..O şekilde daha iyi olcak diyorsan öyle olur..Allah hepimizin işlerini rast getirsin kuzum.
Ayy 2500'mü bende çok beğenmiştim ama o kadar para veremem zaten gelinlik 21 konyadada yok Ama indirim yaparlar herhalde 2200'e falan bağlarsınız tatlım..Bu model süper bence.
Aynen aynen bizdede durum böyle bende babet giycem...bakıyorum netten ama çok pahalı ya babetlerde gelinlik için
canım o zaman hazır yaptırsana belki daha ucuza gelir
Sanemiko Shop
bak burası varmış cnaım özel tasarım yapıyomus
nişanlımda öyle dedi canım fiyatları bilmiyorum ama bana pahalı gldi araştıralım dedi bakalım biraz araştırma yapıcaz
Tatlım bende gelinliğe en fazla 2000 bütçe verebilirim bence o bile fazla yani ama yapıcak bişi yok. bende araştırcam bakalım.
bir bakayım ayakabılara inş güzel bişey bulurum :26:
bencede pahalı ama 500 ucuza yaptırıcam diye de istemediğim bi yerde diktirmek yada istemediğim bi model giymek istemiyorum. bakalım hayırlısı
kızlar nasılsınız? ben uzun zamandır giremiyorum foruma ya çok yoğun işler kafamızı kaldıramıyoruz çok özledim buranın muhabbetini ama kimsecikler yok sanırım :S
kızlar nasılsınız? ben uzun zamandır giremiyorum foruma ya çok yoğun işler kafamızı kaldıramıyoruz çok özledim buranın muhabbetini ama kimsecikler yok sanırım :S
kızlar benm hiçbir hazırlığım yok annemn el işleri dışında ayyyy napcam ben yetişir umarm bu hafta sonu porselen ve çatal kaşık takımlarından başlayacağım offffffffff
kızlar benm hiçbir hazırlığım yok annemn el işleri dışında ayyyy napcam ben yetişir umarm bu hafta sonu porselen ve çatal kaşık takımlarından başlayacağım offffffffff
kızlar havadanmıdır bilmem çok canım sıkkın yaaa
o zaman yapacak bişey yok canım
oluyo canımnişanlılığın sitresinden etrafın sitresinden takma kafana
oluyo canımnişanlılığın sitresinden etrafın sitresinden takma kafana
ben de bu aralar dengesizlik başladı. bi seviniyorum bi üzülüyorum. havadan mı ? evlilik stresinden mi anlamadım valla.
sağol tatlım saldırıcak bi yerler arıyorum nişanlım nasibini arada almaz inşş