- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
anladım canım, benimkini de yarın alacağız sanırım, bakalım dedi nişanlım.
canım ben düğünden sonraki adetimde hap içmeye başlayacağım ve etkisi başlayana kadar başka yöntemler kullanacağız. hapa ne kadar geç başlarsam o kadar iyi olur mantığıyla hareket ettik. Fazla kullanmak istemediğim için. Ayrıca düğün öncesi adetimin düzenini bozsun istemedim
en azından bi tedavi için kullanıosun canım sen. ben şimdi başka imkanlar varken kendi vücudumu çok etkilemek istemiyorum. o yüzden maksimum 10 ay - 11 ay fln kullanırım hapı.. inşallah faydasını görürsün sen de tedavinin
nasıl bişey aldın canım foto yokmu foto
kızlaaaaaaar bugun gelin hamamım oldu harikaydııııı
son 6 gün
son 6 gün
merhaba kızlaarbenim de 18 günüm kaldı zaman çok hızlı geçiyormuş ama neyse ki hemen hemen herşeyimiz hazır. Mobilyalarımız, perdeler, halılar her şey tamamlandı. Bayramın 3. günü de güzel bir temizlik yaptık. Cumartesi de gelinliğimi alıyorum, balayımız ayarlandı, üstelik yasal izin olan 3 günlük evlilik iznimi sevgili genel müdürüm 5 gün olarak planlayabileceğimi de söyleyince nasıl sevindim anlatamam :) dün de gelin çiçeğimi aldım onu da sizlerle paylaşmak istiyorum :)
Eki Görüntüle 494085
neee 6 gün müü
ilk gelinimiz sen misin yoksaa
vişnelipasta canım geldi ya allah çok mutlu etsin seni bizi harika bir düğün yap canım
ne kadar az kalmışşş
ay maşallah herşey de tam..
darısı başımıza...
inş huzurla oturun yeni evceğizinizdegirince eksik çıktıkça tamamlanır zaten
teşekkür ederim canım benimm inşallah daha güzelleri sizlerin olsun inşallah hep güzellikle hatırlayacağımız bir dönem olur. yalnız çok fena heyecanlıyım stresliyim mutluyum duygusalım hüzünlüyüm hepsini aynı anda yaşayabiliyorum. ama dikkat çok fazla tartışıyoruz
: )).
Sen ne yaptın gelinliğini? temizlik işi tatlıyla haloldu inşallah.
canım haklısın, benim de yaşım nerdeyse 30. fazla geç kalmamak lazım ama biraz borçları da hafifletmek lazım diyoruz:26:
walla canım açıkçası korunmayı bikaç ay düşünüyorum ben de..
yaşımız geldi nerdeyse 30a dayandı. daha da mı korunalım... Rabbim aratmasın, hepimize hayırlı evlat nasib etsin..
biraz başlangıc zamanları geçsin, sonra inşallah diye düşünüyorum.. hapın etkisi de bıraktıktan sonra devam ediomuş bi süre.. o yüzden ben de çok kullanma taraftarı değilim kendimce.. bikaç ay işte.. hepimizin hakkında herşeyin hayırlısı...
Allah yardımcın olsun, inşallah güzel geçer canım..kızlar bizim de 14 eylülde düğün ; 13 ünde kına gecesi nasip olursa....ben ve ailem baya bi uzaktayız perşembe yola çıkcaz cuma ordayız bişeyleri halletmeye çalışcaz kınam da düğünüm de sanki karışık biraz :) hani 14 günde ne yapılırsa artık..dua edin güzel geçsin....(
NOT: benim eş durrumu tayinim bi türlü çıkmadı o yüzden böyle oldu )
var mı fikirleriniz bana yardımı olacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?