eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

ben bu aileleri anlamıyorum takılar gelin ile damadındır. Kalkıp ailelerin bene kalsın yok calınır falan demesi kulağa hiçte hoş gelmiyor. Evelenebilecek kadar büyüğüz ama malımıza sahip çıkamayacak kadar küçük :)))

ayy bende üşenmesemde başlasam ne güzel olur yaaa. bu arada balayı için bende alıp alıp kenara koymaya bşladım. yada bnu evde giyerim deyip alıp koyuyorum canım inş bende zayıflayabilirim

ya mantıken bakınca öyle. ama benim yeni evli arkadaşımla kocası markete gitmiş 10 dk düşün bi gelmişler ev altı üstüne gelmiş hırsız girmiş. hiç açılmamış pijama takımından tut altınlara kadar herşeyi gitmişti kızcağızın. inan takip ediyolar aslında yeni evlenmiş insanları. ama yine de bırakmayı düşünmüyorum ben

gÜnaydın kızlar..hatta tünaydın...
Tatlım bizde aynı durumdayız nişanlımın ailesi bir mendil bile almadılar bize...Allaha havale ettim onları borç harç evlencez bizde..Takıları biz şimdiden konuştuk nişanlımla sadıç oluyor bizde gelin damada yardımcı olmak için görebşendiriyorlar...çok güvendiğimiz bir çiftvar. onlar her zaman yardım ettiler bize halada ediyorlar...Takı töreninden sonra onlar alcak altınları .... ben kayınvalideme bir gıdım güvenmiyorum çünkü.

Son düzenleme:

tünaydın canım sardıç aslında mantıklı ama bizim öyle ailece çook yakın bi arkadaşımız yokki. dur ama mantıklı bu bi düşüniyim ben

tünaydın canım sardıç aslında mantıklı ama bizim öyle ailece çook yakın bi arkadaşımız yokki. dur ama mantıklı bu bi düşüniyim ben

[:

Kesinlikle düşün canım arada olan ve tarafsız olan o olacak. Kimse laf edemicek. Niye kız tarafında kaldı niye erken tarafında kaldı diye kimse içine fesatlık giremicek kuzum..Biz böyle bir orta yol bulduk.

Kesinlikle düşün canım arada olan ve tarafsız olan o olacak. Kimse laf edemicek. Niye kız tarafında kaldı niye erken tarafında kaldı diye kimse içine fesatlık giremicek kuzum..Biz böyle bir orta yol bulduk.

güzel bir orta yol bende birilerini buluyım

hoşgeldin canım tabiki buyur gel hazırlıklar ne alemde

canım bizim hazırlıklar bitti sayılır mobilyalar alındı ev boyanıyor şuan fortmanto ve merdiven altına dolap ypılıyor avizeler seçildi sadece benim mutfak için alacağım malzemeler eksik ve banyo için sabunluk takımları ütü masası çamaşırlık falan eksik

Hoşgeldin tatlım..Maşallah bitmiş hazırlıklar seninde..O küçük şeylerde bir günde alınır gider.
Mmmouse bende şükür iyiyim tatlım. Bizde çok yoğunuz ne yazıkki. C.tesi gelsin artık yani.

Canım herşeyin harikaaaaaa. süper güle güle kullan...Mutfak masanın beyazını beğendim bende alıcam inş. Yemek odan ve yatak odanda harika..

saol canım çok teşekkür ederim bende bayıldım alırken hep beyaz olsun dedim her şey çok komiktim o gün ama olsun istediğim oldu hep

canım güle güle kullan hepsini, daha önce bakmışmıydım hatırlamıyorum ama tekrar baktım, hepsi çok güzeller, ağız tadıyla kullanın inşallah

canım güle güle kullan hepsini, daha önce bakmışmıydım hatırlamıyorum ama tekrar baktım, hepsi çok güzeller, ağız tadıyla kullanın inşallah

çok saol canım baktıysan da yeniler ekledim bisürü onları görmüş oldun çok teşekkür ederim hepimiz inşallah hepimizin ağzının tadı bozulmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…