eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

nişanlımda öyle dedi canım fiyatları bilmiyorum ama bana pahalı gldi araştıralım dedi bakalım biraz araştırma yapıcaz

canım o zaman hazır yaptırsana belki daha ucuza gelir

Sanemiko Shop
bak burası varmış cnaım özel tasarım yapıyomus

nişanlımda öyle dedi canım fiyatları bilmiyorum ama bana pahalı gldi araştıralım dedi bakalım biraz araştırma yapıcaz

Tatlım bende gelinliğe en fazla 2000 bütçe verebilirim bence o bile fazla yani ama yapıcak bişi yok. bende araştırcam bakalım.
bir bakayım ayakabılara inş güzel bişey bulurum :26:

Tatlım bende gelinliğe en fazla 2000 bütçe verebilirim bence o bile fazla yani ama yapıcak bişi yok. bende araştırcam bakalım.
bir bakayım ayakabılara inş güzel bişey bulurum :26:

bencede pahalı ama 500 ucuza yaptırıcam diye de istemediğim bi yerde diktirmek yada istemediğim bi model giymek istemiyorum. bakalım hayırlısı

bencede pahalı ama 500 ucuza yaptırıcam diye de istemediğim bi yerde diktirmek yada istemediğim bi model giymek istemiyorum. bakalım hayırlısı

Tabiki tatlım...ama bir gez bakalım belki bu modelde senin üstünde hoş durmucak..Bende nette çok beğendiğim bir model vardı denedim uzun boylu ve zayıf olunca değnek gibi oldum içinde hiç yakışmadı bir denemek lazım modeller herkein fiziğine cuk diye oturmuyor

kızlar nasılsınız? ben uzun zamandır giremiyorum foruma ya çok yoğun işler kafamızı kaldıramıyoruz çok özledim buranın muhabbetini ama kimsecikler yok sanırım :S

kızlar nasılsınız? ben uzun zamandır giremiyorum foruma ya çok yoğun işler kafamızı kaldıramıyoruz çok özledim buranın muhabbetini ama kimsecikler yok sanırım :S

hoşgeldin canım :) evet uzun süre gelmedin. merak ettim seni. nasılsın? düzel dimi durumlar?

hoşgeldin canım kimseler uğramaz oldu artık valla özledik!!!
gelinlik modeli koydım hazır gelmişken bi fikir atıversene

kızlar benm hiçbir hazırlığım yok annemn el işleri dışında ayyyy napcam ben yetişir umarm bu hafta sonu porselen ve çatal kaşık takımlarından başlayacağım offffffffff

kızlar benm hiçbir hazırlığım yok annemn el işleri dışında ayyyy napcam ben yetişir umarm bu hafta sonu porselen ve çatal kaşık takımlarından başlayacağım offffffffff

Tatlı yetişir merak etme ...çarşıya çıktığın anda birsürü şey alıp geliyorsun...hiç sıkma canını..Para varsa herşey biranda alınıveriyor...

ah canımmm benimde hiçbişryim yok deertte etmiyorum zamanı gelince olurrr

hoşgeldin canım :) evet uzun süre gelmedin. merak ettim seni. nasılsın? düzel dimi durumlar?

ben de bu aralar dengesizlik başladı. bi seviniyorum bi üzülüyorum. havadan mı ? evlilik stresinden mi anlamadım valla.

sağol tatlım saldırıcak bi yerler arıyorum nişanlım nasibini arada almaz inşş

kızlar stresten oluyo gerçekten bende dün bu kına olayları yüzünden bomba gibiydim bugün ailemle konuştuk içim rahatladı çok o nasıl olucak bu nasıl olucak işlerine girdimi çıkamıyoz işin içinden
olan da o gariplere oluyo tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…