• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Kızlar ben tuaf olmaya başladımm bıyandan mutluyum sewdiğim insanla evleniyorum 5 ayım kaldı.biyandan ailemle aramda 2 satt mesafe olucak ben annemı ufak yaşta kaybettim onun için aileme çok düşkünüm özellıklede erk.kardeşime oda ağlayıp duruyo gizli gizli halbukı hep yanında olmak ıstıyorum:(ablam var ama yınede kıyamıyorum ona biz büyüttük çünkü onu püff ne bilimm yaa offf off..

Canım bende aıleme çok düşkünüm otobüsle uzaklıgım 15 saat ucakla 1,5 saat ve aılemden hıc ayrılmadım unıversıteyı bıle aılemın yanında okudum... Allah yardımcımız olsun ınsan oglunun özelliği bu her koşula herşeye alışıyor... Sıkma canını....

aynen canım bende 2 saat uzaklık da olucam ama artık kendi evimiz olcak bi aile olucaz zor olcak ama bi zaman sonra alışıcaz insan nelere alışmıyor ki tatlıım :31:

Kesinlikle katılıyorum insan nelere alışmıyorki...

teşekkür ederim canım.

eeee hafta sonu hava çok güzeldi neler yaptınız anlatsanıza kızlarrr...:ssz:

Hafta sonu alışveriş yaptım canım nişanlımın ailesini ziyarete gidicez hediyeler aldık...

Günaydın kızlar iyi haftalar herkese :3:

Biz de perşembe akşamı tartıştık nişanlımla o günden beri konuşmuyorduk sebebi de eften püften şeyler yani hepsi stresten oluyor. Bugün benim romantik nişanlım işyerime çiçek göndermiş özür dilemiş ayy kıyamam ben ona yaa :48:

Teşekkürler canım sanada iyi haftalar ...Çok güzel bir süpriz olmuş :)

meraba kızlar,

konu başlığı eylül gelinleri olarak ama eylül gelini olmayı arzu edenleri de kapsar umarım :))

ben aranıza yeni katıldım kabul eder misiniz :21:

Hoşgeldin umarım eylül gelinini olursun hersey gonlunce olsun...

Hep bir bahaneleri var zaten yaa :1: Normalde benimki sevgililer gününde filan hayatta almaz vay efendim normalde 1 tl olan çiçeğe sırf sevgililer günü diye 5 tl verip bile bile kazıklanacakmış :9: İşte anca böyle kavga edince ve de suçlu olduğunu bilince ya da doğum günümde :17:

Ay bu erkekler hepmı boyle ya sevgılıler gunune takmıs bır durumda...

selam kızlarrr bende geçen hafta size beğendğm gelinliği paylaşmştım :) Çok mu erken olur diye düşünüodum ama o kdr yer gezdm hiç birini beğenmedim indrirmide yakalamk içinde gelinliğimi aldımmmmmmmmmm :21: çok çok mutluyum sizinlede mutluluğumu paylşmk istedim :) dün konştk ve ayarladk eylüle doğru tekrr ölçülerimi alıcaklar düğüne yakın alıcam gelinliği:) Oh dedim valla rahatladm sanki :32: YAŞASIN 09.09.2012 :16:

Çok iyi yapmışın canım hayırlı olsun...

Eki Görüntüle 375574 Eki Görüntüle 375575

İşte gelinliğim :) Henna dan aldım özellikle kumaşı parıl parıl parlıyo :D Hep sade bişey istemştm bi de belim ince oldğu için çok şık durdu bence:) seçemeyenler en kısa zamanda istedklerini bulurlar inşallah canlarım :)

Canım cok guzel bende hennaya baktım ama begenemedım ama cok sıkmıs emınım sanada cok yakısmıstır

ya kızlar bırsey sorucam fıkır verın ben cay setımı caydalıgı ve cezve takımımı almadım... Hisara baktım cay tepsısı cezve takımı ve bır caydanlık 300 dıyorlar cay kasıgı tabagı ve sekerlıgı falan yok tavsıye edebılcegınız bır marka varmı bu fıyat uygun mu cok kararsız kaldım:(

$....jpg
selam arkadaşlar ben evlendim ama sizede fikir olması açısından gelin kınamı paylaşmak istedim

Canım gelinliğin çok güzelmiş güle güle giy inş. Şimdi seninkini görünce benim gelinlik de neymiş dedim, zaten daha öncede bir konu açmıştım ön kısmıyla ilgili değişiklik istiyorum ama bir türlü bulamadım oofff offf :14:

Çok teşekkr ederm tatlım seninde gelinliğine baktım alt kısmında çok hareketli sevmiosan çok şık ve sade hatta ben üstünüde beğendm sende üstünün neresi hoş durmadı tam anlamadım ama kollu model yerine straplez ve üzeri işlemeli daha şık durabilir. yada tek kolu askılı gibi ama önemli olan senin hayalin ve nasıl bişey istediğin :) O yüzden içine en sinene neyse onu yaptır acelede etme daha zamanın var tatlım:16:

canım bence de gelinliğin çok güzelmiş güle güle giy inşallah.nick 07 antalyadamısın yoksa.eğer öyleyse tavsiye edebileceğin gelinlikçi ve düğün salonu var mıdır?

