eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

ha bu arada moralim bozuk..
gelinlik provasına gittim öğlen arasında..
çamaşırı alıp gitmem gerekiyormuş,demediniz dedim. dedim diyor.. ben unutsam annem unutmazdı,hiç demediniz öyle birşey dedim... denetmedi. askıdan gördüm ama benim denediğim gelinliğe benzetemedim yaptıklarını nedense... hiç hoşuma gitmedi. askıda diye öyledir git aşağıda modeline bak dedi, indim baktım aşağıdakine, yok dedim bu değil kesinlikle.. sonra baktık,benim istediğimin modeli 1698, aşağıda işte bu dedikleri 1598... yukarı bakalım dedi aşağıdaki kadın tekrar,baktı e tamam bu işte senin istediğin çok güzel olmuş dedi.. yok dedim ben benzetemedim bunu benim giyindiğime dedim.. sen çamaşırını al gel, üzerinde farklı durur anlarsın dedi.. bu kadar unutmuş olamam ama yaa, giderken aklımda kalana hiç benzemiyordu diktikleri...

canım bak ne kadar sıkarsan kendini o kadar aksilik peşini bırakmaz biraz rahat olsan ehvam yapmasan..
bak kvalide için hep olasılıktan bahsediyosun belki umduuğun gibi olmucak yada mesafeyi koyduğun müddetçe zten yanaşamaz
gelinlik içinde iyice bak canım gerekirse olay çıkar orda kandırmasınlar sakın seni. iç çamaşıırı o kadaar modelde farkettirmez çünkü..

canım bnm kanma sakın terzine benim kuzenimdede öle yaptılar son 2 gün kala farklı bişey diktiler
sen hakkını savun.....
34 gün kaldııııııııııııı

mesaj tekrarı :)

Son düzenleme:

evet, fazla evham yapıyorum.. çok düşünüyorum...haklısın aslında,sağol canım..
ama gelinlik işine canım çok sıkıldı, acayip umutlu gittim.. herhalde evham yapmadğm nadir seylerdendi..
bi de kadın bana aşağıda dedi, gittim baktım benim numara 1698 aşağıdaki model 1598.. tekrar yukarı çıkınca anladım ki aşağıdakinin aynısı yukardaki.. bu kadar unutmuş olamam yaa... ben benzetemedim.. bilmiyorum yaa.. zaten hemen bitirmiş, bu kadar basit miydi yani.. bitmiş sadece belden filan oturtacak çamaşırla.. hani büstiyer yani.. ama olsun ne bileyim benim beğendğimin işlemelerine benzemiyodu,aşağıdakine benziyodu ve aşağıdaki benim modelim değil...
zaten iş çıkışı çamaşırı alıcam, yarın sabah da annemle gitcez oraya.. ben yanılsam da onun yanılacağını zannetmiyorum...

canım bnm kanma sakın terzine benim kuzenimdede öle yaptılar son 2 gün kala farklı bişey diktiler
sen hakkını savun.....
34 gün kaldııııııııııııı

yok yaa Allah gösterdi o diğer modelin numarasını da.. annemle bi gidelim bi giyineyim bakalım.. üzerimde değişik dururmuş öyle diyo bi de...

seni en iyi anlayan ben olabilirim çünkü benzer b, durumdayım yakın oturacaktık vazgeçtik çünkü bende aynen bunları istemiyorum ayrı bi aile olmak istiyorum yani hergün gidip çay kahve yemek muhabbeti istemiyodum eşimle vakit geçirmek istiyodum çünkü onların şimdiki yaşantısı buna izin vermeyecek derecede hep beraber olalım istiyolar her saniye en azından şimdi biraz uzagız ama biraz

geriyeee avize halı ve perde damatlık kaldı sadeceee:) bugunde temizliğe gittik çarşamba beyaz eşyalar gelcek 16 17 ağstos gibi mobilyalar gelcek çok heyecanlıyım arkadaşlar anlatamammmm

geriyeee avize halı ve perde damatlık kaldı sadeceee:) bugunde temizliğe gittik çarşamba beyaz eşyalar gelcek 16 17 ağstos gibi mobilyalar gelcek çok heyecanlıyım arkadaşlar anlatamammmm

