• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

ayyy aynı benm nişanlım. hergün alsam bu kadar şaşırmazsın :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1:

Hep bir bahaneleri var zaten yaa :1: Normalde benimki sevgililer gününde filan hayatta almaz vay efendim normalde 1 tl olan çiçeğe sırf sevgililer günü diye 5 tl verip bile bile kazıklanacakmış :9: İşte anca böyle kavga edince ve de suçlu olduğunu bilince ya da doğum günümde :17:

ctesi ablamın bebek okuması vardı ordaydım çoookk yoruldum pazar günü sefkülümle gezdik hava çok güzeldi. açlık oyunlarının kitabını okumuştum filmini yapmışlar kitabı çok güzeldi nişanlımıda tuttum kolundan akşam sinemaya gittik ama film çok durağandı nişanlım sıkıldı o ofladıkça bana daral geldi haftasonu hemencicik geçiverdi şimdi uyukluyorum :31:

bizde çiçek olayı kalktı artık canım ne mutlu sana. benimki inat normalde almıyosam kavga edince göndermenin anlamı yok diyo kaçmak için bahanelerrr bahanelerr. hatta sevgililer gününde gül almış çok şaşırmıştım bak demişti her zaman alsam böyle şaşırmazsın :1: bi daha tartışmayın öyle :9:

Ben kitabı okumadım ama herkez çok övüyordu bende gitmek istiyorum filme. Sen şimdi böle deyinde gidesim gelmedi. Senin hafta sonun çok güzel geçmiş Her hafta sonun bundan daha iyi olsun canım :21:

meraba kızlar,

konu başlığı eylül gelinleri olarak ama eylül gelini olmayı arzu edenleri de kapsar umarım :))

ben aranıza yeni katıldım kabul eder misiniz :21:
buyur canım hoşgeldin aramıza. :16: bu arada avatarın korkutucu :1:

Hep bir bahaneleri var zaten yaa :1: Normalde benimki sevgililer gününde filan hayatta almaz vay efendim normalde 1 tl olan çiçeğe sırf sevgililer günü diye 5 tl verip bile bile kazıklanacakmış :9: İşte anca böyle kavga edince ve de suçlu olduğunu bilince ya da doğum günümde :17:
bahaneler hep aynı canım yaa bende aslında önemsemiyorum ama kadın milleti işte fırsatını buldumu söylenmeden edemiyo :24::23:
ben diyorum bana fırsat verme bende konuşmuym diyorum gülüyo :9:

Ben kitabı okumadım ama herkez çok övüyordu bende gitmek istiyorum filme. Sen şimdi böle deyinde gidesim gelmedi. Senin hafta sonun çok güzel geçmiş Her hafta sonun bundan daha iyi olsun canım :21:
canım kitabı 3 seri ve sanırım 3 kitabı 1.5 haftada falan okudum. çook güzel sinemaya gideceğine kitabını tavsiye ederim. filmide aslında senaryoya göre durağan gitmesi gerekiyodu bide sonunu bilince pek keyifli olmuyomus :1:

mmouse neden korkutucu geldi avatarım, bebişin gözlerini çok sevdimdi been

kızlar benim yardıma ihtiyacım var bana fikir verin :((

düğün tarihimi 29 eylül olarak istiyorum ancak geçen hafta karar verdiğimiz için güzel yerlerin hepsi dolu, yakın tarih olarak ancak 6 ekim var.

İki salon arasında kaldım

Salon Prenses

ve

Bursa Karlıtepe Düğün Salonları - Bursa Prestij Düğün Salonu & Bursa Star Düğün Salonu prestij salon - tasarımı tamamen değişmiş daha aydınlık ferah renkler kullanılmış, yeni halini yüklememişler çünkü hala devam ediyo yeni eklemeleri

sıkıntı şurada prensesin salon çok güzel ama cts gündüz, bence düğün için cts gündüz hoş değil ve gündüz düğünleri büyülü gelmiyo bana

karlıtepe de 5-10 merdiven kadar alta iniyosun ona taktım, bodrum kat gibi diye. Sizin fikirleriniz neler paylaşır mısınız?

düğün tarihimi 29 eylül olarak istiyorum ancak geçen hafta karar verdiğimiz için güzel yerlerin hepsi dolu, yakın tarih olarak ancak 6 ekim var.

