eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

slm kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr dün bütün mobilyalarımızı aldık koltuklarımızı yemek takımlarımızı köşe koltuğumuzuuuuuuuuuuuu, yatak odasını yaptırtıyorum hazırlardan istemedim. çok mutluyum kızlar yaaaa süper bir duyguymuş valla

bideeeeeeeee kına için salonumuzuda tuttuk sonundaaaaa 26 eylül kına 29 eylül düüğüüüünnnnnnn

benimde 15 eylül benim memlkekette 29 eylülde eşimin memleketinde olucak inşAllah hepimiz çok mutlu oluruz kızlarr bende gelinlik bakmaya başlarım yakında hakkımzda hayırlısı bir ömür mutlulukla yaşlanırız inşALLAH

kızlaaaaaaaaaaar bana gülmeyin ama gelinliğimi giyince yine şok geçirdim ve unttum resim çekilmeyi bayramdan sonra teslim alıyorum

yok canım,annem çok ciddi bu konuda.. mobilyalar geldikçe temizlik yapmak mecburi olacak zaten.. 10 kere yapmak istediğimden değil ama öyle oluyor mecburen.. valla anlaştık gibi o konuda da, 15.kata çıkıp cam silinmeyeceğini idrak etti diye düşünüyorum.. herşeyiyle temizlenir, eşyalarımız yerleştikçe ben zaten yapıcam,annemler zaten gelirler.. tadını o zaman çıkarırız... [/QUOTE]

haklısın canımm bişeyde ısrar ediyolarsa üstelememk lazımm vardır annelerin bir bildiği

slm kızlar napıyorsunuzzz çok yakında evli çıtır gelincikler

bubabur nasıl unuttun yaaa

ayscgr canım çok az kalmış yaaa bizimde son 50 güüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlaaaaaaaaaaar bana gülmeyin ama gelinliğimi giyince yine şok geçirdim ve unttum resim çekilmeyi bayramdan sonra teslim alıyorum

ama nedeeğğğnnn
walla ben de giyinmeden şok olmuştum şu olmayan gelinlikte.
senin yine beğendiğinden olmuşş

haklısın canımm bişeyde ısrar ediyolarsa üstelememk lazımm vardır annelerin bir bildiği

dün bize iftara geldiler, annem annesine de söyledi walla. ben hiçbir taşındığım evin ilk temizliğini kendim yapmadım diye..
k.validem arabaların camlarının silindiği çekçekleri tarif ediyo bana onlarla silinir diye..
kardeşi o kadr yüksek olmasa ben çıkar silerdim fln dedi, "yook yook çıkarmam seni" diyo...
k.validem benim içim hiç rahat etmez başkasının temizlediğiyle diyo.. sanki o temizlikten sonra bi daha temizlik yapılmıcak mı...ohooo daha çok temizlik yapılır... o ilk pisine karışmıyoruz işte.. sonra tadını çıkarıırm temizliğin de

kızlarr sonnn 19 günüm kaldııııııııııııııııııııııı

aaaaaaaa ne kadar aazzz
benim de 51 gün inşallah..

o ne demek öyle yaa kınnızı çıkarmıyoda senin çıkmana normalmi bakıyo kvalide oda az değilmiş heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…