eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Ohh ohh kızlar bir bir gelmeye başladılar, hoşgeldiniz kızlarrrr
Bizim de bugün 1. ayımız :123:
1 ay önce bugün bu saatlerde gelin alıcı gelmişti, ağlıyorduk
ama şimdi çokk mutluyum maşallahh

Ohh ohh kızlar bir bir gelmeye başladılar, hoşgeldiniz kızlarrrr
Bizim de bugün 1. ayımız :123:
1 ay önce bugün bu saatlerde gelin alıcı gelmişti, ağlıyorduk
ama şimdi çokk mutluyum maşallahh

Allah bozmasın kuzucum bizdede herşey şimdilik yolunda umduğum gibi gidiyo herşeyy

Herkesin evliliği iyi gidiyor sanırım kızlar.çok sevindim yazılanları okuyunca.50 gün oldu evleneli ailemi görmeye gideceğiz bayramda heyecanlıyım:)umarım güzel geçer..

Allah bozmasın kuzucum bizdede herşey şimdilik yolunda umduğum gibi gidiyo herşeyy
ohh maşallah, Allah bozmasın tatlım, hiçbirmizinkini

Herkesin evliliği iyi gidiyor sanırım kızlar.çok sevindim yazılanları okuyunca.50 gün oldu evleneli ailemi görmeye gideceğiz bayramda heyecanlıyım:)umarım güzel geçer..
maşallah canım hepimize inşallah güzel bir bayram geçirirsiniz ailecek

merhaba arkadaşlar.ancak fırsat bulabildim ve girebildim.iyiki evlenmişim diyorum başkada birşey demiyorum :)
öpüyorum hepinizi :)

tesadüf olarak 5 ay sonra uğradım ve seni gördüm bunlardageçer gelmiş uzun aradan sonra artık 6 ayımız doldu 29unda mousse nerde acaba aynı gün evlenmiştik biz yaaa

evlilik icin en güzel aylardan biri bence: ))

Düğün fotograflarınızı bize cektirin sizin icin dahada masalsı bir gün yapalım ne dersiniz?

- merve özyılmaz photography

geçen sene bu zamanlar günde 10 defa okuyup, bilgimizi, heyecanlarımızı paylaştığımız topiğimiz. paniklerde olduğumuz günleeerrr...

evlilik çok güzel, çok farklı bir olaymış kızlar :))

bende varım bendee. 29 eylül de benim düğün tarihim ve evlilik gerçekten güzel bir şey. karşılıklı sevgi, saygı, anlayış olduktan sonra:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…