eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

walla canım anlamadım. gelinlikçim, öyle dandik bir yer de değildi ama anlam veremedim bir türlü..
tongaya düşürmeye çalıştılar ama olmadı çok şükür. babam da kızıyo, niye beklediniz o kadar "verin kaporamızı gidiyoruz" deseydiniz diye.
ama insan aptal yerine konmayı da yediremiyor, ben ne çekecem, arasın bulsun..
ev meselesinde de Allah yüzümüze baktı, kapıcı diğer blogun kapıcısı.. ama ortaya çıktı ya oyunları, emlakçı arıyor, açmıyoruz. sıcak paaradan oldular tabi..
senin de Allah yardımcın olsun canım, Ankaradayım ben,pek bilmiyorum dediğin yerleri. Benim beğendiğim ev de biraz dağ başı gibi, biraz ileride önünden samsun yolu geçiyor... ama Allah senin de gönlüne göre versin inşallah...

senin düğün ne zaman canım

slm kızlaaarrrrrrrrr yorucu bir hafta sonundan sonra aranızdayııımmmmmmmmmmmm cumartesi temizlik yaptık mutfak ve banyo bitti anca kızlar pazarda iftar daveti vardı yorgunluktan ölüyorum bu hafta içi mobilyaya karar vereceğiz bakalım çarşamba bakacağız hafta sonuda avizeleri beğenicez hemen takılacak beyaz eşyalarıda bu haft asonu bakacağız hemen zaman daralıyor kızlar 54 günüm kaldııııııııııııı

bende geldiiiiiiiimmmmmm
perşembe gelinlik provam var yarında balayı yerimiz kesinleşcek ev hazır kına düğün için herşey hazır ama bn çok sıkılıyom şimdi herşey bitti diye

canım seninkide iyice yılan hikayesine döndü
öncelikle ev olayına çok sevindim bak boşuna üzmüşsün kendni
gelinlik olayındada sakın alttan alma canım 1 kere giyiceksin içine hangisi sinecekse öyle olsun

sorma hem de nasıl..
gelinlikçi aramış az önce, oydu senin denediğin bulamadım başka gelinliğim yok benim diye..
gittim kaporayı aldım,aptal yerine koyyuyor insanı..
ANKARA AND ÇARŞISI NİKKALP-KARYA MODAEVİ.... sakın ha yanından bile geçmeyin... kadına da dedim, herkese söylicem buranın böyle olduğunu dedim...
an itibariyle gelinliksizim

Son düzenleme:
ha bir de izin aldım çıktım önce, ev işini hallettik..
imzalar atıldı,anahtarları aldık.. kilidi değiştireceğiz, güven olmaz bunlara..
ordayken gelinlikçi aradı, fırçaladım telde, yanına gittik. tartışarak aldık kaporayı..
çıktık,bi mağazanın camında gelinlik 299 TL yazıyo. nişanlım gösterdi, perdeden yapılmıştır dedim. e nolcak sanki 1 saatlik bişey, alıp biz de dikeriz dedi. al dik o zaman dedim..
ooh bi güzel bağırış çağırış... sen bana karşılık verdin, yok benim canım sıkkın ne dediğimi bilmiyorum...
baya bağırdı, ben de sustum. sen devam et böyle dedim...
süper bi şekilde ev tuttuğumuz günü de rezil ettik!

Canımm bu son zamanlarda şeytanın çiftler arasında dolasmayı sevdiği zamanlardır sen sakinliğini koru seni çok iyi anlıyorum stres bi yandan sıkıntı bi yandan psikoloji diye bişe yok birde gelinlikçinin böyle yapması hoş şeyler değil.. ama inanıyorum beklemidiğin bi yerde içine çok güzel sinecek çok beğendiğin bir gelinlik bulacaksın lütfen bu günlerde kendini ve nişanlını üzme herşey daha güzel olacak.bak evin tutulmuş eşyalarını düşün ne kadar çok kafana takarsın o kadar zor gelir sana herşey.

kuzuuuuuuuuum ne ters gitmiş işlerin yaaa:18::18::18:
gelinliği iptal ettirmen isabet olmuş canım gelinlikçimi yok bulursun muhakkak..bana çok eleştiri geldi aysiradan alma die ama o konuda çok begendim sürekli arıyolar soruyolar işlemeler taç çiçek hepsinin tek tek geldiğini bile dediler..
eşinle aranı açma canım şu ara bizde çok kavga ediyos nedensiz yere erkekler biraz daha rahat bu konularda
bizim çeyiz günü oooof ne zaman bitcek sıkıldım demişti paşa

Son düzenleme:
selam kızlarrr. koalacım işlerinin ters gitmesine üzüldüm ancak lütfen bozma moralini. bizde bazı anlar geliyor nişanlımla bi bağırışıyoruz ohh evlere şenlik :))) benim gelinliğimde dikiliyor ayh nasıl olucak acaba. evin hayırlı olsun cnm.

bizim mobilyalar geldi. hafta sonu bittim yorgunluktan ama çok keyifliydi :)))

canım ya yarın sabaha bişeyiniz kalmaz ikinzinde saçpa sapan bi kavga belliki .Gelinlik için oleg cassiniye bak dicem ama göze alırmısın ist gitmeyi bilemem .Fiyatlar uygun gelinlikler hazır bu arada benimde 30unda

oleg cassini aysira ve miss defne bence bu markalara git hem bütçeni sarsmaz hemde hazır birçok model var canım bnde bu üçüne gidip aldım gelinliğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…