canımm hayırlı uğurlu olsun mobilyaların :)))

benim davetiyem bugün geldi. yarın mobilyalarım geliyor kızlarrr :)))

arkadaslar mrb foruma uzun süredir üyeyim ama üye olduğumu unutacak kadar internetle alakam yoktu uzun zamandır simdi tekrar grdim konu ilgimi çekti okudum biraz yazılanları.. ben de eylül geliniyim ama benim eylül 10da 1.yılım dolacak.. ben bile yazarken inanamiyorum :) gecen sene tam da buzamanlar aynı sizler gibiydi telasım yazdıkalrınızı okuyunca sizin kadar heyecanlandım :) gelinlik provasına gelince kesinlikle üzerinde dur onlar kacın kurası ya bi yolunu bulup inandırmaya calısırlar adamı.. hem yanlıs olma ihtimali de varsa onu muhakkak düzeltmeliler vaktin de varken yapsınlar bari.. hepinize hayırlı olsun simdiden bsy sormak isterseniz taze gelin olarak cevap verebilirim :) birsey daha sakın o veya bu sbepten müstakbel eşinizle tartısmanızın dozunu kacırmayın cünkü siz farkında olmadan bu durum sizin ilerki kavgalarınızın tahammülsüz gecmesine sebebiyet verior.. yani zaten kavgaya alıstık devam gibii aman dikkat kızlar..

koalacım ya gelinlikçiler malesef böyle yapıyor sakın yüz verme kanma sırf tanıdık bir terzim yok diye ben hazır aldım gelinliğimi .Benim kuzenime de aynı böyle bişey yaptılar.modeli beğeniyo bi gidiyo bambaşka ama siz bunu istemiştiniz felan diyo, bizimkiler polis çağırıyo falaan falan

ev için de bence eşinle direk konuş o kadar yakın sakıncalı olur.Öbür türlü eşinin de zararına bi arıza çıksa bu sefer yanyana da olsanız görüşmessinniz bunları düşünsün biraz. biri de sen arana mesafe koyduktan sonra demiş bi arkadaş sözüm meclisten dışarı ama kimi insan mesafeden anlamaz cahildir yarım ağız gel dersin 5 gelir bazen anladıkları tek şey kırıcı olmaktır ki bu da problem olur .Uzak olsun da sen çağır o işim var desin uzak desin yorgunum desin

Son düzenleme:
canım çok güzeller Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşşş
canımm hayırlı uğurlu olsun mobilyaların :)))

benim davetiyem bugün geldi. yarın mobilyalarım geliyor kızlarrr :)))

ayy gözün aydın canım benimkiler 16 sında gelicek

haftasonu gelinlik olayını çözmek için çıktığımızda bulduğumuz evlere bakalım dedik. annem de yanımızdaydı bu yüzden, bu da iyi oldu benim için aslında...
önce bi arkadaşının eniştesinin evine baktık, şaka gibiydi.. minik minik odalar, "mavi" dolaplı bir mutfak, daracık hiiçç vestiyer koymaya yer bile olamayacak bir koridor... hiçbirimiz beğenmedik ve bu dandik eve adam başkalarından 450 isterken, bize 350 dedi.. beğenmeyince çıktık..
benim internetten bulduğum bir site vardı. kandırmaca olur belki diye gittik çünkü evin fotoğrafları çok güzeldi. gittik, site içinde. güvenliği var, muhiti şu an için güzel değil belki ama hemen az ilerisinde 400 yataklı devlet hastanesi inşaatı başlayacakmış, çevrede yeni yeni siteler yapılıyor.. 3+1, ebeveyn banyolu, mutfak dolapları filan süper.. kocaman bir vestiyeri var.. çok beğendik..ve kirası daha iyi bir muhitte olsa 700-800 olabilecekken, şu an kentsel dönüşüm yapılan bir muhit olduğundan kiramız 350 tL!! güvenlik olması ve site olması açısından sorun olmaz inşallah... bugün inşallah kontratını imzalıyoruz... annemlere oldukça uzak, arabayla 40dkda fln anca gelebilirler. ama onun annesigillere de 8-9 km kadar.. ama 2 vesaitle gelinebiliyor ancak.. çok şükür ki hadi gelin,ceee eee biz geldik muhabbeti olamayacak kadar mesafe var, çünkü altlarında araba yok.. Rabbim ağız tadı nasib etsin inşallah..

