eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

yaa offf kıskanıyorum sizi bizde daha hiçbir aksiyon yokkk

Şu nikah gününü alıp bir rahatlasak ya :) Acayip stresli bir iş yok gün kalmıcak yok almamız lazım yok saglık raporu falan NE stresli işler

Biz aldık canım evet yer kalmıyormuş araya ramazan girdiği için herkes ramazandan sonra düğün yapıyor o yüzden acele edin :S

günaydın kuşlarrrr..Kimse c.tesi çalışmıyor galiba

Ben çalısıyorum canım ve 3 yıldır alısamadım su cumartesı calısmaya

Biz aldık canım evet yer kalmıyormuş araya ramazan girdiği için herkes ramazandan sonra düğün yapıyor o yüzden acele edin :S

Valla nişanlıma söyledim nisanın 4 unde burda ılk ıs nıkahı halletmek inşallah aksılık cıkmadan hallederız...

Kızlar ben tuaf olmaya başladımm bıyandan mutluyum sewdiğim insanla evleniyorum 5 ayım kaldı.biyandan ailemle aramda 2 satt mesafe olucak ben annemı ufak yaşta kaybettim onun için aileme çok düşkünüm özellıklede erk.kardeşime oda ağlayıp duruyo gizli gizli halbukı hep yanında olmak ıstıyorumablam var ama yınede kıyamıyorum ona biz büyüttük çünkü onu püff ne bilimm yaa offf off..

aynen canım bende 2 saat uzaklık da olucam ama artık kendi evimiz olcak bi aile olucaz zor olcak ama bi zaman sonra alışıcaz insan nelere alışmıyor ki tatlıım

teşekkür ederim canım.

eeee hafta sonu hava çok güzeldi neler yaptınız anlatsanıza kızlarrr...

Senin adına sevindim tatlım..Ben hep hastanedeydim. c.tesi nöbetim vardı. Yengem ameliyat olsu dünde onun yanındaydık. Nişanlımım teyzeside rahim kanserinden ameliyat olmuştu başka şehirde yaşıolar..Çok şiddetli ağrısı olmuş cuma akşamı onlarda apar topar oraya gittiler. Bizim hiç güzel bir hafta sonumuz olmadı yani

kıyamammm geçmiş olsun canım. haftasonun biraz kötü geçmiş şimdi nasıllar peki bir sorun yoktur inşş

kıyamammm geçmiş olsun canım. haftasonun biraz kötü geçmiş şimdi nasıllar peki bir sorun yoktur inşş

Saol canımm benim..çok zor geçti hemde...Yengem geçen hafta ameliyat oldu baya zor geçti. Ameliyat sonrası baya komplikasyon oluştu. 2 gün bile yatmıcaktı 8-9 gün oldu bugün taburcu olacak inş. artık. Nişanlımın teyzesininde ağrıları hafiflemiş nişanlım dün döndü. kayınvalidem orada kaldı birkaç gün kalacak kardeşinin yanında. Ama ikiside bizi çok korkuttu yani. İnş ikisindende güzel haberler alıyoruz artık..Bugün iyiyim artık yani.

Son düzenleme:

çok çok geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda iyileşirler...

Günaydın kızlar iyi haftalar herkese

Biz de perşembe akşamı tartıştık nişanlımla o günden beri konuşmuyorduk sebebi de eften püften şeyler yani hepsi stresten oluyor. Bugün benim romantik nişanlım işyerime çiçek göndermiş özür dilemiş ayy kıyamam ben ona yaa

Saoll canım benim..Sen neler yaptın hafta sonu?
ctesi ablamın bebek okuması vardı ordaydım çoookk yoruldum pazar günü sefkülümle gezdik hava çok güzeldi. açlık oyunlarının kitabını okumuştum filmini yapmışlar kitabı çok güzeldi nişanlımıda tuttum kolundan akşam sinemaya gittik ama film çok durağandı nişanlım sıkıldı o ofladıkça bana daral geldi haftasonu hemencicik geçiverdi şimdi uyukluyorum

bizde çiçek olayı kalktı artık canım ne mutlu sana. benimki inat normalde almıyosam kavga edince göndermenin anlamı yok diyo kaçmak için bahanelerrr bahanelerr. hatta sevgililer gününde gül almış çok şaşırmıştım bak demişti her zaman alsam böyle şaşırmazsın bi daha tartışmayın öyle

ayyy aynı benm nişanlım. hergün alsam bu kadar şaşırmazsın

meraba kızlar,

konu başlığı eylül gelinleri olarak ama eylül gelini olmayı arzu edenleri de kapsar umarım :))

ben aranıza yeni katıldım kabul eder misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…