eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

walla canım açıkçası korunmayı bikaç ay düşünüyorum ben de..
yaşımız geldi nerdeyse 30a dayandı. daha da mı korunalım... Rabbim aratmasın, hepimize hayırlı evlat nasib etsin..
biraz başlangıc zamanları geçsin, sonra inşallah diye düşünüyorum.. hapın etkisi de bıraktıktan sonra devam ediomuş bi süre.. o yüzden ben de çok kullanma taraftarı değilim kendimce.. bikaç ay işte.. hepimizin hakkında herşeyin hayırlısı...

amin canım inşşş

kızlar televızyonumda geldı perdelerımız kaldı sadece önümüzdeki perşembe onlar gelıcek ve temızlık yapılıcak 2 gün sonrada yani eylül 2sindede çeyizim serilicek evim çok güzel oldu :)kına malzemelerımde hazır bindallım kaldı sadece yarında damatlık bakıcaz nişanlıma..ne günler devirdik hep birlikte ve artık mutlu sona çok az kaldı..:)

eksikler bitmeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzz

evettttt bitmiyoo ve bitmiycektee
:)) neyse canım kalanları da birlikte alırız onun da ayrı bi güzelliği var dimi ama

çookkkk güzelmiş canım gelin çiçeğinn bende pudra rengi istiyorumm bayıldım

slm kızlar nasılsınız hafta sonu full düğünlü geçirdim ben valla yoruldum bugün gelinlikçiye gideceğiz kesin almaya çok geç kaldık ya hala istediğim gibi bulamadım ama bi yerde gördüm çok şık duruyordu oraya gidip bakacağız beğenirsem hemen okeylicez ve alıcaz bakalım 33 gün kaldı bizim yaa çok heyecanlıyım ya bornozlarımızı falan yıkadı annem çeyize tozlu tozlu konmazmış havlularımızıda teker teker ütüleyip toplamaya başladık perşembe köşe koltuğumuz gelecek haftayada koltuk takımımız ve yemek odamız gelecek evimiz doluyoooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrr bu hafta tüllere bakacağız tülleri acele ettirmiyoruz çünkü 1 haftada dikiyorlar sonra daha bir ay var çeyize iki gün kala takılır camlara o zamana kadarda kırışır diyoruz anca bu hafta bakacağız kızlar halılarda bütün mobilyalar gelsin en sona alacağız

vişnelipasta canım geldi ya allah çok mutlu etsin seni bizi harika bir düğün yap canım

ne kadar az kalmışşş
ay maşallah herşey de tam..
darısı başımıza...
inş huzurla oturun yeni evceğizinizde girince eksik çıktıkça tamamlanır zaten

teşekkür ederim canım benimm inşallah daha güzelleri sizlerin olsun inşallah hep güzellikle hatırlayacağımız bir dönem olur. yalnız çok fena heyecanlıyım stresliyim mutluyum duygusalım hüzünlüyüm hepsini aynı anda yaşayabiliyorum. ama dikkat çok fazla tartışıyoruz
: )) .
Sen ne yaptın gelinliğini? temizlik işi tatlıyla haloldu inşallah.

canım yaa.. aslında bende bile var.. yani benim daha 35 gün var ama o his karmaşasını yaşıyorum ara ara..
haftasonu dr.a gittim, adetimin gecikmemesi tam gününde olması için bi hap verdi. dolayısıyla düğün öncesi reglim olmuş bitmiş olacak inş. ve doğum kontrol için yazz önerdi. düğünden önce kullanmaya başlıcam inş. ama daha etki etmez, diğer yöntemi de kullanın ilk ay dedi...

gelinliğimi miss defneye sipariş verdim, daha güvenilir bir yer gibi geldi bana.. ama hafta sonu gittiğim bir kuaför sinir etti beni, onların verdikleri türbanlar işe yaramaz oluyo filan dedi bakıcaz artık,zaten dha kuaför bulamadım

temizlik de hallettik aramızda, onlar bi çaresini bulacaklar.. annem çok ısrarcı cünkü,ben de bunun usulü budur diyor annem deyince bişey demedi nişanlım da..

salon takımına karar verdik, boyası ve kanepelerin kumaşını seçicez bugün inşallah.. yatak odaısna da karar verdik,sadece pazarlığı kaldı oturma odasının kanepelerini aldık kilimden, çok ciciler.. yavaş yavaş tamamlanacak inşallah eksiklerimiz.. mobilyalar hallolsun halı-perde bir günlük iş..sonra eksik mutfak ıvır zıvırları.. sonra da yerleşme telaşı inşallah..

bu arada biz de tartışıyorduk sürekli.. bayramın 3.gününden itibaren sonrası zehirdi.. neyse ki hsonuna sarkmadı.. sanırım herkeste çeşit çeşit bunalımlar olduğu için... birz daha anlaıyşlı davranıcaz inşallah birbirimize..

kızlar bizim de 14 eylülde düğün ; 13 ünde kına gecesi nasip olursa....ben ve ailem baya bi uzaktayız perşembe yola çıkcaz cuma ordayız bişeyleri halletmeye çalışcaz kınam da düğünüm de sanki karışık biraz :) hani 14 günde ne yapılırsa artık..dua edin güzel geçsin....(

NOT: benim eş durrumu tayinim bi türlü çıkmadı o yüzden böyle oldu )

var mı fikirleriniz bana yardımı olacak....

kızlarrr kızlarr, ben geldim, herkese iyi haftalar
herkesin az zamanı geldi, telaşeler son safhada:18::18:
hiç boş gün yok walla bende:26:
sizler ne alemsiniz?
bir de bişey sorucam sizlere, ankastreleri alıcaz bugün yarın fln. ben hep bosch istiyordum, ama beğendiğim fırın ellerinde yokmuş, bikaç yere sordum.. gelmesi de vakit alacak ama vaktimiz de yok.. araştırırken silverline diye bi marka tavsiye ettiler, sadece ankastre üretiyormuş.. çok da şık modelleri vardı, ama kullanışlı mıdır, iyi midir bilemedim, kararsız kaldım:26::44:
kullanan, duyan bilen var mı kızlarrr? yorumlarınız bekliyorum...

canım haklısın, benim de yaşım nerdeyse 30. fazla geç kalmamak lazım ama biraz borçları da hafifletmek lazım diyoruz:26:
Allah aratmadan versin inşallah herkese

Allah yardımcın olsun, inşallah güzel geçer canım..

meraba arkadaşlaaaar nasılsınızzzz benm nikaha 7 düğüne 13 gün var sadece vee çok heyecanlıyııım

meraba arkadaşlaaaar nasılsınızzzz benm nikaha 7 düğüne 13 gün var sadece vee çok heyecanlıyııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…