- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
ha bu arada moralim bozuk..
gelinlik provasına gittim öğlen arasında..
çamaşırı alıp gitmem gerekiyormuş,demediniz dedim. dedim diyor.. ben unutsam annem unutmazdı,hiç demediniz öyle birşey dedim... denetmedi. askıdan gördüm ama benim denediğim gelinliğe benzetemedim yaptıklarını nedense... hiç hoşuma gitmedi. askıda diye öyledir git aşağıda modeline bak dedi, indim baktım aşağıdakine, yok dedim bu değil kesinlikle.. sonra baktık,benim istediğimin modeli 1698, aşağıda işte bu dedikleri 1598... yukarı bakalım dedi aşağıdaki kadın tekrar,baktı e tamam bu işte senin istediğin çok güzel olmuş dedi.. yok dedim ben benzetemedim bunu benim giyindiğime dedim.. sen çamaşırını al gel, üzerinde farklı durur anlarsın dedi.. bu kadar unutmuş olamam ama yaa, giderken aklımda kalana hiç benzemiyordu diktikleri...
çamaşırı alıp gitmem gerekiyormuş,demediniz dedim. dedim diyor.. ben unutsam annem unutmazdı,hiç demediniz öyle birşey dedim... denetmedi. askıdan gördüm ama benim denediğim gelinliğe benzetemedim yaptıklarını nedense... hiç hoşuma gitmedi. askıda diye öyledir git aşağıda modeline bak dedi, indim baktım aşağıdakine, yok dedim bu değil kesinlikle.. sonra baktık,benim istediğimin modeli 1698, aşağıda işte bu dedikleri 1598... yukarı bakalım dedi aşağıdaki kadın tekrar,baktı e tamam bu işte senin istediğin çok güzel olmuş dedi.. yok dedim ben benzetemedim bunu benim giyindiğime dedim.. sen çamaşırını al gel, üzerinde farklı durur anlarsın dedi.. bu kadar unutmuş olamam ama yaa, giderken aklımda kalana hiç benzemiyordu diktikleri...
canım bak ne kadar sıkarsan kendini o kadar aksilik peşini bırakmaz biraz rahat olsan ehvam yapmasan..
bak kvalide için hep olasılıktan bahsediyosun belki umduuğun gibi olmucak yada mesafeyi koyduğun müddetçe zten yanaşamaz
gelinlik içinde iyice bak canım gerekirse olay çıkar orda kandırmasınlar sakın seni. iç çamaşıırı o kadaar modelde farkettirmez çünkü..
canım bnm kanma sakın terzine benim kuzenimdede öle yaptılar son 2 gün kala farklı bişey diktiler
sen hakkını savun.....
34 gün kaldııııııııııııı
ya internetten bulmuş, çok güzel, odaları geniş filan dedi. girdim baktım. tamam banyosu mutfağı güzel de odaları, salonu görünmüyor ki.. adam mutfağı koymuş, banyoyu, odanın birini yarım çekmiş,birisini tam çekmiş,koridor bi de "manzara"...
3 oda 1 salon evin diğer odaları görünmüyor bile.. nerde deyince bizim evin karşısındaki sitede,bizim evden görünüyor boş daire dedisebebini bilmiyorum ama bu kadar yürüme mesafesi istemiyorum... "anahtarını ver de yemeğini yapayım" muhabbeti asla istemiyorum.. her akşam gelin "yemek yiyin-çay için" olayı da istemiyorum.. ama bu kadar yakınlığın getireceği sonuçlar bunlarmış gibi geliyor bana.. bu yüzden de itiraz edince garip bir tepki oluyor benimki, fol yok yumurta yokken kavga çıkıyor.. sinirim bozuldu resmen ya!
darısı bizim basımıza kim bilir ne zaman alacağız :)))
geriyeee avize halı ve perde damatlık kaldı sadeceee:) bugunde temizliğe gittik çarşamba beyaz eşyalar gelcek 16 17 ağstos gibi mobilyalar gelcek çok heyecanlıyım arkadaşlar anlatamammmm
canımm hayırlı uğurlu olsun mobilyaların :)))
benim davetiyem bugün geldi. yarın mobilyalarım geliyor kızlarrr :)))
canım çok güzeller Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşşşEki Görüntüle 479456 Eki Görüntüle 479457 Eki Görüntüle 479458 Eki Görüntüle 479459 Eki Görüntüle 479460 Eki Görüntüle 479461
mobilyalarım bunlar arkadaşlarr:)
canımm hayırlı uğurlu olsun mobilyaların :)))
benim davetiyem bugün geldi. yarın mobilyalarım geliyor kızlarrr :)))
seni en iyi anlayan ben olabilirim çünkü benzer b, durumdayım yakın oturacaktık vazgeçtik çünkü bende aynen bunları istemiyorum ayrı bi aile olmak istiyorum yani hergün gidip çay kahve yemek muhabbeti istemiyodum eşimle vakit geçirmek istiyodum çünkü onların şimdiki yaşantısı buna izin vermeyecek derecede hep beraber olalım istiyolar her saniye en azından şimdi biraz uzagız ama biraz
koalacım ya gelinlikçiler malesef böyle yapıyor sakın yüz verme kanma sırf tanıdık bir terzim yok diye ben hazır aldım gelinliğimi .Benim kuzenime de aynı böyle bişey yaptılar.modeli beğeniyo bi gidiyo bambaşka ama siz bunu istemiştiniz felan diyo, bizimkiler polis çağırıyo falaan falan
ev için de bence eşinle direk konuş o kadar yakın sakıncalı olur.Öbür türlü eşinin de zararına bi arıza çıksa bu sefer yanyana da olsanız görüşmessinniz bunları düşünsün biraz. biri de sen arana mesafe koyduktan sonra demiş bi arkadaş sözüm meclisten dışarı ama kimi insan mesafeden anlamaz cahildir yarım ağız gel dersin 5 gelir bazen anladıkları tek şey kırıcı olmaktır ki bu da problem olur .Uzak olsun da sen çağır o işim var desin uzak desin yorgunum desin
bu arada sizinle birşey paylaşmak istiyorum..
tutmak üzere olduğumuz evi ben internetten bir emlakçı vasıtasıyla buldum. gittik,bize emlakçı gezdirdi.
daha sonra aynı binada başka bir katta, nişanlımın bir arkadaşının arkadaşının evi varmış. oraya da bakalım dedik. adam kirasını 400den aşağı indirmedi. biz de tekrar emlakçıyla görüşüp ilk baktığımız evi tutacaktık ki, bu evin sahibinin de diğer eve aracı olan abinin tanıdığı olduğnu öğrendik. depozitodan kurtulmak adına emlakçıyı devreden çıkarabilir miyiz diye, nişanlım tlf etti adama.. adam şok olmuş, "ne emlakçısı kardeşim,ben evi emlakçıya vermedim, yan blogun görevlisine verdim anahtarı, bi gelen olursa göster dedim,hem ben emlakçıları hiç sevmem,onlar adamın kanını emerler" demiş
yani yan blogun görevlisi ve emlakçı anlaşıp depozitoyu kırışacaklardı,bizim anladığımız !!
nelerle karşı karşıyayız yaaRabbim yaa!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?