Salon Prenses

ve

Bursa Karlıtepe Düğün Salonları - Bursa Prestij Düğün Salonu & Bursa Star Düğün Salonu prestij salon - tasarımı tamamen değişmiş daha aydınlık ferah renkler kullanılmış, yeni halini yüklememişler çünkü hala devam ediyo yeni eklemeleri

sıkıntı şurada prensesin salon çok güzel ama cts gündüz, bence düğün için cts gündüz hoş değil ve gündüz düğünleri büyülü gelmiyo bana

karlıtepe de 5-10 merdiven kadar alta iniyosun ona taktım, bodrum kat gibi diye. Sizin fikirleriniz neler paylaşır mısınız?

gözleri zombi gibi ondan korkutucu geldi :1:
canım içine hangisi siniyosa onu seç bence bu bir kere olan çok özel bir gün bide bana da gündüz düğünleri çok güzel gelmiyo akşam olsun daha iyi. bikaç merdiven aşağı inmek salon ferahsa o kadar da önemli değil bence :34:

Salon Prenses

ve

Tatlım salon prenses çok şık yaaa. Benimde nişan-kınam c.tesi gündüz olacak. Pazarda nikahım gündüz olacak ne yazıkki akşamlar dolmuş ama içerisi gece görüntüsünde olunca sorun olmuyor..Tabi düğün gece olsa daha güzel olur ama ayyy bilemedim yaa..
Prestijde değişmiş diyorsun tatlım eğer o da güzelleşmişse orası olsun ama salon prenses daha bir şık sanki..Hoş bu görüntüler yanıltıyor canlı görmek lazım.

gözleri zombi gibi ondan korkutucu geldi :1:
canım içine hangisi siniyosa onu seç bence bu bir kere olan çok özel bir gün bide bana da gündüz düğünleri çok güzel gelmiyo akşam olsun daha iyi. bikaç merdiven aşağı inmek salon ferahsa o kadar da önemli değil bence :34:

aynen öyle canım ben de gündüz düğünlerini sevmiyorum çok renksiz hanımlar eğlentisi gibi geliyo, büyüsü kaldırılmış gibi. Sanırım ikisi de içime sinmedi içime sinen de cebime sinmiyo :)) tekrar karlıtepe ile görüşeyim bakayım diğer salonlardaki müsaitlik durumu nedir, ne değildir, olmazsa tarihte oynama yaparız, hem yaz hem istediğin salon olmuyo öle tabi :((

aynen öyle canım ben de gündüz düğünlerini sevmiyorum çok renksiz hanımlar eğlentisi gibi geliyo, büyüsü kaldırılmış gibi. Sanırım ikisi de içime sinmedi içime sinen de cebime sinmiyo :)) tekrar karlıtepe ile görüşeyim bakayım diğer salonlardaki müsaitlik durumu nedir, ne değildir, olmazsa tarihte oynama yaparız, hem yaz hem istediğin salon olmuyo öle tabi :((

ha 1 hafta önce ha 1 hafta sonra ne farkeder canım yaa 6 ekim de olsun içine sinen olsun. bak bizde haziran yaparız diyoduk ama istediğimize göre yer bulamayınca 3 ay sonrasına atmak zorunda kaldık olsun içime sinen olsun geç olsun problem yok benim için. sonuçta 1 kere olucak içimde bişey kalsın istemem. bu arada sizin salon fiyatları nasıl?

