• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kızlar havalardanmıdır sulardan mıdır nedir bilmiyorum çok daralıyorum ben ya...30 eylüle çok az kalmış gibi geliyo.işyerimde hiç durmak istemiyorum çalışmak istemiyorum.eksiklerime para yetmicekmiş,yada eksikler hiç bitmicekmiş gibi geliyo...bunun gibi bir sürü şey...daraldım daraldım.bunalımlardayım sanırım:43::43::43::43:

kızlar havalardanmıdır sulardan mıdır nedir bilmiyorum çok daralıyorum ben ya...30 eylüle çok az kalmış gibi geliyo.işyerimde hiç durmak istemiyorum çalışmak istemiyorum.eksiklerime para yetmicekmiş,yada eksikler hiç bitmicekmiş gibi geliyo...bunun gibi bir sürü şey...daraldım daraldım.bunalımlardayım sanırım:43::43::43::43:

Canım dur sakin ol..Bir ara bende de olmuştu tatlım. Rahatlamaya çalış canım. herşey yolunda gidecek kötü düşünceleri kafandan uzak tutmaya çalış canım. Sevdiğinle kavuşmana yakın zaman kaldı diye kendine sürekli hatırlat canım ben öyle yaparak yendim bu durumu :)

Canım dur sakin ol..Bir ara bende de olmuştu tatlım. Rahatlamaya çalış canım. herşey yolunda gidecek kötü düşünceleri kafandan uzak tutmaya çalış canım. Sevdiğinle kavuşmana yakın zaman kaldı diye kendine sürekli hatırlat canım ben öyle yaparak yendim bu durumu :)

saol canım.işte arada sırada uğruyolar bana:50:inşallah herşey ii olur.ALLAH'IM bi yoluna koymuştur inşallah.:50:

bende biizm kızlar nerde diyorum:92:
Vayyy hanımlar bizi terkedip burda yeni muhabet kurmuşsunuz:30:
Hııhhh pıhhh küstüm size :19::19::19::122::113::88:

hıhhh ben Ağustos geliniyim bi kere :33::33::33:
Havamı da atarım ohhh ohhh:21::21::21:

sizden daha önce evlencem yaa oh yaaa kıskanın yaa:9::9::9::9::8:
:64::64::64::64::66::66::66::62::62::62:

1 ayımı kıskancan hıhhh hiçe kıskanmam bir kere...1 ay bile yok ya :9::9:
Ayy o gün gelsin canım önce senin düğününü kutlayalım sonra bizimkini hepimizin sırayla muhteşem düğünleri olsun :46:

canım bana da daha çok uzun zaman varmış gibi geliyo. karamsar olma valla bak ben çok rahatım benimde daha hiçbişeyim hazır değil :9:

Selam kızlar nasılsınız nikah işlemlerine başlayanlarınız var mı aranızda
yok canım düğünden 2 ay önce falan başvurmak yeterli oluyo öğrendim ben 5 ayı geçince nikah geçersiz oluyomus

bende biizm kızlar nerde diyorum:92:
Vayyy hanımlar bizi terkedip burda yeni muhabet kurmuşsunuz:30:
Hııhhh pıhhh küstüm size :19::19::19::122::113::88:
aaa sende gel hem orda et hem burda dimi :16:

hıhhh ben Ağustos geliniyim bi kere :33::33::33:
Havamı da atarım ohhh ohhh:21::21::21:

sizden daha önce evlencem yaa oh yaaa kıskanın yaa:9::9::9::9::8:
:64::64::64::64::66::66::66::62::62::62:
kıskanmadım iştee 1 ay daha anamlarla birlikte olucam :21: zaten korkuyorum da nasıl evli olucam ben diye :30: hem ağlarım hem giderim modeline en iyi örneğim sanırım :32::31:

1 ayımı kıskancan hıhhh hiçe kıskanmam bir kere...1 ay bile yok ya :9::9:
Ayy o gün gelsin canım önce senin düğününü kutlayalım sonra bizimkini hepimizin sırayla muhteşem düğünleri olsun :46:

Amin canım yaaa
Gelsin düğünler çalsın sazlar oynasın gelincikler:118::118::118:
Şaka yapıyorum seviyorum seni

canım bana da daha çok uzun zaman varmış gibi geliyo. karamsar olma valla bak ben çok rahatım benimde daha hiçbişeyim hazır değil :9:

yok canım düğünden 2 ay önce falan başvurmak yeterli oluyo öğrendim ben 5 ayı geçince nikah geçersiz oluyomus

kıskanmadım iştee 1 ay daha anamlarla birlikte olucam :21: zaten korkuyorum da nasıl evli olucam ben diye :30: hem ağlarım hem giderim modeline en iyi örneğim sanırım :32::31:

ayy o moda girmeyelim çıkamıyorum sonra anacığımı arıyorum telefonlda ağlamaya başlıyoruz gece yatana kadar devam ediyor:31:

Canım ya benım cumartesı kına pazar nikah olucak 1 hafta sonra antepte düğün pazar gunu nikah olacagı için şimdiden başvurmam lazımmış 3-4 eylülde yer yok birçok evlendirme dairesinde. Nişanlımda nisanın ilk haftası gelicek başlıcaz sağlık raporu falan sorduk 70 tl diyorlar bir kişi nasıl fiyat uygunmu diye soracaktım ama daha kimse başlamamış...

Canım ya benım cumartesı kına pazar nikah olucak 1 hafta sonra antepte düğün pazar gunu nikah olacagı için şimdiden başvurmam lazımmış 3-4 eylülde yer yok birçok evlendirme dairesinde. Nişanlımda nisanın ilk haftası gelicek başlıcaz sağlık raporu falan sorduk 70 tl diyorlar bir kişi nasıl fiyat uygunmu diye soracaktım ama daha kimse başlamamış...

Canım sağlık raporunu filan ücretsiz
Bizi belediye sağlık ocağına gönderdi
Kan alındı ücretsiz aldık sonucumuzu ???

Kızlar ben de bugün sağlık ocağına gittim kan aldılar pazartesi öğleden sonra çıkacak ama öğleden sonra aile hekimim olmadığı için sağlık raporunu salı sabahı gidip alacağım. Nikah için gün alma her belediyeye göre değişiyor kızlar herkes kendi belediyesini takip etsin bence... Mesela bizim belediye çoktan nikah günlerini vermeye başlamış biz de salı günü gidip alacağız inş. :17:

Şu nikah gününü alıp bir rahatlasak ya :) Acayip stresli bir iş yok gün kalmıcak yok almamız lazım yok saglık raporu falan:( NE stresli işler

Sağlık kurumunda çalıştığım için sağlık raporu sorunum yok hemen hallederim bunu buradan yarım gün içinde..Ama diğer işler sıkıntı ya :(

Back