Evet canım bende antalyadayım :) Ben gelinlk olarak hep koleksiyon şeklnde çalışan dikim yapmayan biyer istiodum çünkü istedğimi görüp işte bu demeliydim öylede oldu netten henna nın kataloğuna bakarken bikaç tane dikkatimi çekmşti ama insanın üzerinde çok ayrı oluo gelinlk normalde başkasını daha beğenmştm ama bu okdr yakıştı ki.. bi süre düşündkten sonra indirimi yakalamk için aldım bende :) Henna nın karşınıda aysira var o da aynı şeklde çalışıyo çok güzel modeller var tabi zevkine göre. genelde ışıklara baktım ben tatlım. sen baktın mı hiç biyere? Düğün salonuda poyraz düğün salonunu tuttuk alt kattaki salonunda ve çok beğendk ışıkları masaları giydirmeleri süslemeler çok şıktı canım hem bi tanıdığmızındı yer. ondan önce sineye, karalara baktık ama en çok içimize o sindi..

Canım bende aıleme çok düşkünüm otobüsle uzaklıgım 15 saat ucakla 1,5 saat ve aılemden hıc ayrılmadım unıversıteyı bıle aılemın yanında okudum... Allah yardımcımız olsun ınsan oglunun özelliği bu her koşula herşeye alışıyor... Sıkma canını....

Kesinlikle katılıyorum insan nelere alışmıyorki...

Hafta sonu alışveriş yaptım canım nişanlımın ailesini ziyarete gidicez hediyeler aldık...

Teşekkürler canım sanada iyi haftalar ...Çok güzel bir süpriz olmuş :)

Hoşgeldin umarım eylül gelinini olursun hersey gonlunce olsun...

Ay bu erkekler hepmı boyle ya sevgılıler gunune takmıs bır durumda...

Çok iyi yapmışın canım hayırlı olsun...

Canım cok guzel bende hennaya baktım ama begenemedım ama cok sıkmıs emınım sanada cok yakısmıstır

Yinede üzerinde bi kaç model deneseydin çünkü insan giyince çok farklı biri oluoyo :) İnşallah en kısa zamanda sende bulursun hayalindeki tatlım çok teşekkr ederm beğendğin için :)

Çok teşekkr ederm tatlım seninde gelinliğine baktım alt kısmında çok hareketli sevmiosan çok şık ve sade hatta ben üstünüde beğendm sende üstünün neresi hoş durmadı tam anlamadım ama kollu model yerine straplez ve üzeri işlemeli daha şık durabilir. yada tek kolu askılı gibi ama önemli olan senin hayalin ve nasıl bişey istediğin :) O yüzden içine en sinene neyse onu yaptır acelede etme daha zamanın var tatlım:16:

Evet canım bende antalyadayım :) Ben gelinlk olarak hep koleksiyon şeklnde çalışan dikim yapmayan biyer istiodum çünkü istedğimi görüp işte bu demeliydim öylede oldu netten henna nın kataloğuna bakarken bikaç tane dikkatimi çekmşti ama insanın üzerinde çok ayrı oluo gelinlk normalde başkasını daha beğenmştm ama bu okdr yakıştı ki.. bi süre düşündkten sonra indirimi yakalamk için aldım bende :) Henna nın karşınıda aysira var o da aynı şeklde çalışıyo çok güzel modeller var tabi zevkine göre. genelde ışıklara baktım ben tatlım. sen baktın mı hiç biyere? Düğün salonuda poyraz düğün salonunu tuttuk alt kattaki salonunda ve çok beğendk ışıkları masaları giydirmeleri süslemeler çok şıktı canım hem bi tanıdığmızındı yer. ondan önce sineye, karalara baktık ama en çok içimize o sindi..

canım günaydın.ben daha gelinlik araştırmaya başlamadım sıra ona gelemedi malesef:50:işte burdan sayenizde fikir almaya çalışıyorum.düğün salonu olarakta benim düğünüm aslında izmitte olucak.burda kınam olucak ama kınamında solnda olmasına karar verdik bide nişanlımın tarafından pek kimse gelemicek,o yüzden çok büyük bi yer olmasına gerek yok diye düşünüyorum,daha küçük daha fiyatı uygun bi yer bakıyorum canım.bildiğin uygun fiyata tavsiye edebileceğin bi yer var mı canım?