selam kızlarrr bende geçen hafta size beğendğm gelinliği paylaşmştım :) Çok mu erken olur diye düşünüodum ama o kdr yer gezdm hiç birini beğenmedim indrirmide yakalamk içinde gelinliğimi aldımmmmmmmmmm :21: çok çok mutluyum sizinlede mutluluğumu paylşmk istedim :) dün konştk ve ayarladk eylüle doğru tekrr ölçülerimi alıcaklar düğüne yakın alıcam gelinliği:) Oh dedim valla rahatladm sanki :32: YAŞASIN 09.09.2012 :16:

selam kızlarrr bende geçen hafta size beğendğm gelinliği paylaşmştım :) Çok mu erken olur diye düşünüodum ama o kdr yer gezdm hiç birini beğenmedim indrirmide yakalamk içinde gelinliğimi aldımmmmmmmmmm :21: çok çok mutluyum sizinlede mutluluğumu paylşmk istedim :) dün konştk ve ayarladk eylüle doğru tekrr ölçülerimi alıcaklar düğüne yakın alıcam gelinliği:) Oh dedim valla rahatladm sanki :32: YAŞASIN 09.09.2012 :16:

hayırlı olsun canım :) bende merak ettim gelinliği tekrar ekleyebilirsen sevinirim.
ben de 09.09.2012 :16::16: yaşasın :16:

ha 1 hafta önce ha 1 hafta sonra ne farkeder canım yaa 6 ekim de olsun içine sinen olsun. bak bizde haziran yaparız diyoduk ama istediğimize göre yer bulamayınca 3 ay sonrasına atmak zorunda kaldık olsun içime sinen olsun geç olsun problem yok benim için. sonuçta 1 kere olucak içimde bişey kalsın istemem. bu arada sizin salon fiyatları nasıl?

Fiyatlar bize çok cazip geldi o yüzden de kaçırmak istemiyoruz, bi de çok geniş geniş bir ortamda evlenme şansımız yok maalesef mayısta abimin eylül-ekimde benim olacağı için böyle şeylere çok paramızı dökmek de istemiyoruz, ama tabi biz bayanların içi gidiyo yine de.

ekim cts gündüz prenses 2,500
ekim cts gece karlıtepe prestij 2,500

Dün gold a gittik, yeni açılan nilüfer salonu için öyle bir anlattı ki, rüyaya dalıyosunuz resmen anlatırken, masal gibi...

$HGB0020(1).jpg $HGB0020(2).jpg

İşte gelinliğim :) Henna dan aldım özellikle kumaşı parıl parıl parlıyo :D Hep sade bişey istemştm bi de belim ince oldğu için çok şık durdu bence:) seçemeyenler en kısa zamanda istedklerini bulurlar inşallah canlarım :)

Eki Görüntüle 375574 Eki Görüntüle 375575

İşte gelinliğim :) Henna dan aldım özellikle kumaşı parıl parıl parlıyo :D Hep sade bişey istemştm bi de belim ince oldğu için çok şık durdu bence:) seçemeyenler en kısa zamanda istedklerini bulurlar inşallah canlarım :)

Yaşasın 09.09.2012 :32::32:
Tatlım eminim güzel olmuştur. Çok hoş bir gelinlik..Çok zevkli bir seçin yapmışın..Hayırlı olsun.

hayırlı olsun canım darısı almayanların başına artık :9::32:

Fiyatlar bize çok cazip geldi o yüzden de kaçırmak istemiyoruz, bi de çok geniş geniş bir ortamda evlenme şansımız yok maalesef mayısta abimin eylül-ekimde benim olacağı için böyle şeylere çok paramızı dökmek de istemiyoruz, ama tabi biz bayanların içi gidiyo yine de.

ekim cts gündüz prenses 2,500
ekim cts gece karlıtepe prestij 2,500

Dün gold a gittik, yeni açılan nilüfer salonu için öyle bir anlattı ki, rüyaya dalıyosunuz resmen anlatırken, masal gibi...
ayy fiyatları uygunmuş canım yaa biz 4000 tl ye tuttuk valla :31:

Eki Görüntüle 375574 Eki Görüntüle 375575

canım çook güzel içine sine sine almışsın ne güzel melekler gibi olursun inşşş :34:

Canım gelinliğin çok güzelmiş güle güle giy inş. Şimdi seninkini görünce benim gelinlik de neymiş dedim, zaten daha öncede bir konu açmıştım ön kısmıyla ilgili değişiklik istiyorum ama bir türlü bulamadım oofff offf :14:

Back