- 11 Mart 2012
- 57
- 0
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kızlar gibi düşünüyorum.. en rahatımız bile bence stres oluyordur şu dönemde ki ben hiç rahat biri değilimdir normalde de hep panik:/
Allah hepimizi en az şekilde, hatta hiç yara almadan şu dönemi atlatabilmeyi nasip etsin..
Amin kızlar inş. bir an evvel geçiririz şu dönemi hayırlısıyla sağolun destekleriniz için
Amin kızlar inş. bir an evvel geçiririz şu dönemi hayırlısıyla sağolun destekleriniz için
kına yyerimi de tuttuk az önce geç bile kalmışız hiç yer kalmamış perşembe olucaktı salıya aldık mecburen çok rahatladım yaa
kına yyerimi de tuttuk az önce geç bile kalmışız hiç yer kalmamış perşembe olucaktı salıya aldık mecburen çok rahatladım yaa
günaydın canım hadi gözün aydın
Günaydın kızlarrr...
Çok sevindim tatlım hayırlı olsun Çok eğlenceli güzel bir kına olur inş.
saol canım
amiiin canımm çok teşekkür ederimhepimizinki öyle olur inş.
günaydın kızlar bu kına olayı erkene alındı ya bizim işler de karıştı:2: perşembe olsaydı çok iyiydi o gece istanbuldan gelip minibüs ile kınayı yapıp beni götüreceklerdi gelin alınıyo ya kız evinden öyle
biz cuma ist olucaktık ablamlar da benimle gelicekti çeyizi düzecektik cumartesi de düğün olucaktı
şimdi ssalıya kaydı kına düğün cumartesi gelicekler ama beni götüremiyecekler sonra tekrar mı almaya gelecekler yoksa ben ayağımla mı gidecem istanbulaaa
offffffffffffff işin içinden çıkan anlayan varsa yardım etsin zira sıkıntılardayım
saol canım
amiiin canımm çok teşekkür ederimhepimizinki öyle olur inş.
günaydın kızlar bu kına olayı erkene alındı ya bizim işler de karıştı:2: perşembe olsaydı çok iyiydi o gece istanbuldan gelip minibüs ile kınayı yapıp beni götüreceklerdi gelin alınıyo ya kız evinden öyle
biz cuma ist olucaktık ablamlar da benimle gelicekti çeyizi düzecektik cumartesi de düğün olucaktı
şimdi ssalıya kaydı kına düğün cumartesi gelicekler ama beni götüremiyecekler sonra tekrar mı almaya gelecekler yoksa ben ayağımla mı gidecem istanbulaaa
offffffffffffff işin içinden çıkan anlayan varsa yardım etsin zira sıkıntılardayım
Tatlım benim kuzenimde dışarı gelin gitti..Ptesi burada, c.tesi orada düğün oldu..Ptesi gecesi bizim kısı götürdüler yanında 2 kişi ile bilikte ama dayım burada nikahı kıydrırttı zaten buradada düğün oldu...Bence salı senide götürsünler..yoksa çok zor olur tekrar gel seni al falan..Seninde tek başına gitmen olmaz bence yani...
bence tek gitme canım siz planınızı bozmayın bitek kına için toplanın sonuçta düğün tarihin aynı çeyiz alma muhabbeti yine gününde olsun bence..
öyle 3 gece orada kalmış oluyoruz canım çok oluyo öyle annemler bişi demedi kafamda soru işaretleri off bu durumu hiç sevmiyorum
öyle 3 gece orada kalmış oluyoruz canım çok oluyo öyle annemler bişi demedi kafamda soru işaretleri off bu durumu hiç sevmiyorum
sıkıntı yapma boşuna herşey olması gerektiği gibi olucak zaten. daha sonra baktığında boşuna üzmüşüm kendimi diceksin. tadını çıkarmaya bak bence
Tatlım benim kuzeniminde öyle oldu...Boş vakitlerinde hep gezmişler çok ğlenmişler...3 gece ağırlayıverirler sizi..Yanında zaten 2 kişi yeter diğerleride sonra kendileri gelir tatlım...Sıkma canını aileler hallederler bunu.
haklısın canım
hayırlısı olsun canım bu mantıklı aslında ama ne biliyi iişte 3 gece çok geliyo bana rahatsız olurum ben:26:
Olmazsın tatlım artık onlar senin ailen hem orada yanında 2-3 kişi ounca alışman daha kolay oluyor şekerim...Sonra biranda tek başına kalmak daha kötü oluyor..kuzenim hep iyiki 3 gül kalmışınız yanımda yoksa naparadım alışmadan çok yabancılık çekerdim diyor tatlım.
çok saol yardımın için biraz rahatladım
Rahatla tatlım..herşey yoluna girer..sendede bir fikir olmuş olsun aileler ne dicekler bakalım...Öptüm seni sıkma kendini
evet canım iyi oldu şimdi bende bıraktım ailelere zaten naparlarsa yapsınlar