eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

benimki de 1 eylül, kızlar ankarada sac ve makyajı belirlediniz mi?

canım gelinlik olayını halletmene sevindim. nişanlınlada atışursınız olur öyle şeyler en stresli zamanlar. ama karşılıklı anlayışlı olmaktada fayda var

evet canım bende diktirmeye cesaret edemedim açıkçası aysiradan aldım. o kadar kaliteli ki hem sürprizlede karşılaşmıyosun. çok iyi muameleleri var. koalam sana da tavsiye ederim

haklısın canım, ama zaten moralim bozukken bi de saçma sapan espri adında kendi fikirlerini beyan ettiğini düşündürüyor bana.. ne demek yani 1 saat giyilecek nolur sanki.. zaten bu öncekinde de olaylı oldu, 1500 bi gece için çok değil mi filan...biliyorum düşündüğünü de o yüzden öyle bi espri hiç hoşuma gitmedi. hatta uzamasın diye bence susalım benim canım çok sıkkın dedim, sustu. arabaya bindik, noldu şimdi dedim. başladı paşam kükremeye... neyse artık.. yapacak bişey yok... hala da benim suçlu olduğumu,ona karşı laf söylediğimi,karşılık verdiğimi, onu benim bağırttığımı iddia ediyor...

sorma canım, hepsinde bi aksilik.. şükür ev işi halloldu.. benim malum annesine yürüme mesafesinde korkum vardı. o yok artık...
ama gelinlik çok moral bozdu.. bi üstüne tartışma tuz biber..
aysira ankarada varmış, bir bakayım cumartesi çıkcaz yine bu gelinlik muhabbeti için...
rahatlığı değil, resmen asabi.. ona karşı laf söylenmez, onun lafının üzerine laf denmez.. adam azıcık da "bunun morali bozuk, canı sıkkın. ne konuştuğunu bilmiyordur,alttan alayım ben" demiyor ya..

sevindim senin adına canım.. inşallah senin gelinliğin hayal ettiğinin çok daha güzeli olsun... çok teşekkür ederim...

canım ya yarın sabaha bişeyiniz kalmaz ikinzinde saçpa sapan bi kavga belliki .Gelinlik için oleg cassiniye bak dicem ama göze alırmısın ist gitmeyi bilemem .Fiyatlar uygun gelinlikler hazır bu arada benimde 30unda

canım ankarada yokmuş ki yerleri.. baktım ama, şimdi bir de istanbul zor olur oruç oruç.... çok sağol ama yine de..
yaa senin de mi 30uuuu bu kadar olur beraber geri sayalım

oleg cassini aysira ve miss defne bence bu markalara git hem bütçeni sarsmaz hemde hazır birçok model var canım bnde bu üçüne gidip aldım gelinliğimi

aysira ve miss defne ankarada varmış. ben cumartesi çıktığımda onlara da bakayım inşallah...

valla anlayış hep benden.. zamanında benim ailem pürüz çıkarırken, morali bozuk olduğunda eser gürler ben susardım canı sıkkın bişey demiyeyim diye.. haspam hem saçma sapan espri yapıyo tam canımın sıkkın olduğu zamanda, hem de moral bozukluğu karşılık verince de sen nası karşılık verirsin bana oluyor, esip gürlüyo.. bu nası bi mantık anlamadım ben.. hala da benim suçlu olduğumu,onu bağırtanın ben olduğumu düşünüyor.. sabaha geçer demişti biriniz ama hala ses seda yok...

gelinliğe gelince, şükür kurtuldum onlardan... ama ben tesettürlüyüm, o yüzden gidip seçip almak gibi bi seçeneğim çok dar.. gittiğim yerlerde %90-95 açık gelinlikler teşhir edilirken tektük kapalı ve de çirkin göründüğünü düşündüğüm gelinlik sergiliyorlar.. ve hep bu açıklar kapanır diyorlar.. öyle alayım çıkayım çook zor, anca açık gelnlik beğenip baştan dikilecek tesettürlüsü...

ne kadar doluyum ben bugün...
bir de annemle tartışıyoruz, ev tutuldu ya.
15.katta ev.. camlar filan silinecek, bi kadın tutun dedi.. söyledim ben nişanlıma, bi de ona mı para verelim fln demeye başladı..
annem de yeminler ediyor, ilk temizliği gelin yapmaz, kesinlikle göndermem seni temizliğe, eşyalar geldikçe zaten sürekli temizlik yapılacak ama o ilk kaba pisi, camların fln silineceği temizliği onların yapması lazım, seni yollamam daha evin gelini olmadan diyo... akrabaları, kuzenleri, kız kardeşi var onlar mı yapar kadın mı tutarlar ben karışmıorum ama sen yollamam diyo...
ay çıldırcam yaaa

bencede yeni gelin temizlik yapmaz annen haklı.. ilk zamanlardan tavizler verme bırak yapsınlar bence

bende 30 eylül geliniyim kızlar...
gelinliğim dikiliyor fakat kına gecemde giyeceğim abiyeme ve bindallıma daha bakamadım..nereleri önerirsiniz yada alanlar varmı fikirlerinizi bekliyorum..

