arkadaşlar daha benim düğünüme tam tamına 204 gün varama çok heyecannlıyım her şeyi almak istiyorum ama aynı zamanda birileriylede bu heyecanımı paylaşmak istiyorum. hadi gelin tecrübelerimizi heyecanlarımızı paylaşalım. birbirimize destek olup birlikte geri sayım yapalım yalnız bırakmayın beni
tarihlerimizide yazalım değilmi :)
afra23- 25 Ağustos
pumis- 1 Eylül
demety- 1 Eylül
haziran- 1 Eylül
airlikfeer- 1 Eylül
busecik23- 2 Eylül
rose87e- 2 Eylül
semiks- 2 Eylül
ayscgr- 2 Eylül
guase13- 6 Eylül
bubabur- 8 Eylül
IsN- 8 Eylül
liberte11- 9 Eylül
auroraas- 9 Eylül
Beautiful_Life1907- 9 Eylül
sim84sim- 9 Eylül
miaselinam- 14 Eylül
esrahm- 15 Eylül
ozluur- 16 Eylül
donalds- 16 Eylül
nimesaybycn- 22 Eylül
kardelen3434- 22 Eylül
chicken- 22 Eylül
mmousee- 29 Eylül
EsraaKadir- 29 Eylül
KirmiziPapatya- 29 Eylül
karamel0741- 30 Eylül
zuzu88- 30 Eylül
kısa we öz- 30 Eylül
canım gelinlik olayını halletmene sevindim. nişanlınlada atışursınız olur öyle şeyler en stresli zamanlar. ama karşılıklı anlayışlı olmaktada fayda varha bir de izin aldım çıktım önce, ev işini hallettik..
imzalar atıldı,anahtarları aldık.. kilidi değiştireceğiz, güven olmaz bunlara..
ordayken gelinlikçi aradı, fırçaladım telde, yanına gittik. tartışarak aldık kaporayı..
çıktık,bi mağazanın camında gelinlik 299 TL yazıyo. nişanlım gösterdi, perdeden yapılmıştır dedim. e nolcak sanki 1 saatlik bişey, alıp biz de dikeriz dedi. al dik o zaman dedim..
ooh bi güzel bağırış çağırış... sen bana karşılık verdin, yok benim canım sıkkın ne dediğimi bilmiyorum...
baya bağırdı, ben de sustum. sen devam et böyle dedim...
süper bi şekilde ev tuttuğumuz günü de rezil ettik!
kuzuuuuuuuuum ne ters gitmiş işlerin yaaa:18::18::18:
gelinliği iptal ettirmen isabet olmuş canım gelinlikçimi yok bulursun muhakkak..bana çok eleştiri geldi aysiradan alma die ama o konuda çok begendim sürekli arıyolar soruyolar işlemeler taç çiçek hepsinin tek tek geldiğini bile dediler..
eşinle aranı açma canım şu ara bizde çok kavga ediyos nedensiz yere erkekler biraz daha rahat bu konularda
bizim çeyiz günü oooof ne zaman bitcek sıkıldım demişti paşa
Canımm bu son zamanlarda şeytanın çiftler arasında dolasmayı sevdiği zamanlardır sen sakinliğini koru seni çok iyi anlıyorum stres bi yandan sıkıntı bi yandan psikoloji diye bişe yok birde gelinlikçinin böyle yapması hoş şeyler değil.. ama inanıyorum beklemidiğin bi yerde içine çok güzel sinecek çok beğendiğin bir gelinlik bulacaksın lütfen bu günlerde kendini ve nişanlını üzme herşey daha güzel olacak.bak evin tutulmuş eşyalarını düşün ne kadar çok kafana takarsın o kadar zor gelir sana herşey.
kuzuuuuuuuuum ne ters gitmiş işlerin yaaa:18::18::18:
gelinliği iptal ettirmen isabet olmuş canım gelinlikçimi yok bulursun muhakkak..bana çok eleştiri geldi aysiradan alma die ama o konuda çok begendim sürekli arıyolar soruyolar işlemeler taç çiçek hepsinin tek tek geldiğini bile dediler..
eşinle aranı açma canım şu ara bizde çok kavga ediyos nedensiz yere erkekler biraz daha rahat bu konularda
bizim çeyiz günü oooof ne zaman bitcek sıkıldım demişti paşa
selam kızlarrr. koalacım işlerinin ters gitmesine üzüldüm ancak lütfen bozma moralini. bizde bazı anlar geliyor nişanlımla bi bağırışıyoruz ohh evlere şenlik :))) benim gelinliğimde dikiliyor ayh nasıl olucak acaba. evin hayırlı olsun cnm.
bizim mobilyalar geldi. hafta sonu bittim yorgunluktan ama çok keyifliydi :)))
canım ya yarın sabaha bişeyiniz kalmaz ikinzinde saçpa sapan bi kavga belliki .Gelinlik için oleg cassiniye bak dicem ama göze alırmısın ist gitmeyi bilemem .Fiyatlar uygun gelinlikler hazır bu arada benimde 30unda
oleg cassini aysira ve miss defne bence bu markalara git hem bütçeni sarsmaz hemde hazır birçok model var canım bnde bu üçüne gidip aldım gelinliğimi
canım gelinlik olayını halletmene sevindim. nişanlınlada atışursınız olur öyle şeyler en stresli zamanlar. ama karşılıklı anlayışlı olmaktada fayda var
evet canım bende diktirmeye cesaret edemedim açıkçası aysiradan aldım. o kadar kaliteli ki hem sürprizlede karşılaşmıyosun. çok iyi muameleleri var. koalam sana da tavsiye ederim
ne kadar doluyum ben bugün...
bir de annemle tartışıyoruz, ev tutuldu ya.
