kızlar gelincikler benimde düğünüm 7 eylülde cumaya denk geliyor salon tutuldu ben yatak odamı aldım diğerlerini ayarladık ama daha alınmadı kesin karar veremedim ne zor işmiş bu ev döşeme işi yaa
hayırlı olsun canımpanik yapma acele etme daha zamanımız var sıkma kendini keyfini çıkara çıkara yap
kızlar gelincikler benimde düğünüm 7 eylülde cumaya denk geliyor salon tutuldu ben yatak odamı aldım diğerlerini ayarladık ama daha alınmadı kesin karar veremedim ne zor işmiş bu ev döşeme işi yaa
hayırlı olsun canım. daha varmış sıkma canını, sabırla hallolur herşey
tüm bunları duyunca benim kendimi sıkmam gerektiği hissine kapılıyorum, bizim daha salonumuz bile tutulmadı :))
Kiraya gideceğimiz için büyük eşyalar 2 ay kala falan alınır diye planlıyoruz ama ıncık cıncık illaki bir sürü eksik çıkacak
Benim düğünüm yok bırakın düğünü adayım bile yok..Allah sizleri mutlu etsin ne güzel telaşlardır bunlar kim bilir?
Ömür boyu huzurlu olsun yuvanız inşallah
Yinede üzerinde bi kaç model deneseydin çünkü insan giyince çok farklı biri oluoyo :) İnşallah en kısa zamanda sende bulursun hayalindeki tatlım çok teşekkr ederm beğendğin için :)
Eki Görüntüle 375948
selam arkadaşlar ben evlendim ama sizede fikir olması açısından gelin kınamı paylaşmak istedim
Benim düğünüm yok bırakın düğünü adayım bile yok..Allah sizleri mutlu etsin ne güzel telaşlardır bunlar kim bilir?
Ömür boyu huzurlu olsun yuvanız inşallah
ya kızlar ben çok dobik oldum zayıflamam lazımmm
canım yürüyüş yapabilrsen vaktin varsa yap derim su içmek ve yürümek bana çok ii gelmişti.canım bide izmit merkezdeki evleri biliyorum yürüyüş yolundaki deprem sonrası evler.yeni yapılanma var mı canım?
Canım bende aıleme çok düşkünüm otobüsle uzaklıgım 15 saat ucakla 1,5 saat ve aılemden hıc ayrılmadım unıversıteyı bıle aılemın yanında okudum... Allah yardımcımız olsun ınsan oglunun özelliği bu her koşula herşeye alışıyor... Sıkma canını....
Kesinlikle katılıyorum insan nelere alışmıyorki...
[Doğru haklısın senınde durum vahim inş evleneceğimiz insanlara değer pişman olmayız canım allah hepimizin yüzünü güldürsün.hepimiz çok mutlu olalımm..
canım merkeze depremde bişey olmadı ki... eski evler aynı halde duruyor. ama tepelere çok fazla yeni ev yapıldı. ordan bakabilirsiniz. biz yenişehir taraflarında tutmayı düşünüyoruz bizde kiraya çıkıcaz. eğer sizinde ev belli değilse orlara bakabilirsiniz. orda şehir yapılanma başladı hep tepe değil hem yüksek kat değil hemde kiralar ucuz..
bu arada eve gidince çok üşeniyorum yaa günde 2 lt yakın su içiyorum ama yürüyüş sıfır tabi havalar güzelleşsin artık izmitte yürüyüş yolunda yürüyüşe başlarız nişanlımla oda dobik oldu :))
Hep bir bahaneleri var zaten yaaNormalde benimki sevgililer gününde filan hayatta almaz vay efendim normalde 1 tl olan çiçeğe sırf sevgililer günü diye 5 tl verip bile bile kazıklanacakmış İşte anca böyle kavga edince ve de suçlu olduğunu bilince ya da doğum günümde
canım benim nişanlım da öyle oldu, ekmek yemeyi kes, makarna pilav vs de 4 kaşık ye yemek ile birlikte, bir ayda 4-5 kilo verdi, aynı zamanda da yürüyüş yap, spor da önemli tabi ama önce boğaz :))
Canım bende aıleme çok düşkünüm otobüsle uzaklıgım 15 saat ucakla 1,5 saat ve aılemden hıc ayrılmadım unıversıteyı bıle aılemın yanında okudum... Allah yardımcımız olsun ınsan oglunun özelliği bu her koşula herşeye alışıyor... Sıkma canını....
Kesinlikle katılıyorum insan nelere alışmıyorki...
[Doğru haklısın senınde durum vahim inş evleneceğimiz insanlara değer pişman olmayız canım allah hepimizin yüzünü güldürsün.hepimiz çok mutlu olalımm..
amin canım inşallah 3 yıl oyle uzaklara dayanmak zorundayım ınsallah 3 yıl sonra aılemın yanına donecegız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?