canım ilk temizliği erkek annesi halleder yada temizlikçi tutulur başında birileri duruur. annen haklı bence 15. kat yani çok yüksek normal zamanda bile silme bence. bide nişanlın bencilce davranıyo gibi geldi bana sn sinirliyken onunda seni alttan alması lazım sonuçta. gelinlik olayınıda bizim gibi duygusal yaklaşmalarını bekleme maalesef bir gece için o fiyatlar gerçekten çok bizde konuşmuştuk nişanlımla bana bile çok geldi yani bizde 1400 tl ye aldık çünkü. ama insan heves ediyo sonuçta 1 kere olucak bişey saygı duyması lazım yani

gelinliğim dikiliyor fakat kına gecemde giyeceğim abiyeme ve bindallıma daha bakamadım..nereleri önerirsiniz yada alanlar varmı fikirlerinizi bekliyorum..

canım bende almadım daha eminönüne bakmayı düşünüyorum

temizliğe karışma şeker bencede

walla bindallıyı bende bilmiyorum kına elbisemi aldım ama bakırköyden.

bencede yeni gelin temizlik yapmaz annen haklı.. ilk zamanlardan tavizler verme bırak yapsınlar bence

temizliğe karışma şeker bencede

herkes aynı fikirdeyse, doğru olan budur.. annem de haklı da, bunu onlara nasıl dile getireceğiz onu bilmiyorum.
ben de anneme attım, ben demem sen söyle diye.. söylerim tabi dedi..

yok canım yaa,ben annem 2.kattaki camları silerken bile içim hopluyor. normal zamanda nasıl sileyim,silemem ki.. nişanlıma dedim ben silerim dedi. o silecek ama temizlikçi tutulmayacak.. annem noolursa olsun o temizlik yapılırken yollamam seni diyor..
evet sinirli bi tip, benden götürüyor, umarım farkına varır... eskiden çok takıyordum,dönüp dönüp arıyordum.. hiç aramadım dün bi çıkışta aradım eve gidiyorum diye.. beklemeyince trip yapıyo sonra.. önceden olsa gece fln arardım defalarca.. hiç aramadım.. kendi bilir.. daha da suçlamaya devam etsin bakalım...
gelinlik bana da çok geldi, nerdeyse 1 maaş... asgari ücretle 2 maaş.. ama ne yapabiliriz, daha ucuzu yok yani.. millet 3000lerden bahsediyor..bi de ben onun damatlığı için hç ucuza kaçmayı düşünmedim. gideriz sarara,damata,kiğılıya.. nereden isterse alırız diye düşündüm hep.. diyorum ya yapacak bişey yok gelinlik-damatlık konusunda..

bende sen gibi düşünüyordum temizlikçi benim istediğim gibi temizlemez o mutfak dolaplarını inşaat tozunu filan diyordum ben temizlemek istiyrm ama annem banada senin annenin dediklerini dedi. temizlikçi tutulsun ilk temizliği gelin gidipte yapmaz dedi. bende öyle düşünüyorum hak veriyorum. nişanlım dedi hepimiz bi günde yasparız annem ben sen kardesm dıede ben ramazanı bahane ettım temızlıkcı tutulsun dedm bakalım n yapacaklar. annen hklı canım. seni anlıyorum ama birde olaya baska yöndeen bak.sanki sen değilde baskası yapsa ne düşünürdün

ya canım biz çok safız herhalde.. ben de öyle düşünüyordum, hep beraber gidilir kardeşi de gelir yaparız diye düşünüyordum..annesi rahatsız zaten, o gelmeyince ben de annemi getirmem.. 3müz yaparız diye düşünmüştüm ama bu durumda annem yıkar ortalığı gibi konuşuyor.. sessiz kadın bu konuda aslan kesildi resmen.. başkası da yapsa bu yüzden abes gelmez zannediyorum...
Ramazandan sonra da zamanımız var bizim, bahane edemem ki onu.. ama anneler diyosa bildikleri vardır.. çünkü annem diyo ki mobilyalar filan geldiğinde tekrar tekrar sürekli temizlik olacak zaten, ona hep beraber gideceğiz ama ilk temizlikte olmaz diyor.. muhtemelen annem dile getirecek bunu... bakalım neler olacak...

canım bence annen gireceğine araya sen nişanlına söyle bizde adet böyle de yapacak bişey yok. hem merak etmeyin daha o temizlikten sonra eve her adımını attığında temizlik yapıcaksın zaten ben 1 aydır her eve gittiğimde siliyorum süpürüyorum ama yine aynı bembeyaz oluyo yine toz oluyo. o yüzden ilk kaba temizliği temizlikçi yapması daha iyi olur

valla canım bi şekilde bu temizlik meselesi açılınca ortaya çıkacak..
onlar da ne bileyim gün görmemiş değiller ki,adetler filan gırla yani herşeyi biliyolar.. bi bunu mu bilmeyecekler..
herhalde akıl eder annesi diye ümit ediyorum...
olmadı iş başa düşecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…