eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

evet canım çok ii olur yürüyüş için.yenişehir tarafını nişanlıma bi sormam lazım aslında bende biliyorum izmiti üniyi izmitte okudum ama çok ta aman aman bilmiyorum.2+1 evde oturmak istiyorum.yeni yapılan evler içinde vardır herhalde dimi,bide tatlım kiralar ne kadar fikrin var mı?

yerine göre kiralarda değişiyo cnım ben 3+1 istiyorum yenişehirde 500 civarı ama çarşı içi 800 den başlalr. tepelerde yine 500 600 civarı falan 2+1 ler daha ucuz olur sanırım. bu dediğim yerdede var 2+1 ler bence bi hafta sonu gel birlikte bakın. akarca var yahya kaptanın yukarısı ordada 400 civar ıevler ama 2+1 leri çok küçük..

canım benim nişanlım da öyle oldu, ekmek yemeyi kes, makarna pilav vs de 4 kaşık ye yemek ile birlikte, bir ayda 4-5 kilo verdi, aynı zamanda da yürüyüş yap, spor da önemli tabi ama önce boğaz :))

canım ekmek nerdeyse normaldede hiç yemem zaten sevmem. sitenin içinde spor salonu var ama eve gidicne üşeniyorum inip spor yapmaya. bakalım havalar biraz düzelsin en kötü site etrafınfa günde 10 tur falan atmayı düşünüuorum tempolu umarım işe yarar

canım bence hiç dert etme sen istemesende düğün yaklaştıkça kendiliğinden gidecek onlar :))

ya bu arada listemizde olan hatunlarımız nerelerde acaba aloooo
yaa bişi sorucam ben. şimdi biz herşeyi nişanlımla birlikte yapıcaz kredi çekicez sonra da düğünden gelen paralarla falan kapamayı düşünüyoruz. nişanlımın ailesi bişey yapmayı bırak napıyosunuz diye bile sormaz. düğün akşamı takılar takıldıktan sonra ben bu altınları annemlere versem ayıp olurmu kim gelip alırki onları nişanlımın ailesine Allah var yukarda yalan diyemem güvenemiyorum

çok saol canım tavsiyelerin için bu dediğin yerlere bakıcam.

canım bizde kendimiz yapıcaz eşyalarımızı...canım bnde düşünüyorum o.nu bizim kendi çantamıza konulsa olmaz mı acaba?nasıl ki bu adetler yaaa...bu adetler ii hoşta bazende çok kasıyo beni.

rica ederim canım kafana takılan bişeyler olursa sorabilirsin yine düğün yaklştımı kuaför fotoğrafçı vs içinde yardımcı olabilirim istersen

aynen canım ya saol.ben seni arkadaşlarıma ekliyim o zamn ulaşmam daha kolay olur ok?senn düğün ne zamn olucaktı?ben izmitteyken fethiye caddesinde serkan vardı o.na gidiyodum aslında ama başka yerlerde bakmam lazım tabiki

canım bizde kendimiz yapıcaz eşyalarımızı...canım bnde düşünüyorum o.nu bizim kendi çantamıza konulsa olmaz mı acaba?nasıl ki bu adetler yaaa...bu adetler ii hoşta bazende çok kasıyo beni.
valla o kalabalıkta nerene saklıcaksınki canım çalınma ihtimali çok yüksek o yüzden illa birine emanet etmek lazım ama kime işte

kabul ettim canım. benim 29 eylülde ben nişanımda özlem&halil e gittim makyajımda saçımda çok güzel oldu ve hiç bozulmadı. düğünde de oraya gitmeyi düşünüyorum.