canım inanır mısın haftasonu yaklaşık 3-4 saat gelinlikçiyi ikna etmeye çalıştık!
inanmıyorlar, buydu diyorlar. yukardaki terzi bana gelen gelinlik kodu bu dedi. ben straplez denemiştim, benimkini tesettürlü yapacaklardı. Allahtan straplezini de dikmiş o modelin, bu işte dedi. ağzım açık kaldı, ben bunu manken üstünde görsem denemem bile dedim. mağazadaki kadın geldi, yeminler ediyor senin denediğin buydu diye. annemle ikimiz o kadar çok itiraz ettik, benim giydiğim gelinliği o kadar çok tarif ettik ki.. yok Allah yok! hani benim denediğim model de yok,sattılar mı naaptılarsa! bana dediler ki "yanında başka biri var mıydı o gün, o da gelsin bi de o baksın" görümcemi çağırdım, kız daha görür görmez "bu ne yaaa, yakından uzaktan alakası yok, sana kakalamaya mı çalışıyolarmış bunu" dedi.! gittik aşağı,nişanlım da gelmişti. mağazadaki kadınla konuştuk konuştuk,daha da ısrar ediyo, "fotoğraf çekmediğiniz için siz beni inandıramıyosunuz ben de sizi" dedi. güvenlik kameranız var mı, kayıtlarına bakalım ben bu kadar eminim dedim. şaşırdı, tamam bi hata olmuş,sen burdan başka model seç başka bi model dikelim dedi. yok dedim, başkasını istemiyorum,bu saatten sonra da kalkıp başka model beğeneceksem burdan beğenip buraya dktirmem dedim.. madem öyle gidiyorum ben dedim, kadın birden hatırlayıverdi benim gelinliği! bana salıya kadar mühlet ver, ben o gelinlik modelini bulcam,sana döncem dedi..nişanlım da bulunamazsa ne olacak, bizden giden günler,mağduriyetimiz nolcak dedi.. işte bulcam ben onu da hatırladım da.. salıya kadar zaman.. bakalım ne çıkacak.. zaman da daralıyor, başka yere gidip seçip diktirmek de iş olacak...

Son düzenleme:
bu arada sizinle birşey paylaşmak istiyorum..
tutmak üzere olduğumuz evi ben internetten bir emlakçı vasıtasıyla buldum. gittik,bize emlakçı gezdirdi.
daha sonra aynı binada başka bir katta, nişanlımın bir arkadaşının arkadaşının evi varmış. oraya da bakalım dedik. adam kirasını 400den aşağı indirmedi. biz de tekrar emlakçıyla görüşüp ilk baktığımız evi tutacaktık ki, bu evin sahibinin de diğer eve aracı olan abinin tanıdığı olduğnu öğrendik. depozitodan kurtulmak adına emlakçıyı devreden çıkarabilir miyiz diye, nişanlım tlf etti adama.. adam şok olmuş, "ne emlakçısı kardeşim,ben evi emlakçıya vermedim, yan blogun görevlisine verdim anahtarı, bi gelen olursa göster dedim,hem ben emlakçıları hiç sevmem,onlar adamın kanını emerler" demiş
yani yan blogun görevlisi ve emlakçı anlaşıp depozitoyu kırışacaklardı,bizim anladığımız !!
nelerle karşı karşıyayız yaaRabbim yaa!

Son düzenleme:

canım aaaa bu ne ya gelinlikçi hokkabaz ,kapıcı dolandrıcı noluyoo ya nereye düştün şekerim böle .Bu arada gelinlikçideki tutumun için tebrik ediyorum bastır yap çingeneliğini.Belkide kiraladığı gelinliği kurutemizlemeye verdi sana vercekti ii etmişin kamerayı söylemekle.Evinde hayırlı olsun canım.Bende aynı maratondayım ev bakıyorum maltepe fındıkıdan baktık da dün 2 eve hiç beğenmedim semt olarak allahın dağı resmen yolları hep dimdik bayır .Bakalım maltepe cevizliden bakıyoruz şimdi dua et de hayırlısı ile bulalım şekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…