eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

baya iyimiş . neler içeriği hepsi var mı?
bir de markasını istesem çok mu ayıp ederim acaba

hepsi içinde tatlım komidinler dokunmatik lambası yanııyorr gardolabıda öyle otomatik frenli kendi kapanıyor tuvalet masası aynası da öyle özelliklerini anlatıyorum Markası sanırım cemre tatlım

:)nasıl tamamlıcaz bu kdar az zamanda bunları bilemiyorum allah yardımcımız olsun:))

benimde 2 eylül düğünümmm kızzllarrr :) salon tamam balayı tamam başkada bişicik yok :)

ohhh daha ne olsun canım hayırlısıyla geriside gelir.benim gideceğim yerdeki salonum tamam ama memleketimdeki salon tutulmadı daha ve balayına sanırım malesef gidemicez(((

çok güzel canım hayırlısıyla kullanırsın inşallah ağız tadıyla

evinizde şahane görünüyor canım benim evinde dışı böyle

:)nasıl tamamlıcaz bu kdar az zamanda bunları bilemiyorum allah yardımcımız olsun:))

amiinnnn:26: 5 ay var ben çoğunu haziranda alıcam inşallah para biriktiriyorum kendi çapımda:26: küçük şeyleri alıyorum zaten netten 5 10 tl olanları inşallah hayırlısıyla tamamlarız 1200 tl gibi bişey olucak elimde az çok çoğu alırım diye düşünüyorum:26:

ohhh daha ne olsun canım hayırlısıyla geriside gelir.benim gideceğim yerdeki salonum tamam ama memleketimdeki salon tutulmadı daha ve balayına sanırım malesef gidemicez(((

benimde kendi memleketimdeki salon tutulmadı oda haziranda tutulacak:18::18: inşallah uyguna bir yer buluruz:26:

canım hepsi çk güzel güzel günlerde kullanın inşşş

aynen canım al benden de o kadar

canım biran önce gün alın yoksa bulamazsınız benden söylemesi

ya evet haklısın yarın muhakkak salon işini halletmeliyiz :) havalar iyice soğumadan düğünüm olsun istiyorum 10 eylülü geçmese iyi olacak.

ya evet haklısın yarın muhakkak salon işini halletmeliyiz :) havalar iyice soğumadan düğünüm olsun istiyorum 10 eylülü geçmese iyi olacak.

valla canım biz 2 ay oldu tutalı29 eylülü zor bulduk umarım istediğin tarihte bulursun

kızlar bazen böyle çok yoğunlaşıyorum şu nasıl olcak bu nasıl olcak daha yapılacak çok şey var diye, bazen de bütün isteğim gidiyor biran önce nasıl olcaksa olsun diyorum ( niye böyle oluyor yaa?? şuan o moddayım mesela(

her şey zamanında güzel canım ufak tefek şeyler al arada sırada mutfağına oyalan ben öyle yapıyorum mesala haziran gibi diğer kalan eşlarımı da tamamlıcam inşallah gelinlik bakmaya başlıcam ohhh daha 7 kilo vermem lazım:18::18:

aceleci davranıyorum sanırım..
hevesleniyorum önce sonra sıkılıyorum:)
gelinlikçi ayarladım gerçi pek gezmedim direk ablamın gelinliğini diken moda evine gittik:) gelinlikte de çok model baktıkça kafam daha çok karışıyor
ilk provaya gitcem haftaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…