Günaydın kızlar... Ya üstü ben hep ufak kolu olan bir model istemiştim o gün giydiğimde bu modelin pek içime sinmedi kol kısmı, kime sorduysam hem buradaki kızlar hem de çevremdekiler ön kısmına hareket lazım dediler. Şimdi ön kısmını nasıl değiştirebilirim onu düşünüyorum. Sağ kısmındaki organze tülü değişip fransız gübürlü bir tül mü koydursam ya da ara ara işleme mi yaptırsam su yolu gibi bilemiyorum ama o ön kısmı fena halde gözüme batıyor şu an :41:

canım günaydın.ben daha gelinlik araştırmaya başlamadım sıra ona gelemedi malesef:50:işte burdan sayenizde fikir almaya çalışıyorum.düğün salonu olarakta benim düğünüm aslında izmitte olucak.burda kınam olucak ama kınamında solnda olmasına karar verdik bide nişanlımın tarafından pek kimse gelemicek,o yüzden çok büyük bi yer olmasına gerek yok diye düşünüyorum,daha küçük daha fiyatı uygun bi yer bakıyorum canım.bildiğin uygun fiyata tavsiye edebileceğin bi yer var mı canım?

canm nerden gelin geliyosun izmite bende izmitliyim nerde olucak düğünün..

Günaydın tatlım sanada. Anladım ozaman daha küçük düğün salonları vardr mutlaka ben büyük olanlardan bikaç tanesine baktığm için çok bilmiorum ama senin anlattıklarına göre size en uygun Dallar Düğün Salonu bence orası hem küçük hem maliyetide düşük geçende arkadşımın kınasında ordaydık. Dallar güllükte biliosunudr zeybekoğlu düğün salonunn yanında tatlım. Gelinlk içinde daha çok zamann var zaten benm gibi bu kadar erkenden alanda pek yoktur heralde :9:

Günaydın tatlım sanada. Anladım ozaman daha küçük düğün salonları vardr mutlaka ben büyük olanlardan bikaç tanesine baktığm için çok bilmiorum ama senin anlattıklarına göre size en uygun Dallar Düğün Salonu bence orası hem küçük hem maliyetide düşük geçende arkadşımın kınasında ordaydık. Dallar güllükte biliosunudr zeybekoğlu düğün salonunn yanında tatlım. Gelinlk içinde daha çok zamann var zaten benm gibi bu kadar erkenden alanda pek yoktur heralde :9:

evet canım dalları sordum fiyatı uygun diğer salonlara göre.arkadaşın kınasında da gelinlik giydimi ben önce gelinlik,sonra kına yakılırken bindallı giymeyi düşünüyorum düğünümde burda olmayacağı için...

Günaydın kızlar... Ya üstü ben hep ufak kolu olan bir model istemiştim o gün giydiğimde bu modelin pek içime sinmedi kol kısmı, kime sorduysam hem buradaki kızlar hem de çevremdekiler ön kısmına hareket lazım dediler. Şimdi ön kısmını nasıl değiştirebilirim onu düşünüyorum. Sağ kısmındaki organze tülü değişip fransız gübürlü bir tül mü koydursam ya da ara ara işleme mi yaptırsam su yolu gibi bilemiyorum ama o ön kısmı fena halde gözüme batıyor şu an :41:

Tatlım benim ya nasıl streslenmiş çok iyi anlıorum seni Şimdi bi yerden sonra herkes ne dese boş. önemli olan senin ne istediğin iyice düşün kendin nasıl istediğine karar ver herkesin zevkide farklıdır sonuçta. geçende bi düğüne gittim kızın gelinliği dümdüzdü sadece üzerinde çok az işelemelr vardı yani herksde çok beğendi gelin olmuştu sonuçta herkes ogün mutlaka prensesler gibi oluo sen çok kafana takma :16:

evet canım dalları sordum fiyatı uygun diğer salonlara göre.arkadaşın kınasında da gelinlik giydimi ben önce gelinlik,sonra kına yakılırken bindallı giymeyi düşünüyorum düğünümde burda olmayacağı için...

Onun düğünüde ant da oldu evlernn orda müsait yer olmadığı için düğün salonu tuttular canım ondan normal abiye sonra bindallı giydi. Sizin taraf seni gelinlkli göremicek diye düşünüosan kesnlkle gelinlk giy sonrada bindallı giyersin iki düğün gibi olacak sonuçta sizin, hem benim ablamda öyle yapmştı 2 yerde düğün olmuştu

Onun düğünüde ant da oldu evlernn orda müsait yer olmadığı için düğün salonu tuttular canım ondan normal abiye sonra bindallı giydi. Sizin taraf seni gelinlkli göremicek diye düşünüosan kesnlkle gelinlk giy sonrada bindallı giyersin iki düğün gibi olacak sonuçta sizin, hem benim ablamda öyle yapmştı 2 yerde düğün olmuştu

evet canım aynen öyle iki düğn gibi olucak o yüzden giymek istiyorum tatlım.

Back