Canım nişanlının ailesine takılarını verme bence benım fıkrım madem güvenmiyorsun

nasıl yani takıları annene vereceksin onlarınmı olacak yoksa geri alacakmısın

Kızlarrr yardım edinn yaa dün akşam bernardoya gidip 12 kişilik yemek takımımı(1.400)kahvaltı takımımı(300)çatal kaşık takımımıda (700)tlye aldım.1.720 nakit verdiğim için indirimli olrak toplam 1.920 tlye almış oldum.bugun gelip bernardo şikayet.com girip hayretler içinde kaldım.bana şuan ellerinde olmadığını 3 ay içinde teslim ediliceği söylendi meğer herkese aynı sey söyleniyormuş.ve dahada geç geldiğini söylüyolar ayrıca defolu ürün yada kırık teslim edildiğide çok oluyomuş ve bu tarz sorun karşısında çokda uğraştırıyolarmış(resmen çöktümm bide şimdi okuduğum farklı bı topikde çatal kaşığı iyi olmadığınıda söylüyolar aranızda kullanan varmı memnun olan yada,olmayan
yada alıp teslimatında sorun yaşayan LÜTFEN YARDIMCI OLUNNNN..çok canım sıkıldı...(

merhaba kızlarr...kına keselerini ve nikah şekerlerini kendim yapmak istiyorum ama nasıl yapabilirim bana yardımcı olurmusunuz??

Canım nişanlının ailesine takılarını verme bence benım fıkrım madem güvenmiyorsun
ama öyle bir ortamı nasıl hazırlıcam bilmiyorum ki

nasıl yani takıları annene vereceksin onlarınmı olacak yoksa geri alacakmısın

yok canım emanet olarak vericem düğünden sonra geri alıcam tabiki
bu arada bizde ailelerimizden yardım almıcaz kendimiz yapıcaz onun biraz birikmişi var mobilyaları öyle halletsek halı perde beyaz eşya düğün takı 25.000 oluyor
evet canım biz mobilyalarımızı aldık geçen seneden beri ödüyo zaten yarısından çoğu bitti. bizde 20000 kredi çekip herşeyimizi öyle halletmeyi düşünüyruz.

canım ben hiçbişryimi bernardodan almadım hepsi karacadan nasıldır hiç bilmiyorum duymadımda..

merhaba kızlarr...kına keselerini ve nikah şekerlerini kendim yapmak istiyorum ama nasıl yapabilirim bana yardımcı olurmusunuz??
canım daha biz o hzırlıklara başlamadıkki :44:

canım hırsızlık muhabbetini bahane etseniz, bir de naçizane fikrim sen bu konuda muahatap olma hiç kayınvalidenlerle, ilk akla gelen damadın ailesi olur, hırsızlıktan korkuyoruz o yüzden senin ailende kalmasını uygun gördük dese nişanlın,

bir diğer seçenek de o akşam karışıklığa getirip vermek olur heralde, bizim yengeler gider takıları almaya gelin odasına, sizde nasıl olur bu durum

canım nişanlıma diyemem ki senin ailene vermek istemiyorum diye.. ya yapmazlar biliyorum ama şeytan işte dürtüyo beni. kendi aileme dhaa çok güveniyorum doğal olarak tabiki oda kendi ailesine güvenir. ben nişanlımı düğüne yakın bir yoklarım bakalım ne düşünüyo..
bizde öyle bir adet yok canım bakalım yaşayıp öğrenicez

o zaman o konuya fazla takılma bence, destek yoksa köstek bari olmasınlar ama senin paranda da gözleri yoktur eminim, arkadaşım da kendi annesine vermişti ama nasıl akmıştı olaylar hatırlamıyorum hiç, damadın annesi gelmedi odaya, arkadaşımın annesi gitti, onda da kendi annesine güvensizlik vardı ya alırsa diye, sen iyisi mi çaktırmadan say altınlarını sayabildiğin kadar.

Bir de o paralar zaten yoktu diye düşün sonuçta daha gelmedik paraların üstünden bir sürü hayalimiz var ama eksilse de eksilsin napalım yabancıya gitmiyo :)) (züğürt tesellisi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…