eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kızlar gelincikler benimde düğünüm 7 eylülde cumaya denk geliyor salon tutuldu ben yatak odamı aldım diğerlerini ayarladık ama daha alınmadı kesin karar veremedim ne zor işmiş bu ev döşeme işi yaa

kızlar gelincikler benimde düğünüm 7 eylülde cumaya denk geliyor salon tutuldu ben yatak odamı aldım diğerlerini ayarladık ama daha alınmadı kesin karar veremedim ne zor işmiş bu ev döşeme işi yaa

hayırlı olsun canım panik yapma acele etme daha zamanımız var sıkma kendini keyfini çıkara çıkara yap

hayırlı olsun canım panik yapma acele etme daha zamanımız var sıkma kendini keyfini çıkara çıkara yap

tüm bunları duyunca benim kendimi sıkmam gerektiği hissine kapılıyorum, bizim daha salonumuz bile tutulmadı :))

Kiraya gideceğimiz için büyük eşyalar 2 ay kala falan alınır diye planlıyoruz ama ıncık cıncık illaki bir sürü eksik çıkacak

hayırlı olsun canım. daha varmış sıkma canını, sabırla hallolur herşey

ama ben çok sabırsızım hemen olsun istiyorum evi hayal ederken uyku uyuyamıyorum,
ama dediğiniz gibi daha erken var zamanımız ben aceleciyim sadece

aynen canım 2 ay kala herşeytiniz hallolur ama salonu tutun derim ben. yoksa açıkta kalma ihtimaliniz yüksek..

Benim düğünüm yok bırakın düğünü adayım bile yok..Allah sizleri mutlu etsin ne güzel telaşlardır bunlar kim bilir?
Ömür boyu huzurlu olsun yuvanız inşallah

Yinede üzerinde bi kaç model deneseydin çünkü insan giyince çok farklı biri oluoyo :) İnşallah en kısa zamanda sende bulursun hayalindeki tatlım çok teşekkr ederm beğendğin için :)

Canım nişanlım şehir dışında ben gelmeden giyme gelinlik ben görmek istiyorum üzerinde de dedi bende kırmamak için giymiyorum

Benim düğünüm yok bırakın düğünü adayım bile yok..Allah sizleri mutlu etsin ne güzel telaşlardır bunlar kim bilir?
Ömür boyu huzurlu olsun yuvanız inşallah

sağl canım Allah hayırlısıyla sana da nasip etsin inşş

ya kızlar ben çok dobik oldum zayıflamam lazımmm

canım yürüyüş yapabilrsen vaktin varsa yap derim su içmek ve yürümek bana çok ii gelmişti.canım bide izmit merkezdeki evleri biliyorum yürüyüş yolundaki deprem sonrası evler.yeni yapılanma var mı canım?

canım merkeze depremde bişey olmadı ki... eski evler aynı halde duruyor. ama tepelere çok fazla yeni ev yapıldı. ordan bakabilirsiniz. biz yenişehir taraflarında tutmayı düşünüyoruz bizde kiraya çıkıcaz. eğer sizinde ev belli değilse orlara bakabilirsiniz. orda şehir yapılanma başladı hep tepe değil hem yüksek kat değil hemde kiralar ucuz..

bu arada eve gidince çok üşeniyorum yaa günde 2 lt yakın su içiyorum ama yürüyüş sıfır tabi havalar güzelleşsin artık izmitte yürüyüş yolunda yürüyüşe başlarız nişanlımla oda dobik oldu :))

Son düzenleme:

canım benim nişanlım da öyle oldu, ekmek yemeyi kes, makarna pilav vs de 4 kaşık ye yemek ile birlikte, bir ayda 4-5 kilo verdi, aynı zamanda da yürüyüş yap, spor da önemli tabi ama önce boğaz :))

hahahah ay bunların hepsi aynı fabrikadan çıkma sanırım çok güldüm ya aynı benimkiii

canım benim nişanlım da öyle oldu, ekmek yemeyi kes, makarna pilav vs de 4 kaşık ye yemek ile birlikte, bir ayda 4-5 kilo verdi, aynı zamanda da yürüyüş yap, spor da önemli tabi ama önce boğaz :))

yaa bende kilo verdiremiyorum nişanlıma... ben verdikçe o alıyo bendekileri sankii bak düğün salonuna yanlız yürücen bu gidişle diyorumm... yüzükleride taktık ya artık hiç tın yok umursamıyo... vercem de vercem diyo... ne zaman verceksee :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…