15.katta ev.. camlar filan silinecek, bi kadın tutun dedi.. söyledim ben nişanlıma, bi de ona mı para verelim fln demeye başladı..
annem de yeminler ediyor, ilk temizliği gelin yapmaz, kesinlikle göndermem seni temizliğe, eşyalar geldikçe zaten sürekli temizlik yapılacak ama o ilk kaba pisi, camların fln silineceği temizliği onların yapması lazım, seni yollamam daha evin gelini olmadan diyo... akrabaları, kuzenleri, kız kardeşi var onlar mı yapar kadın mı tutarlar ben karışmıorum ama sen yollamam diyo...
ay çıldırcam yaaa
bende 30 eylül geliniyim kızlar...
gelinliğim dikiliyor fakat kına gecemde giyeceğim abiyeme ve bindallıma daha bakamadım..nereleri önerirsiniz yada alanlar varmı fikirlerinizi bekliyorum..
ne kadar doluyum ben bugün...
15.katta ev.. camlar filan silinecek, bi kadın tutun dedi.. söyledim ben nişanlıma, bi de ona mı para verelim fln demeye başladı..
annem de yeminler ediyor, ilk temizliği gelin yapmaz, kesinlikle göndermem seni temizliğe, eşyalar geldikçe zaten sürekli temizlik yapılacak ama o ilk kaba pisi, camların fln silineceği temizliği onların yapması lazım, seni yollamam daha evin gelini olmadan diyo... akrabaları, kuzenleri, kız kardeşi var onlar mı yapar kadın mı tutarlar ben karışmıorum ama sen yollamam diyo...
ay çıldırcam yaaa
bende 30 eylül geliniyim kızlar...
gelinliğim dikiliyor fakat kına gecemde giyeceğim abiyeme ve bindallıma daha bakamadım..nereleri önerirsiniz yada alanlar varmı fikirlerinizi bekliyorum..
bencede yeni gelin temizlik yapmaz annen haklı.. ilk zamanlardan tavizler verme bırak yapsınlar bence
temizliğe karışma şeker bencede
canım ilk temizliği erkek annesi halleder yada temizlikçi tutulur başında birileri duruur. annen haklı bence 15. kat yani çok yüksek normal zamanda bile silme bence. bide nişanlın bencilce davranıyo gibi geldi bana sn sinirliyken onunda seni alttan alması lazım sonuçta. gelinlik olayınıda bizim gibi duygusal yaklaşmalarını bekleme maalesef bir gece için o fiyatlar gerçekten çok bizde konuşmuştuk nişanlımla bana bile çok geldi yani bizde 1400 tl ye aldık çünkü. ama insan heves ediyo sonuçta 1 kere olucak bişey saygı duyması lazım yani
bende sen gibi düşünüyordum temizlikçi benim istediğim gibi temizlemez o mutfak dolaplarını inşaat tozunu filan diyordum ben temizlemek istiyrm ama annem banada senin annenin dediklerini dedi. temizlikçi tutulsun ilk temizliği gelin gidipte yapmaz dedi. bende öyle düşünüyorum hak veriyorum. nişanlım dedi hepimiz bi günde yasparız annem ben sen kardesm dıede ben ramazanı bahane ettım temızlıkcı tutulsun dedm bakalım n yapacaklar. annen hklı canım. seni anlıyorum ama birde olaya baska yöndeen bak.sanki sen değilde baskası yapsa ne düşünürdünne kadar doluyum ben bugün...
ay çıldırcam yaaa
bende sen gibi düşünüyordum temizlikçi benim istediğim gibi temizlemez o mutfak dolaplarını inşaat tozunu filan diyordum ben temizlemek istiyrm ama annem banada senin annenin dediklerini dedi. temizlikçi tutulsun ilk temizliği gelin gidipte yapmaz dedi. bende öyle düşünüyorum hak veriyorum. nişanlım dedi hepimiz bi günde yasparız annem ben sen kardesm dıede ben ramazanı bahane ettım temızlıkcı tutulsun dedm bakalım n yapacaklar. annen hklı canım. seni anlıyorum ama birde olaya baska yöndeen bak.sanki sen değilde baskası yapsa ne düşünürdün
ya canım biz çok safız herhalde.. ben de öyle düşünüyordum, hep beraber gidilir kardeşi de gelir yaparız diye düşünüyordum..annesi rahatsız zaten, o gelmeyince ben de annemi getirmem.. 3müz yaparız diye düşünmüştüm ama bu durumda annem yıkar ortalığı gibi konuşuyor.. sessiz kadın bu konuda aslan kesildi resmen.. başkası da yapsa bu yüzden abes gelmez zannediyorum...
Ramazandan sonra da zamanımız var bizim, bahane edemem ki onu.. ama anneler diyosa bildikleri vardır.. çünkü annem diyo ki mobilyalar filan geldiğinde tekrar tekrar sürekli temizlik olacak zaten, ona hep beraber gideceğiz ama ilk temizlikte olmaz diyor.. muhtemelen annem dile getirecek bunu... bakalım neler olacak...
canım bence annen gireceğine araya sen nişanlına söyle bizde adet böyle de yapacak bişey yok. hem merak etmeyin daha o temizlikten sonra eve her adımını attığında temizlik yapıcaksın zaten ben 1 aydır her eve gittiğimde siliyorum süpürüyorum ama yine aynı bembeyaz oluyo yine toz oluyo. o yüzden ilk kaba temizliği temizlikçi yapması daha iyi olur
merhaba canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?